- 7 Kasım 2018
- 1.335
- 2.487
- 48
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
bilmiyorum 3 gün beraberlik olsun sonrada kullan dedi canımProgestan mı verdi? Ne için?
Bnde hastayım valla atlatmaya calısıyormValla yarın öğrencilerim gelecek bana. Acık temizlik yapayım dedim ama yarım kaldı. Hasta hissediyorum kendimi. Boş boş oturuyorum. Sen nasılsın? Napıyon?
Bende çabuk verip çabuk alıyorum o yüzden hep vücudum Çatlı’yo vallaCanim ben 6 kilo verdim bir ayda insallah biraz daha zayıflarım ama olmayinca olmuyor onu da biliyorum surekli kilo verip tekrar geri aliyorum
Ohhh maşallah sana valla :)Nabayım canım valla bu saate kadar uyumuşum 3 te yatmıştım zor kalktım :)
Ya hastanede kaldım bigün devrim döndüOhhh maşallah sana valla :)
inşallah kuzum hayırlısı artıkİnsallah olgunlaşır ve çatlar kuzummmm
Geçmiş olsun canımkızlar ya benim kasıklarım berbat ağrıyo
inşallah kuzum hayırlısı artık
Canım gecen sene 2 ayda 20 kilo verip 65e indim,spor salonunda uyeligim bittiği ay hamile kaldım.Bu arada spor yaparken ne olur ne olmaz diye korunmustum 3ay,düşük olunca (yine) 22 kiloyu hopp geri aldım.Şimdi yine düşük oluyor ve ben spor salonuna yazilicam tekrar sömestr tatili geçsin de..Bence biraz ara verebilirsin.Kızlar size bisey sorcam bana fikirlerinizi soyleyin de karar vermeme yardimci olun. Simdi benim kilom oldukça fazla biliyorsunuz. Ben bir iki ay ara vermek istiyordum ama zaten hicbir problem olmasa bile hamile kalacaginin garantisi yok sizce bir yandan zayiflamaya devam edip bir yandan calismalara devam etsem mi? Ne düşünüyorsunuz eşim ara vermemizi istemiyor ne kilolular var hamile oluyor diyor
Belki adetle alakalı değildir.Üsütmüş olabilr misinKızlar benim adetim henüz çok yoğun değil hafif ama sol kasiğınmda fazla ayrı hissediyorum neden ki
sağol kuzum. sen klomen kullanırken takip yaptırdınmıGeçmiş olsun canım
Canim cok üzüldüm düşük olmasınaCanım gecen sene 2 ayda 20 kilo verip 65e indim,spor salonunda uyeligim bittiği ay hamile kaldım.Bu arada spor yaparken ne olur ne olmaz diye korunmustum 3ay,düşük olunca (yine) 22 kiloyu hopp geri aldım.Şimdi yine düşük oluyor ve ben spor salonuna yazilicam tekrar sömestr tatili geçsin de..Bence biraz ara verebilirsin.
suyunumu kaynatıyım ya yiyeyimmi canımCanım bolbol havuç ye.İnşAllah faydasını göreceksin.
Yo kiloyla alakalı bişey demedi,ama pco kilo sevmiyor biliyorsunuz.Kendim biraz ara verip kilo vermek istiyorum.Allahtan boy varda kiloyu kurtarıyor biraz.Yinede sağlık için şart.Canim cok üzüldüm düşük olmasınaama bildiğim kadariyla degerin cok yuksek değildi diger ay calismalara devam edebilirsin doktor izin veriyorsa. Kilondan sebep olmadigini mi dedi doktor
Kız esma iyilik yaptın isim yazdın şimdi pişmansındır heraldekuzu been etiketlemeyi bilmiyorum bitanm o yazdigim isimler .etiketlenmeyele uyelerdi kizlarada de dim. arkadaslari etiketleyin yoksa aklina kotu biawy gelmeain senin. ismini tum arkadaslar etiletlwmisti cunku
Canım noldu hayırdır?Kutsalsekerpare nerdesin sen de fikrini soylesene canim bana
İlk ay evet..İkinci ayda umudum yoktu gitme zahmetine girmedim.Kendiliginden oldu takipsiz,ignesiz ama sonu hüsransağol kuzum. sen klomen kullanırken takip yaptırdınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?