2019'da ikiz annesi olacak anneler beni yalnız bırakmayın :)

Aminn inşallah rabbim hepimize hayırlısıyla kolaylık versin. Drunuz kimdi acaba

Kizlar cok gerginim. Doktor amnisure diye bir test var onu al hemen muayeneye gel dedi. Apar topar ciktim evden. Capa'da bir medikalde buldum testi. 155 tlye aldim. Simdi hastaneye gidiyorum. Cok korkuyorum.
Kuzum işte aynı testi bana da yaptılar.1 hafta önce spekulum ile rahim ağzından kulak çöpü gibi birşeyle sıvı aldı.inşallah sıkıntı çıkmaz canım

Bende normal istiyorum ama benimkiler tek plesenta ikizi oldugu icin doktor riskli dedi. Eger ilk bebekten sonra ikinci dogmadan plesenta ayrilirsa 2. Bebek sıkintiya giriyormus. Ama kesin sezeryanda demedi, duruma gore karar vericez dedi. Sizinkiler cift yumurta ikizimi?

Gecmis olsun canim

Kizlar cok gerginim. Doktor amnisure diye bir test var onu al hemen muayeneye gel dedi. Apar topar ciktim evden. Capa'da bir medikalde buldum testi. 155 tlye aldim. Simdi hastaneye gidiyorum. Cok korkuyorum.
Canim niye o testi istediki?sıkintili bir durummu olustu?

Kizlar sagolun mesajlarınız icin.

Şimdi ciktik hastaneden. Gidene kadar doktorum cikmisti. Nöbetçi doktoe testi yapti. Vajinaya pamuklu cubuk gibi bir sey sokup 1 dk bekletti. Sonra onu bir sivinin icine koyup 5 dk bekledi. Eger amniyon sivisi sizintisi varsa 2 cizgi çıkar dedi. Ama cok şükür tek çizgide kaldi. Bir sorun yok dedi.

Ultrasonla muayene etti. Kalp atisi ve hareketleri normal. Ultrasonda da sulari iyi gorunuyor. Rahim agzi uzunlugunda iyi dedi.

Akintinin sebebi hafif enfeksiyon geciriyor olabilirsin ya da crinone kullanmissin ondan icerde kaldıysa onlari atiyordur dedi.

Bir an o kadar cok korktum ki simdi icim rahat cok sukur.

Geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin inşallah.

Çok iyiymis biz d de sezeryan keyfe keder oldu artık maalesef. Tüp Bebek ilk bebelerim olduğundan risk istemem açıkçası sezeryan olur diye düşünüyorum hiç konuşmadık ben Hacettepeye gidiyorum
Sağlıkla doğsunlar inşallah. Doğumun kolay olsun.
Geçmiş olsun inşallah sağlıkla devam eder Rabbim yardımcın olsun canım.
Dediğim test buydu
Çok şükür bir şey çıkmamış Meksika dalgası gibi birimize bir şey olsa diğerlerimiz bundan etkileniyor acaba demeye başlıyoruz bir ara bende de bu panik oldu kahve leke ile birlikte geliyor gibiydi dr her şey yolunda bir sorun yok dedi bende evham yapıyorum dedim bıraktım.
Akıntı sıvılaşip çoğalıyor normal sanırım bu

Maşallah çok şükür canım.benim 2.çizgi belli belirsiz çıktı.3 aralık pazartesi testi tekrar edecez.senin için çok sevindim.

Doktor ikizlerde hormonlar daha cok calisir buna bagli olarak akintilarda da farkliliklar olabilir dedi.
Gercekten öyle cok evham yapiyoruz.

Polikistik overi cok iyi bilmiyorum ama sanirim tedavisiz hamile kalmalari mumkun olmuyor. Bende hem endometrioma vardi hemde ufak bi miyom vardi. Endo gebeligi zorlastirsada tam olarak engellemiyo ama yinede ben Ameliyatla aldirdim, miyom cok kucuk oldugundan dokunmadilar. Yastan dolayi beklemek istemedigimden tup bebek tedavisiyle hamile kaldim. Yasini bilmiyorum ama eger cocuk istiyorsan bence bir doktorla gorus ve tedavone basla

Ben bekarken doktor polikistikover demisti o donemde cok arastirdim. Pko'da hormon testleri onemlo ve buna gore endokrin bölümüne de gidip tedavi olmak gerekiyor.
Sonradan pko olmadigim anlasildi ama bu konuda iyi bier doktor ariyorsan bence bir infertelite uzmaniyle birlikte endokrin doktoruna da muayene olmani oneririm.

içinizde kist olupda tedavi ile hamile olan varmı varsa istanbul avrupada hangi doktoru tavsiye edersiniz
Merhaba,

Banada 8 yıl önce polikistikover teşhisi konmuştu.5 sene doğum kontrol hapı ile regl oldum.

Sadece ilaç tedavisi ile şuan hamileyim.anadolu yakasında olduğum için doktor tavsiyesinde bulunamıyorum.ama genel olarak yumurtlama tedavisi ile halloluyor.inşallah kısa sürede güzel haberi alırsınız

Evet benimkiler cift yumurta cift plensenta ikizi hayirlisiyla dogsunlarda sezeryan normal arada kaliyor insan bende mesela normal dedi ama tereddudluyum normal dogum tabiki sonrasi icin iki bebek bakmak acisindan kolaylik ama iste dedigim gibi hepsinde dusunuyor insan doktor benim 3 cu dogumum oncekilerinde iri bebek oldugu icin bunlarida dogurabilecwgime guveniyor bende kendi zamana biraktim artik bakalim nasil dogacaklar ins yine burda tum
Detayinca anlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…