- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #26.381
Geçmiş olsun canımBenim kızda grip burnu akıyor öksürüyor hapşırıyor arada ateş te var benim kız ne kendini incitiyor ne mamayı çok az içiyor zaten minyon annesi gibi burda ayda 1 kilo ölçülüyor ayın 21 ne doğru götürürüm kaç kilo oldu merak ediyorum ama mas.senin oğlanın gelişimi güzel
İnşallah canımVala benim bu ay ara ara karın kasık ağrım oldu ama spora gittgm iicn kaslar calistigina yormustum belki de yumurtlama yerleşme ağrısı falandı en olmaz dediğinde oluyor hakikaten Rabbim sana da sağlıkla nasip edecek insAllah
Az kalsa ne olur tık olmuyor valla bende artk nedense olmuyorSenin de az kaldı değil mi hadi inşallah
İnşallah canımYarın kan Verde sende rahatla iyice :)
Hayırlısı olsunAz kalsa ne olur tık olmuyor valla bende artk nedense olmuyor
Seymaa geçende dedimya anne olanlar belli olmaya başladı birer birer kayboldular boş anları uykuyla dinlenmeye geçiriyorlar diyeSelam kızlar@Kutsal Alerji hayırlı olsun kızın. Çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün.
Bir bebeğim olduğu çok belli değil mihiç giremiyorum ya, ben bu hallere düşecek kadın mıydın boş zamanlarımı dinlenerek geçiriyorum. 12 sinde 2 aylık olacağız inşallah.
Ayy inanmıyorum ya arada bakıyorum buraya hiç yazmadın dedim bıraktı bu uğraşmayı herhalde zaten ne zaman kafandan atsan o zaman hamile kalıyorsun bende de böyleydi hiç olmaz dediğim aklımın ucundan geçmediği ay hamile kalmıştımKizlaaaar snrm oldu ya inanamıyorum bugün yaptım testi iki gündür ovu pik değildi ama kötüydü şüphelendim yaptm hemen anında çıktı silik durdukça böyle oldu gri değil bildgin pembe cizgiitest yapınca ağladm resmen insAllah doğru sonuçtur
Bende hamile kaldığım ay gögüslerimde hiçbişey yoktu adet olcak gibi belim ağrıyordu onuda belirti saymadım ama adetime 3 gün kala küçük bi lekelenme yaşadım sanırım yerleşmeymiş gerçi o da adet olacagı güne kadar çok az bi damla şeklinde sürdü onuda sökülemiyorum diye düşünmüştümHe benimde adet agrım var gibiyim ama göğüs bu ay hç ağrımadı normalde hep şişer agrır belki hiç yumurtlamadım bu ayKarın ve bel agrısı var sadece oda muhtemelen yorgunluktan
Bırakmadım aslında ama takip etmek istemedim belirti falan bu ay cidden çok takmamistm ama meşguliyetlerim farklıydi bklm spora diyetisyene gidiyordum yine devam etmek istiyorum çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahAyy inanmıyorum ya arada bakıyorum buraya hiç yazmadın dedim bıraktı bu uğraşmayı herhalde zaten ne zaman kafandan atsan o zaman hamile kalıyorsun bende de böyleydi hiç olmaz dediğim aklımın ucundan geçmediği ay hamile kalmıştıminşallah sağlıkla ilerler güzel bi gebelik geçirirsin tebrik ederim
İnşallah hepimiz hamileyiz yazarız kuzum yakında .Seymaa geçende dedimya anne olanlar belli olmaya başladı birer birer kayboldular boş anları uykuyla dinlenmeye geçiriyorlar diyeyaa bebek olunca demek daha telefon bile alınmıyor ele aman onlar iyi olsunda herseye katlanılır
Ayy inanmıyorum ya arada bakıyorum buraya hiç yazmadın dedim bıraktı bu uğraşmayı herhalde zaten ne zaman kafandan atsan o zaman hamile kalıyorsun bende de böyleydi hiç olmaz dediğim aklımın ucundan geçmediği ay hamile kalmıştıminşallah sağlıkla ilerler güzel bi gebelik geçirirsin tebrik ederim
Bende hamile kaldığım ay gögüslerimde hiçbişey yoktu adet olcak gibi belim ağrıyordu onuda belirti saymadım ama adetime 3 gün kala küçük bi lekelenme yaşadım sanırım yerleşmeymiş gerçi o da adet olacagı güne kadar çok az bi damla şeklinde sürdü onuda sökülemiyorum diye düşünmüştümyani kafanı boşalt uğraşma o zaman pat diye hamile oluyosun valla inşallah senden de güzel haberler alırız bir de beklediğim bi iki kişi daha vvar bu grupta
Amiiiiiin insAllah kuzumİnşallah hepimiz hamileyiz yazarız kuzum yakında .
Gözünaydın kuzum sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar bugün ki testim alttaki
Canım bebişin daha çok küçük onun kan şekeri düşüyodurda uyuyodur o kadar sen o kdr uyumasına izin verme bence 2 saate bir emzir en geç beni yanlış anlama sakın kaç günlükki dahaAynen canım. En güzel şey valla
Bizimki salonda uyuyor çokça canım. Ses olayını hallettik. İnşallah değişmez. Her bebek kendine özgü değil mi. Bakalım bizimki nası olacak. Beslenme düzensiz şu an yaa. Emerken uyuyor. Sonra Bi daha Bi daha. Gece 2 - 3 saat uyuyor ama. Kendi uyanıyor. O zaman veriyorum süt. Gündüz nası denk gelirse. Bazen zırt pırt emip kısa kısa uyuyor bazen de 3 saat falan uyuyor güzel doymuşsa.
Sağolasın canım benim. Cümlemizinkini inşallah..
Maşallah büyümüş senin fıstık da. Zaman çabuk geçiyor bana yaa.
Ya süper Bi haber. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah canım. Gözün aydın. Oldu bak. Rabbim bilir onun vaktini.
çok geçmiş olsun canım. Şu an daha iyi mi.
Geçmiş olsun cnmm inşallah düzelir hemen kuzumBenim kızda grip burnu akıyor öksürüyor hapşırıyor arada ateş te var benim kız ne kendini incitiyor ne mamayı çok az içiyor zaten minyon annesi gibi burda ayda 1 kilo ölçülüyor ayın 21 ne doğru götürürüm kaç kilo oldu merak ediyorum ama mas.senin oğlanın gelişimi güzel
Saol cnm Allah razı olsunGözünaydın kuzum sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canım bebişin daha çok küçük onun kan şekeri düşüyodurda uyuyodur o kadar sen o kdr uyumasına izin verme bence 2 saate bir emzir en geç beni yanlış anlama sakın kaç günlükki daha
Geçmiş olsun cnmm inşallah düzelir hemen kuzum
İşte kafan rahat olunca stres yapmayınca gebelik olusuyo hep. Çok mutlu oldum senin adınaBırakmadım aslında ama takip etmek istemedim belirti falan bu ay cidden çok takmamistm ama meşguliyetlerim farklıydi bklm spora diyetisyene gidiyordum yine devam etmek istiyorum çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Kız seni bir de kutsal zebrayı etiketlemeyi calıstım olmadı ya inşallah haberlerinizi alırızİnşallah hepimiz hamileyiz yazarız kuzum yakında .
Sağol canım benim Allah razı olsunİşte kafan rahat olunca stres yapmayınca gebelik olusuyo hep. Çok mutlu oldum senin adına
Kız seni bir de kutsal zebrayı etiketlemeyi calıstım olmadı ya inşallah haberlerinizi alırız
İnşallah kuzum benim Allah razı olsun yakındır inşallahİşte kafan rahat olunca stres yapmayınca gebelik olusuyo hep. Çok mutlu oldum senin adına
Kız seni bir de kutsal zebrayı etiketlemeyi calıstım olmadı ya inşallah haberlerinizi alırız
Amin insAllah canım❤Aman Allahim maşallah doğum edenler hamile kalanlar okudukca nasil mutlu oldumm hepinizin gözü aydin Allahim anali babali sağlikli büyütmeyi nasip etsin Bende durumlar ayni kizlar 2. Tüp bebek tedavime başlayacagim ocak ayında nasipse akliniza gelirse banada dua edin ❤
Nerelerdesin nasılsın ? Aklıma geliyorsun tabiAman Allahim maşallah doğum edenler hamile kalanlar okudukca nasil mutlu oldumm hepinizin gözü aydin Allahim anali babali sağlikli büyütmeyi nasip etsin Bende durumlar ayni kizlar 2. Tüp bebek tedavime başlayacagim ocak ayında nasipse akliniza gelirse banada dua edin
Valla seninle onu etiketli ektim ama beceremedim canımİnşallah kuzum benim Allah razı olsun yakındır inşallahBen üzerime alındım zaten @Kutsal_zebra ben de etiketlemeye çalıştım
Nasılsın nerelerdesinnn❤Aman Allahim maşallah doğum edenler hamile kalanlar okudukca nasil mutlu oldumm hepinizin gözü aydin Allahim anali babali sağlikli büyütmeyi nasip etsin Bende durumlar ayni kizlar 2. Tüp bebek tedavime başlayacagim ocak ayında nasipse akliniza gelirse banada dua edin ❤
Cherrymmmm duydum geldim beni etiketlemeye çalışmışsın olmamışİşte kafan rahat olunca stres yapmayınca gebelik olusuyo hep. Çok mutlu oldum senin adına
Yaaa kuzum hamileymişsin cok sevindim yA Allahım tamamına erdirsinAmin insAllah canımRabb'im emeklerinizin karşılığini versin insAllah canım dualarım seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?