2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Kızlar karın, kasık ağrılarım sıklaştı. Normal mi böyle olması? Sizin de oluyor mutdu bu haftalarda
Çok normal hızlı büyüyen rahim neden oluyor ikiz de çok daha hızlı oluyor bu büyüme işi dogal olarak sancıları ağrıları da aynı şekilde

Çok normal hızlı büyüyen rahim neden oluyor ikiz de çok daha hızlı oluyor bu büyüme idi disk olarak sancıları ağrıları da aynı şekilde
Haklısın canım, bir yandnan mide bulantım arttı o yüzden ben de normal olabilir diye düşünüyorum. Bi takviye falan almıyoruz dimi bu haftalarda, magnezium gibi

Güzel haberi sizinle paylaşmak istedim. Bebeklerimden birinin suyu azdi geçen hafta havuç suyu ictim onun mu faydası oldu bilmiyorum bu hafta suyu normal cıktı çok şükür..
Birde sizin cinsiyetleri ne zaman belli oldu yada sonradan değişti mi.. 12 haftalik üsteki bebeğe perinotolog erkeğe benziyor dedi geçen hafta başka bir dr da erkeğe benziyor dedi.bu hafta başka bir dr yüzde yüz kız çok net dedi ... hiç ben sormadım benim için önemli olan sağlığı şimdi ben hangisine inanayım

Öyle tabi onun çok az. Atlatmıştır bile.

Kızlar cahilliğime verin ama perinatolog dedikleriniz normal kadın doğum uzmanı değil dimi?? Farklı olarak ne yapıyorlar??​

Tamamdir canim tesekkur ettim perintolga bir sorayim oncesinde perintolgdan kontrolum var.

Kızlar cahilliğime verin ama perinatolog dedikleriniz normal kadın doğum uzmanı değil dimi?? Farklı olarak ne yapıyorlar??​
Perintolog riskli hamilikleri takip eden kadin dogumculardan bu anlamda bi tik daha ust uzmandir. O da aslinda kadin dogim uzmani ama perintolog olmak daha cok bilgi egitim beceri tecrube gerektiriyor. Cogul gebelikler riskli gebelik grubuna girdiginden perintolglar takip ediyor. Kadin dogum hastanesinde normal kadin dogum uzmani ikiz gebeligimi gordugu gibi perjntologa yolladi. Benimkiler tek plesanta cift kese old icin ayri yumurta ikizlerine gore daha risk iceriyorum . ondan surecimi 7.haftadan beri perintolg takip ediyor .

Çok sevindim canım sağlıkla doğsunlar da kız erkek farketmez inşallah ilerleyen haftalarda daha net belli olur. benim de birinin kese küçük suyu az görünüyor demişti perinatolog. ama bu hafta hem kendi doktorum hem de perinatolojideki doktor normal dedi. ben de 3-4 gün havuç suyu içtim sonra a vitamini fazlalığının da zararlı olabileceğini duyunca bol bol su içmeye devam ettim havuç suyunu bıraktım. 2li tarama da yapıldı çok şükür sıkıntı görülmedi.

Hmm bende araştırayım bakalım. Burada çok iyi bir doktor var prof belki o perinatologdur. Teşekkürler

Aylıda bir mi çağırıyor canım kontrolun hangi aralıklarla yapılıyor? Her gidişinde tahlil yapıyorlar mı? Benim kadın doğum uzmanı iki haftada bir çağırıyor

Canım benim kanimda en az 11 olması gerekirken 10 çıktı.kan ilacı içiyorum.siyah üzüm kutusu aldım ondan yiyorum

Çok şükür canım .çok sevindim maaşallah....

Benimde tek plesanta, cift kese yesil_87
Bende cerrahpasada ayda bir perinatolog kontrolune gidiyorum. Ayri bir kadin dogumcum da var.

Haklısın canım, bir yandnan mide bulantım arttı o yüzden ben de normal olabilir diye düşünüyorum. Bi takviye falan almıyoruz dimi bu haftalarda, magnezium gibi
12. Haftaya kadar folik asit kullandım.
Onu bırakınca devavit vitamin mineral takviyesi başladım.
Kan ilacı kan düşük ise veriyor dr benim dr hala vermedi iyi diyor kan.
Magnezyum zoraki değil zaten ileriki dönemlerde kramp vs başladığında veriliyor daha ona çok var.
Gözün aydın canım ama bazı arkadaşların dediği gibi havuç dikkatli kullan a vitamini fazlalığı zehirlenmeye neden olur. Armutda bebeğin suyu için iyi diye okumuştum birkaç yerde. Cinsiyetin kesinleşmesi 18. Haftada oldu bizim 16. Haftada emin değildi. Kesinlik için 18. Haftayı bekleyebilirsin.
Canım benim kanimda en az 11 olması gerekirken 10 çıktı.kan ilacı içiyorum.siyah üzüm kutusu aldım ondan yiyorum
Benim kanda 10 kusur birşey di gerek yok iyi kanı dedi ki bence de iyi iki Bebek besliyoruz sınırın bir tık altı iyidir yani.
Siyah çekirdekli üzüm kan yapar ben pek yiyemiyorum -5 +3 durumundayim hala. Midemde yer yok resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…