- Konu Sahibi perikanadi
-
- #1.061
Çok normal hızlı büyüyen rahim neden oluyor ikiz de çok daha hızlı oluyor bu büyüme işi dogal olarak sancıları ağrıları da aynı şekildeKızlar karın, kasık ağrılarım sıklaştı. Normal mi böyle olması? Sizin de oluyor mutdu bu haftalarda
22 haftalık doğurdum ama ona rağmen çizgiler epey vardı. Badem yağı işime yaramadı.Hadi ya( ikizler karnimizi buyutecek diye simdiden baslayayim diyordum .
Haklısın canım, bir yandnan mide bulantım arttı o yüzden ben de normal olabilir diye düşünüyorum. Bi takviye falan almıyoruz dimi bu haftalarda, magnezium gibiÇok normal hızlı büyüyen rahim neden oluyor ikiz de çok daha hızlı oluyor bu büyüme idi disk olarak sancıları ağrıları da aynı şekilde
Öyle tabi onun çok az. Atlatmıştır bile.Hoşgeldiniz kızlar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah şimdiye kadar iki kez kanama geçirdim biri çok yoğun kanama idi sonraki daha az proluton iğneyi aksatmayin bana haftada bir devam dedi dr.
Canım senin ki yükselmiş tabi ki o kadar olduğunda zaten Doktorlar ileri araştırma yapiyor, M mel33 arkadaşımızın sınırda zaten birşey olacak bir seviye değil zaten uzun süre antibiyotik aldı bu düşmüş hali muhtemel.
Kızlar cahilliğime verin ama perinatolog dedikleriniz normal kadın doğum uzmanı değil dimi?? Farklı olarak ne yapıyorlar??
Tamamdir canim tesekkur ettim perintolga bir sorayim oncesinde perintolgdan kontrolum var.Sağlık ocağı 21. Haftada yapılır dedi dr una sor yapalım dedi. O dönem sancı çekiyordum bulamadılar nedenini dr uumda zaten belirsiz bir durum var daha da karmaşık hale gelmesin yaptırma tetanoz iğnesi dedi bende yaptırmadim. Dr yaptır derse yaptır derim.
Perintolog riskli hamilikleri takip eden kadin dogumculardan bu anlamda bi tik daha ust uzmandir. O da aslinda kadin dogim uzmani ama perintolog olmak daha cok bilgi egitim beceri tecrube gerektiriyor. Cogul gebelikler riskli gebelik grubuna girdiginden perintolglar takip ediyor. Kadin dogum hastanesinde normal kadin dogum uzmani ikiz gebeligimi gordugu gibi perjntologa yolladi. Benimkiler tek plesanta cift kese old icin ayri yumurta ikizlerine gore daha risk iceriyorum . ondan surecimi 7.haftadan beri perintolg takip ediyor .Kızlar cahilliğime verin ama perinatolog dedikleriniz normal kadın doğum uzmanı değil dimi?? Farklı olarak ne yapıyorlar??
Bir kac arkadasin dedigi gibi catlayacak olana bir sey care olmuyor.22 haftalık doğurdum ama ona rağmen çizgiler epey vardı. Badem yağı işime yaramadı.
Çok sevindim canımGüzel haberi sizinle paylaşmak istedim. Bebeklerimden birinin suyu azdi geçen hafta havuç suyu ictim onun mu faydası oldu bilmiyorum bu hafta suyu normal cıktı çok şükür..
Birde sizin cinsiyetleri ne zaman belli oldu yada sonradan değişti mi.. 12 haftalik üsteki bebeğe perinotolog erkeğe benziyor dedi geçen hafta başka bir dr da erkeğe benziyor dedi.bu hafta başka bir dr yüzde yüz kız çok net dedi ... hiç ben sormadım benim için önemli olan sağlığı şimdi ben hangisine inanayım
Hmm bende araştırayım bakalım. Burada çok iyi bir doktor var prof belki o perinatologdur. TeşekkürlerPerintolog riskli hamilikleri takip eden kadin dogumculardan bu anlamda bi tik daha ust uzmandir. O da aslinda kadin dogim uzmani ama perintolog olmak daha cok bilgi egitim beceri tecrube gerektiriyor. Cogul gebelikler riskli gebelik grubuna girdiginden perintolglar takip ediyor. Kadin dogum hastanesinde normal kadin dogum uzmani ikiz gebeligimi gordugu gibi perjntologa yolladi. Benimkiler tek plesanta cift kese old icin ayri yumurta ikizlerine gore daha risk iceriyorum . ondan surecimi 7.haftadan beri perintolg takip ediyor .
Aylıda bir mi çağırıyor canım kontrolun hangi aralıklarla yapılıyor? Her gidişinde tahlil yapıyorlar mı? Benim kadın doğum uzmanı iki haftada bir çağırıyorPerintolog riskli hamilikleri takip eden kadin dogumculardan bu anlamda bi tik daha ust uzmandir. O da aslinda kadin dogim uzmani ama perintolog olmak daha cok bilgi egitim beceri tecrube gerektiriyor. Cogul gebelikler riskli gebelik grubuna girdiginden perintolglar takip ediyor. Kadin dogum hastanesinde normal kadin dogum uzmani ikiz gebeligimi gordugu gibi perjntologa yolladi. Benimkiler tek plesanta cift kese old icin ayri yumurta ikizlerine gore daha risk iceriyorum . ondan surecimi 7.haftadan beri perintolg takip ediyor .
Canım benim kanimda en az 11 olması gerekirken 10 çıktı.kan ilacı içiyorum.siyah üzüm kutusu aldım ondan yiyorumDoktorun şüphe edilecek bir şey gitmemiş demek ki bence de bekle canım sıkıntı olmaz. Kan benim sınırın biraz altında çıktı dr destek henüz gerekmiyor dedi çok ilaç sevmiyor benim perinatolog :)
Kanimi azaltmak istemiyorum yeni kan bakıldı tsh yoktu ama rutin kan testinde bazı değerler ön bilgi veriyor sorun olduğunda o zaman ileri tetkik yapılıyor benim idrarda keton çıkması dışında bir sorun yoktu o da düzgün beslenme olmadığından sanırım.
Evham yapmayalım boşver dr düşünsun diyorum ben
Sağlık ocağı 21. Haftada yapılır dedi dr una sor yapalım dedi. O dönem sancı çekiyordum bulamadılar nedenini dr uumda zaten belirsiz bir durum var daha da karmaşık hale gelmesin yaptırma tetanoz iğnesi dedi bende yaptırmadim. Dr yaptır derse yaptır derim.
Çok şükür canım .çok sevindim maaşallah....Güzel haberi sizinle paylaşmak istedim. Bebeklerimden birinin suyu azdi geçen hafta havuç suyu ictim onun mu faydası oldu bilmiyorum bu hafta suyu normal cıktı çok şükür..
Birde sizin cinsiyetleri ne zaman belli oldu yada sonradan değişti mi.. 12 haftalik üsteki bebeğe perinotolog erkeğe benziyor dedi geçen hafta başka bir dr da erkeğe benziyor dedi.bu hafta başka bir dr yüzde yüz kız çok net dedi ... hiç ben sormadım benim için önemli olan sağlığı şimdi ben hangisine inanayım
İnşallah canım.esim gelsin de sağlıklı kafayla bir düşüneyimDaha once gecirmediysen ve ailedede yoksa hic kafana takma canim. Seker yuklemesinde verirsin kan, ama bisi cikmaz bence.
Perintolog riskli hamilikleri takip eden kadin dogumculardan bu anlamda bi tik daha ust uzmandir. O da aslinda kadin dogim uzmani ama perintolog olmak daha cok bilgi egitim beceri tecrube gerektiriyor. Cogul gebelikler riskli gebelik grubuna girdiginden perintolglar takip ediyor. Kadin dogum hastanesinde normal kadin dogum uzmani ikiz gebeligimi gordugu gibi perjntologa yolladi. Benimkiler tek plesanta cift kese old icin ayri yumurta ikizlerine gore daha risk iceriyorum . ondan surecimi 7.haftadan beri perintolg takip ediyor .
12. Haftaya kadar folik asit kullandım.Haklısın canım, bir yandnan mide bulantım arttı o yüzden ben de normal olabilir diye düşünüyorum. Bi takviye falan almıyoruz dimi bu haftalarda, magnezium gibi
Gözün aydın canım ama bazı arkadaşların dediği gibi havuç dikkatli kullan a vitamini fazlalığı zehirlenmeye neden olur. Armutda bebeğin suyu için iyi diye okumuştum birkaç yerde. Cinsiyetin kesinleşmesi 18. Haftada oldu bizim 16. Haftada emin değildi. Kesinlik için 18. Haftayı bekleyebilirsin.Güzel haberi sizinle paylaşmak istedim. Bebeklerimden birinin suyu azdi geçen hafta havuç suyu ictim onun mu faydası oldu bilmiyorum bu hafta suyu normal cıktı çok şükür..
Benim kanda 10 kusur birşey di gerek yok iyi kanı dedi ki bence de iyi iki Bebek besliyoruz sınırın bir tık altı iyidir yani.Canım benim kanimda en az 11 olması gerekirken 10 çıktı.kan ilacı içiyorum.siyah üzüm kutusu aldım ondan yiyorum
Bende geçmiyor diyordum geçiyor çok şükür, sağlıkla geçsin 12. Hafta niye bir özelliği mi varoff zaman geçmiyor. biz ne zaman 12 haftayı doldurucaz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?