2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Birinin baş gelmesi yetiyor mu ben hiç duymadım bunu diğeri makat ne olacak. Sezeryan olacağım kesin benim ikiz de ilk doğum çok zor olur diye düşünüyorum.
Rabbim kolaylık versin sağlıkla gelsinler inşallah.

Ayyyy çok heyecanlı insallah çok kolay ve güzel şekilde geçer doğumunuz bi garip oldum okuyunca vallahi :))

Hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin inşallah. İkiz olup normal Doğum yapacak olman çok güzel bende kendime öyle bir dr bulabilsem keşke. Bu arada ikizlerde ilk bebeğin baş geliş olması yeterli oluyor o baz alınıyor. Keyifli güzel bir Doğum olur inşallah

Aynen garip bi etkisi var yengemde de ishal yapmisti. Muz yiyuordu sutle . kabizlik mi ishal mi ishal daha avantajli sanki . gecmis olsun canim insaAllah uzjn surmez yan etkisi

Doktorum cok rahatsiz oldugunda ilaclara bir iki gun ara verirsin dedi oyle yapıyorum.

Kizlar dunden beri 2 defa su gibi akinti geldi benden. Miktari cok degil ama az az. Doktoruma mesaj attim simdi. Tedirgin oldum.

Evet ilk bebegin bas gelisi olmasi yeterliymis digeri makatta olsa dogabiliyormus bugun bashekim muayne etti doguma oda giricek ben almanyada yasiyorum burda cok sezeryan yapmiyolar mesela ilk kizim 4010 dogdu normal
Dogurttular ikinci 4520 onuda normal
Dogurttular ben aslinda bu ikizleri korkuyorum
Sezeryan olsun dedim doktor sen yaprsin hep beraber yapicaz dedi 5 kisi olucaz dogumda korkma dedi bakalim hayirlisiyla
Gelsinlerde ama iki turlude korkmuyor degilim

Maşallah maşallah canım çok sevindim senin adına.darısı burdaki arkadaşlara ve bana.....

Doktorum cok rahatsiz oldugunda ilaclara bir iki gun ara verirsin dedi oyle yapıyorum.

Kizlar dunden beri 2 defa su gibi akinti geldi benden. Miktari cok degil ama az az. Doktoruma mesaj attim simdi. Tedirgin oldum.
Bana su gibi akıntı dene kuzum.15.haftadan beri kafayı yiyecem.en son 20.haftada doktor rahimdenn sıvı aldı.sızıntı var dedi.2 kutu antibiyotik bitirdim.3 aralık pazartesi kontrolüm var.ama iç çamaşırım hep nemli termi akıntı mi kafayı yiyecem.....

Hayirlisi olsun canim, saglikla bebeklerini kucagina alirsin insallah. Darisi bizim basimiza

Yaaa masallah hanimlar size sona az kalmis hayirli dogumlariniz da olsun insaAllah .

Benimde ayni canim. Ben artik kafaya takmamaya basladim alistim.

Aynen bana da cok kabiz olunca bi kac gun ilaci birak diyor . sende durum tam tersi.
Gun gun gebelik takibi olanbir uygulama ile gebeligimi takip ediyorum . soyledigin durum normal canim bazen dayanamayip ilerleyen haftalrina bakiyorum :) hatta su an benden de ara ara akinti geliyor bu haftalarda olabiliyormus. Koku ve yanma olmadigi surece dert etme kendine mantar enfeksiyon olmasin da ..

Geceyi hastanede gözetim altında geçirdim, kanama durdu çok şükür, 10 gün boyunca ihtiyaç dışında kalkmicam yerimden, annemler geldi çok şükür artık yalnız değilim, zor bir geceydi yeni yeni kendime geldim sayılır, rabbim bir daha yaşatmasın beterinden korusun inşallah, hepimize sağlıklı gebelikler ve sağlıklı evlatlar nasip eylesin, dua eden merak eden soran herkesten Allah razı olsun

Kizlar cok gerginim. Doktor amnisure diye bir test var onu al hemen muayeneye gel dedi. Apar topar ciktim evden. Capa'da bir medikalde buldum testi. 155 tlye aldim. Simdi hastaneye gidiyorum. Cok korkuyorum.

Cok gecmis olsjn Rabbim birdaha yasatmasin boyle zorluklar gecmis olsun

Cok tsk ederim Allah razi olsun ins Rabbim sizede kolayligini versin turkiyede cok az doktor ikizlerde normal dogumu ustleniyor ins gonlunuze gore doktor bulursun evet doktorda dedi ilk bebek yolu actiktan sonra ikincide sikinti olmuyormus dedi bende acikcasi tereddutteyim ama akisina biraktim artik zaman ne goaterir mevlam neyi hayirli gorduyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…