2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

CaNim battaniyelerin fotolarını bana atabilir misin sana zahmet olmazsa..
Buraya foto atamıyorum niye bilmiyorum uygulama da o düğmeler çalışmıyor denerim, öyle ahım şahım bir şey değil canım işte eder bir şeyler işte
Canım cennet hurmasi gebelikte dikkatli tüketilir aman diyeyim doğumu tetikliyor deniyor, çok çok tüketme ayrıca şeker açısından da glisemik indeksi yüksek şekerini çıkarmsin. Her gün yiyorum dediğin için dedim. Bende arada yerim severim de.
Canim bende orgu yaptim bir zamanalr yegenlerime . bebislerim icin henuz bir seye baslayamadim. Pinterest de cok guzel ornekler var. Nasipse bir kac ornek indirdim onlara baslayacagim. Sizin yaptiklarinizi da merak ediyorum
Çok profesyonel değil canım idare eder şeyler yapıyorum denetim foto atamıyorum buraya program izin vermiyor niyeyse

Medine hurmasi yiyordum onun icin boyle demislerdi birakmistim. Kendi sekerim dusuk benim tahlilerde de dusuk cikti doktor henuz sekere yasak koymadi. Cennet hurmasini bi arastirayim yine kabizlik gecmiyor deyince gorumcem dahiliye uzmani o onermisti . tekrardan danisayim kendisine . tesekkur ettim

Doğum yaklaşınca yiyor kadınlar onun için dedim normal doğumu kolaylaştıran bir etkisi var sanırım kasların gevşemesine ya da kasılmaya mi yardımcı oluyor öyle bir şey.

Arkadaşlar proluton depot iğnesi kanama yapar mı, kanamayı durdurmak için vermişti sıktır ki hemen o akşam durmuştu 4 gün sonda bir daha vur demişti 4 gündür kanama yoktu iğneden 2 saat sonra akıntı şeklinde kanama başladı bu normal mi? Korkuyorum ya
Doktorum ameliyattaymış ulaşamadım

Canım geçmiş olsun.kanamayı durduran bir iğne.belki kanama başka şeyden olmuştur

Geçmiş olsun prolutondan değildir kanama drunla bir görüş canım. Bende bir kaç gün önce kanama yaşadım. Şimdi yok ama vajinal jel şeklinde progesteron yapıyorum o siyah siyah geri geliyor. Beni de o korkutuyor

Proluton kanamayı tetiklemez genel olarak durdurma amaçlı olur ama bazen iğne yapılsa da kanama olabilir. Sağlıklı ise devam edecektir inşallah gönlünü ferah tutmaya çalış canım.

kanamam biraz azaldı karnımda şiddetli ağrılar var, kabızda değilim, inşallah kötü bir şey yoktur yoldayız hastaneye gidiyoruz,okuyan arkadaşlar dua ederse çok iyi olur, olursa duayla olur zaten, elimizden gelen her şeyi yapıyoruz takdir Allah’ın

İnşallah bir şey yoktur Alkah sana bağışlasın bebeklerini bir daha yaşatmasın inşallah. Senin için bir ayetel kürsi okuyorum

İnşallah kötü bir şey yoktur Rabbim şifa versin.

Allah muhafaza bir sey yoktur insallah.

Ben henüz kullanmıyorum ama hem ishal hem kabız yapabiliyor olmadı enteresan bir ilacın kişiye göre değişiyor demek ku.

Olabilir demekki her bunyede fark ediyor. Gercekten cok kotu bir hap hic kullanmak istemiyorum.

Rabbim yardımcın olsun inş birşey yoktur Rabim bebeklerini sana bağişlasin inş hayırlı haberlerle gel

İyisindir umarım?

Allah yardimcin olsun canim insallah sıkıntın gecmistir..

Kizlar selamlar
Ben bugun hastaneye dogum
Icin gun almaya gittim iki bebekte popo olarak oturdugu icin seseryan gunu verilecekti ama bugun baktik ilk bebek kafa pozisyonunda asagida oyuzden doktor normal dogum karari aldi 20.12 tarihinde yatisim yapilicak normal
Dogum baslitilacak tabi tekrar donme yapmazsa suan 2.400 civarinda kilolari ikisininde cok sukur hersey yolunda simdilik bakalim dogum kendiliginden baslamazsa ayin 20 de hayirlisiyla gelsinler

Oyy maşallah allahım bizde o günleri görelim inşallah. Sağlıcakla kavuş bebeklerine darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…