- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.778
- 163
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.581
Beni neden eklemediniz ki
Senin kac cnmkızlar bat şafak kaç
Canım Allah rahmet eylesin... Çok üzüldüm. Allah sana ve evlatlarına uzun hayırlı ömür versin.ah anaam ah. torunlarini gormeden giitin ya bu dunyadan bugunde buna agla
Bata 738392 gün var canımkızlar bat şafak kaç
Benim bugun bittikızlar bat şafak kaç
Bi o kadarda benim varrrrCanım Allah rahmet eylesin... Çok üzüldüm. Allah sana ve evlatlarına uzun hayırlı ömür versin.
Bata 738392 gün var canım
Aynen ben de hatırlıyorum etiketlemiştin.
Ahahahah. Napacağız biz süm sümBi o kadarda benim varrrr
Adı ney canım? Ben takvimim uygulamasını kullanıyorumKızlar aranızda bu uygulamayı kullanıp memnun kalan varmı benim şimdilik hoşuma gtti
Canım ben biyerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam yumurtlamanın gerçekleştiğe işaret ediyormuş yani çatlayınca oluyorBugün şeffaf akıntım geldi. Ovu testim de az vardı, şüphelendiğim zaman yapayım dedim. Akıntıyı görünce yaptım. Sizce yumurtladım da silikleşti mi yoksa yarın falan mı yumurtlarım. Yani o muhteşem soru geliyor. Akıntı çatlayınca mı gelir yoksa yumurtlamadan önce mi?
Uygulamanın adı clue canımAynen ben de hatırlıyorum etiketlemiştin.
Ahahahah. Napacağız biz süm sümNolacak bizim bu halimiz
Adı ney canım? Ben takvimim uygulamasını kullanıyorum
Çatlamişda olabilir çatlamamişdaaa. Sen dünü değerlndirdnmi degerlndirmediysen bugun mutlakaa değerndir gwcen ay kaçinci gün yumurtlamiştin belki onunla emin olabilirsinBugün şeffaf akıntım geldi. Ovu testim de az vardı, şüphelendiğim zaman yapayım dedim. Akıntıyı görünce yaptım. Sizce yumurtladım da silikleşti mi yoksa yarın falan mı yumurtlarım. Yani o muhteşem soru geliyor. Akıntı çatlayınca mı gelir yoksa yumurtlamadan önce mi?
Merhaba canım, henüz yumurtlama olmamış ama yarın görülme ihtimali çok yüksek ovülasyon testini öğleyin 12:00-16:00 arasında sıvı alımını durdurarak yenilemelisin, t çizgisi c çizgisinden ya daha koyu olmalı yada aynı koyulukta olmalı, sen yinede bu 4-5 günlük süreyi değerlendirmelisin benceBugün şeffaf akıntım geldi. Ovu testim de az vardı, şüphelendiğim zaman yapayım dedim. Akıntıyı görünce yaptım. Sizce yumurtladım da silikleşti mi yoksa yarın falan mı yumurtlarım. Yani o muhteşem soru geliyor. Akıntı çatlayınca mı gelir yoksa yumurtlamadan önce mi?
benimde 2 ocak canım inşallah gelmezOoooo cook bata 13 ocak bnm muhtemrl bat sasirip erken gelmezse tabi yinr
Bencede bir gün yap bir gün mola en sağlıklısıMerhaba canım, henüz yumurtlama olmamış ama yarın görülme ihtimali çok yüksek ovülasyon testini öğleyin 12:00-16:00 arasında sıvı alımını durdurarak yenilemelisin, t çizgisi c çizgisinden ya daha koyu olmalı yada aynı koyulukta olmalı, sen yinede bu 4-5 günlük süreyi değerlendirmelisin bence
ohoo hangi gün yavruCanım Allah rahmet eylesin... Çok üzüldüm. Allah sana ve evlatlarına uzun hayırlı ömür versin.
Bata 738392 gün var canım
başla hemen çalışmalaraBenim bugun bitti
Kendini kasma canımmm çocuk fikri yokmuş gibi düşün o zaman adetini beklıyomudun oyle yapmaya çalış bnce yoksa insan gelince çok üzülüyorbenimde 2 ocak canım inşallah gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?