Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım gecen sene 2 ayda 20 kilo verip 65e indim,spor salonunda uyeligim bittiği ay hamile kaldım.Bu arada spor yaparken ne olur ne olmaz diye korunmustum 3ay,düşük olunca (yine) 22 kiloyu hopp geri aldım.Şimdi yine düşük oluyor ve ben spor salonuna yazilicam tekrar sömestr tatili geçsin de..Bence biraz ara verebilirsin.

Kızlar benim adetim henüz çok yoğun değil hafif ama sol kasiğınmda fazla ayrı hissediyorum neden ki

Canim cok üzüldüm düşük olmasına ama bildiğim kadariyla degerin cok yuksek değildi diger ay calismalara devam edebilirsin doktor izin veriyorsa. Kilondan sebep olmadigini mi dedi doktor

Canim cok üzüldüm düşük olmasına ama bildiğim kadariyla degerin cok yuksek değildi diger ay calismalara devam edebilirsin doktor izin veriyorsa. Kilondan sebep olmadigini mi dedi doktor
Yo kiloyla alakalı bişey demedi,ama pco kilo sevmiyor biliyorsunuz.Kendim biraz ara verip kilo vermek istiyorum.Allahtan boy varda kiloyu kurtarıyor biraz.Yinede sağlık için şart.

kuzu been etiketlemeyi bilmiyorum bitanm o yazdigim isimler .etiketlenmeyele uyelerdi kizlarada de dim. arkadaslari etiketleyin yoksa aklina kotu biawy gelmeain senin. ismini tum arkadaslar etiletlwmisti cunku
Kız esma iyilik yaptın isim yazdın şimdi pişmansındır heraldebiletek o toplu isim yazma olayına girmedim. Unuttuğun an gitti çünkü

Kutsalsekerpare nerdesin sen de fikrini soylesene canim bana
Canım noldu hayırdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…