Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım

İnşallah canım Yarın kan Verde sende rahatla iyice :)

Seymaa geçende dedimya anne olanlar belli olmaya başladı birer birer kayboldular boş anları uykuyla dinlenmeye geçiriyorlar diye yaa bebek olunca demek daha telefon bile alınmıyor ele aman onlar iyi olsunda herseye katlanılır
Ayy inanmıyorum ya arada bakıyorum buraya hiç yazmadın dedim bıraktı bu uğraşmayı herhalde zaten ne zaman kafandan atsan o zaman hamile kalıyorsun bende de böyleydi hiç olmaz dediğim aklımın ucundan geçmediği ay hamile kalmıştım inşallah sağlıkla ilerler güzel bi gebelik geçirirsin tebrik ederim
He benimde adet agrım var gibiyim ama göğüs bu ay hç ağrımadı normalde hep şişer agrır belki hiç yumurtlamadım bu ay Karın ve bel agrısı var sadece oda muhtemelen yorgunluktan
Bende hamile kaldığım ay gögüslerimde hiçbişey yoktu adet olcak gibi belim ağrıyordu onuda belirti saymadım ama adetime 3 gün kala küçük bi lekelenme yaşadım sanırım yerleşmeymiş gerçi o da adet olacagı güne kadar çok az bi damla şeklinde sürdü onuda sökülemiyorum diye düşünmüştüm yani kafanı boşalt uğraşma o zaman pat diye hamile oluyosun valla inşallah senden de güzel haberler alırız bir de beklediğim bi iki kişi daha vvar bu grupta

Bırakmadım aslında ama takip etmek istemedim belirti falan bu ay cidden çok takmamistm ama meşguliyetlerim farklıydi bklm spora diyetisyene gidiyordum yine devam etmek istiyorum çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah

İnşallah hepimiz hamileyiz yazarız kuzum yakında .

Kızlar bugün ki testim alttaki
Gözünaydın kuzum sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Canım bebişin daha çok küçük onun kan şekeri düşüyodurda uyuyodur o kadar sen o kdr uyumasına izin verme bence 2 saate bir emzir en geç beni yanlış anlama sakın kaç günlükki daha
Geçmiş olsun cnmm inşallah düzelir hemen kuzum

Saol cnm Allah razı olsun

İşte kafan rahat olunca stres yapmayınca gebelik olusuyo hep. Çok mutlu oldum senin adına
İnşallah hepimiz hamileyiz yazarız kuzum yakında .
Kız seni bir de kutsal zebrayı etiketlemeyi calıstım olmadı ya inşallah haberlerinizi alırız

İşte kafan rahat olunca stres yapmayınca gebelik olusuyo hep. Çok mutlu oldum senin adına

Kız seni bir de kutsal zebrayı etiketlemeyi calıstım olmadı ya inşallah haberlerinizi alırız
İnşallah kuzum benim Allah razı olsun yakındır inşallah Ben üzerime alındım zaten @Kutsal_zebra ben de etiketlemeye çalıştım

Amin insAllah canım Rabb'im emeklerinizin karşılığini versin insAllah canım dualarım seninle

Nerelerdesin nasılsın ? Aklıma geliyorsun tabiinşallah gerek kalmadan hamilelik haberi alırsın

İnşallah kuzum benim Allah razı olsun yakındır inşallah Ben üzerime alındım zaten @Kutsal_zebra ben de etiketlemeye çalıştım
Valla seninle onu etiketli ektim ama beceremedim canım
Nasılsın nerelerdesinnn ay inşallah ocak ayında yüzün güler cokca dua edicem sana emeklerin boş çıkmasın

Cherrymmmm duydum geldim beni etiketlemeye çalışmışsın olmamış bende hala tık yok pekte olacak gibi değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…