- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
Meryem suresi nasıl okunacak tekrar bi deseniz kaçırdım sanırım. Çok hızlısınız canım yetişemiyorum yahuu sizeBirbirimize yaptığımız dualar belki de daha çabuk kabul olacak bileme
evetttttt benimUnutmayalım lütfen :)
Tamamdır Zehrammm. Kız ben zehra isminde olanları ayrı bir seviyorum, gerçek hayatımda da böyle.Untma şeymam Untmazsan untlmazsnnn kuzum karsılıklı yaneee :))
kız altı üstü bi meryem okuyacan yarınCanım ibrahim suresi okuyacağım ben bu ay
Bir daha seni hiç unutmayacağım emir erim Zehrammm
Sen mürüvvet idin dimii? Kız unutuyorum, senin sen olduğunu
kuzu sadece bitane oku hepimizin niyetine. 41 kişi okuması gerekiyoMeryem suresi nasıl okunacak tekrar bi deseniz kaçırdım sanırım. Çok hızlısınız canım yetişemiyorum yahuu size
Tamamdır Zehrammm. Kız ben zehra isminde olanları ayrı bir seviyorum, gerçek hayatımda da böyle.
Kızlar ses verin meryem suresiiii
3 olduk kuzum devammm
Belkide minik bi zehran olur ne bilrsn kuzm Allah senin yüreğin gbi güzel bi evlat nasşp etsn kuzmmmMeryem suresi nasıl okunacak tekrar bi deseniz kaçırdım sanırım. Çok hızlısınız canım yetişemiyorum yahuu size
Tamamdır Zehrammm. Kız ben zehra isminde olanları ayrı bir seviyorum, gerçek hayatımda da böyle.
Hayirli olsun konu ❤cheesecake-im buraya gel :)
6 olduk ozamnaBende varım canım
Hosbuldum canim❤
Okumak isterdim ama adet mi degil mi belli olmadigi icin benim okumam dogru olmazkızlar hadi daha çok meryem bi el atında bitirelim
bi tanıdığınada verebilirsin kuzum hayrın olurOkumak isterdim ama adet mi degil mi belli olmadigi icin benim okumam dogru olmaz
Amin inşallah Allah razı olsunİyi geceler kızlar.Gözlerim kapanıyor.Her namaz da dualarımdasınız.Allah ım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin İnşAllah.❤
Hayırlı geceler kuzum amin Allah razı olsunİyi geceler kızlar.Gözlerim kapanıyor.Her namaz da dualarımdasınız.Allah ım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin İnşAllah.❤
Tamamdır o zaman tabiki okurum ben dekuzu sadece bitane oku hepimizin niyetine. 41 kişi okuması gerekiyo
Ayyy hepimize inşallah canım. Kız çocuklarını da ayrı bir severimBelkide minik bi zehran olur ne bilrsn kuzm Allah senin yüreğin gbi güzel bi evlat nasşp etsn kuzmmm
Tamam canim veririmbi tanıdığınada verebilirsin kuzum hayrın olur
7 sensin şeyma unutmaTamamdır o zaman tabiki okurum ben de
Ayyy hepimize inşallah canım. Kız çocuklarını da ayrı bir severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?