2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Kızlar alısverıs işini cokta 30 haftadan sonraya bırakmayın derim ben kendımden yola cıkıyorum cok zor yurumekte ayakta durmakta zorlanıyosunuz evet ınsan korkuyor alısverıs yapmaya ama dedıgım gıbı sonrasındada gonul ıstıyor ama vucud buna musade etmıyor bence gezerek alınıp bakacagınız seylerı 26 haftadan sonra yavastan bakın internetten alacaklarınızı sonraya erteleyebılırsınız dedıgım gibi ben de korktum erken almaya ama zorlanıyorum suan gezerek bakacagım seylerı bıle mecbur ınternetten alıyorum

Hayirli olsun kuzucuklar saglikla giysin insallah.

Benimde icim gidiyor ama kendimi tutuyorum. En azından 27. Haftadan sonra alayim diyorum bakalim durabilirsem.

Annem 2. Battaniyeyo ormeye başladı bile onu tutamiyorum ama.
Amin inşallah canım.
Bende Aralık'ta alırım diyordum indirim kandırdı diyelim.
Bende battaniye öruyorum arkasınada kumaş dikecegiz pamuklu pazen düşünüyorum. Tigi ile kolay iki tane ordum delikli yazlık diye düşünerek ona da pamuk kumaş yaparız herhalde. Şimdi sis ile öruyorum el işliyor çok sık yapamıyorum çok çabuk yoruluyorum yatıyorum ama vakit var daha yetişir inşallah. Ablam hamile bir de ona yapacağım. Kafamı oyaliyor.

Aslında gerekeni yapıyormussun ama gebelik işte hormonlar yapıyor demek ki. Allah şifa versin çok zorlama yine makata biraz zeytinyağı sür olmadı eski usuller bunlar deneme yapılabilir.

Valla su zamanda bile ben dışarı çıkamıyorum transfer ile başladı hala evdeyim ben o yüzden netten aldım zaten seçenek daha fazla oluyor daha uygun bulunuyor.

Kuzum zaten ben wc harici kalkamıyorum.istesemde gezip alamam .ancak annene eşime aldıracam.netten alacam.o yüzden 30u bekliyorum

CaNim battaniyelerin fotolarını bana atabilir misin sana zahmet olmazsa..

Kuzum sağlıcakla giysinler...ben 30.hafta dolana kadar mendil bile almayacağım söz verdim kendime.Canım bugün kabızlıkta uğraşıyorum.dikşimde var.ıkındıkça korktum.çok beterim bugün
Ah ah canim o sikinti bende de var . bu aralar sanki kontrol altina aldim. Cennet hurmasi gunde bir tane yiyorum . bi de sabah calistigim icin az da olsa yolu uzatarak ise gidiyorum. Yani toplamda 30dklik bir yuruyusum oluyor. Ekstradan gun icinde kayisi ve kuru meyvelere ve taze meyvelere agirlik veriyorum. Yine cok kati oluyo afedersiniz ama zorlanmiyorum bu bile cok iyi. Bir ara kitlenmistim resmen . baya zorlanmistim kasiktan tendonum zarar bile gormustu 2gun topllayarak yurudum. Doktora soyleyince baya kizmisti bana. Cok sivi almam getektigini soyledi ama icemiyorum resmen zorliyorum kendimi ama suyu artiramiyorum. Tqze meyvelerden yedigim su ile geciniyorjm resmen. Cennet hurmsini ve kayisini tavsiye ederim cok sukur iyiyim bu aralar

Haaa unutmadan aksamdan yatarken kucuk bir pamuga kantaron yagi sur makat bolgene yerlestir. Kantoronun hic bir zarari yok o bolgeyi cok yumusak ediyor. Kantaronun faydasini muhakkak goreceksin. Sabah ilk lavobada kendineden dussun onemli degil hizli emiliyor zaten .

CaNim battaniyelerin fotolarını bana atabilir misin sana zahmet olmazsa..
Canim bende orgu yaptim bir zamanalr yegenlerime . bebislerim icin henuz bir seye baslayamadim. Pinterest de cok guzel ornekler var. Nasipse bir kac ornek indirdim onlara baslayacagim. Sizin yaptiklarinizi da merak ediyorum

K
Kuzum bende dikişliyim.serklajliyim.ac karnına kuru kayısı erik kurusu yiyorum.semiz otu ısırgan marul yiyirum.zeytinyağ içiyorum.cennet meyvesi yedim.az sonra kivi yiyecem.Canım resmen öldüm.3.lite su içiyorum.az önce makatima zeytinyağ ile masaj yaptım dayanamıyorum dünden beri....olmadı yarın doktora eşimi gönderecem.ilaç felan versin.benim kabız olmamam lazım.dikisim var.birde canım çok çok özür dilerim.resmen demir yutmuş gibiyim.o kadar sıvı yiyorum içiyorum.o nasil kazık gibi yaa

Ca
Canim bende orgu yaptim bir zamanalr yegenlerime . bebislerim icin henuz bir seye baslayamadim. Pinterest de cok guzel ornekler var. Nasipse bir kac ornek indirdim onlara baslayacagim. Sizin yaptiklarinizi da merak ediyorum
Canım benim elimden gelir öyle şeyler ama ben sürekli yatıyorum sadece doktora wc banyo için kalkıyorum acaba kolaysa yattığım yerden yapabilir miyim bilemedim

Ca

Canım benim elimden gelir öyle şeyler ama ben sürekli yatıyorum sadece doktora wc banyo için kalkıyorum acaba kolaysa yattığım yerden yapabilir miyim bilemedim

Ca

Surekli yatiyor musun ( az hakeret edebilsen sanki iyi gelecek. Dedigin durumu bende yasadim . koyun gibi afedersin diskim. Kantaronu zaman kaybetmeden al derim. Kantoron yagi hemoroid tedavisinde de kullaniliyor . Allah korusun catlak vs olusursa korur en azindan. Hormonlarin yuksek seviyede anlasilan. Benim cikis olmadigi icin midem daha cok bulaniyordu cunku yedigim bagirsaga zor geciyordu. Bagirsaklari duzene sokali mide bulantilarim da azaldi. Kullandigin bir ilac var mi onlar da yapabilir en azindan su kabizligin gecene kadar bi iki gun kullanmasan iyi olur sanki. Doktor bunu da soyledi ilac kullanmaktansa bagirsaklarin aktifligi daha onemliymis. Uzuldum su an haline ayni durumu yasadigim icin ne cektigini biliyorum .Allah yardimcin olsun.
Orgu bende hic baslayamadim . yatarken degilde sirtini koltuga yasla ayaklarina destek koyarsan hem sagligin icin de daha iyi bir konum o halde orebilirsin .

Ku
Kuzum yasak bana kalkmak.doktorda bile sıra beklerken yatıyorum.oturmakta karnına baskı yapıyor.yemeğinde yatarak yiyorum.su haftaya kadar hiç olmamıştı.şuan antibiyotik kan ilacı imom magnezyum progestan içiyorum.kan ilacı içmeyeyim bakalım 2 3 gün.ay canım dediğin gibi koyun dışkısı gibi valla.ıkınmak yasak kuzu bana dikişle duruyor bebeklerim....

Canım kaynanam kantaron kavanozda yapmıştı.kırmızı renkte.sanırım sarı suda var.bizdeki kırmızı.acaba olur mu.makata mi surecem pamukla canım.

Geçen hamileliğimde, hamileliğin başlarında magnezyum tek alıyordum sonlara doğru günde iki aldım o ishal yapıyordu. Hatta ishal olmaya başlayınca kilo vermiştim kabızlık daha çok şişiriyor kilo alıyorsun.

Canım ben daha 21 hafraligim .2 tane bana fazla gelir canim

Canım kaynanam kantaron kavanozda yapmıştı.kırmızı renkte.sanırım sarı suda var.bizdeki kırmızı.acaba olur mu.makata mi surecem pamukla canım.
Kantaronun kendisi sari cicekli bi bitki ama yagi kirmiza donuk. Bende kirmizi renge yakin olani kullaniyorum. Pamuga sur makana ice dogru tam yerlestir oyle dursun. Lavobaya gidince duser zaten . farki hissedersin .

Kuzum baya ilac aliyormussun antibiyotigini arada birakmak tehlikeli olabilir. Vitamin vs besinlerden alabilirsin erteleyebilirsin de antibiyotigi doktoruna sor . antibiyotik gun icinde bile zamanli aliniyor.

C
Ben o ikizlerimi 22de kaybettim zaten. Valla kaçıncı haftaydı unuttum hafif kanama olmuştu doktor ikiye çıkardı. Zaten kafana göre kullanma aman diyim.
Canım benim basın sağolsun.teşekkür ederim fikrin için
Ben o ikizlerimi 22de kaybettim zaten. Valla kaçıncı haftaydı unuttum hafif kanama olmuştu doktor ikiye çıkardı. Zaten kafana göre kullanma aman diyim.

Kuzum baya ilac aliyormussun antibiyotigini arada birakmak tehlikeli olabilir. Vitamin vs besinlerden alabilirsin erteleyebilirsin de antibiyotigi doktoruna sor . antibiyotik gun icinde bile zamanli aliniyor.
Tabi ki canım antibiyotik 12 saat ara ile alıyorum.pimpirikliyim zaten.akşam son doz antibiyotiğin o bitiyor şükür.sabah kan ilacı içmeyecem 1 gün ara verecem bakalım.sağol canım ilgin için

Tabi ki canım antibiyotik 12 saat ara ile alıyorum.pimpirikliyim zaten.akşam son doz antibiyotiğin o bitiyor şükür.sabah kan ilacı içmeyecem 1 gün ara verecem bakalım.sağol canım ilgin için
Surecin zor ilerliyor Allah hayirlisiyla sagliklarinizla sureci tamamlamaya yardim etsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…