- 20 Eylül 2018
- 1.551
- 2.160
- 83
- 38
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.601
Neyse ki dün de değerlendirmiştim. Dün pik yaptı o zaman öyle mi? AkıntıdanCanım ben biyerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam yumurtlamanın gerçekleştiğe işaret ediyormuş yani çatlayınca oluyor
Canım hiç bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyimUygulamanın adı clue canım
Dün değerlendirdim. Anacum bu nasıl iş benim her ay değişecek mi yumurtlamam? Bir stabilliği yok canımcım??Çatlamişda olabilir çatlamamişdaaa. Sen dünü değerlndirdnmi degerlndirmediysen bugun mutlakaa değerndir gwcen ay kaçinci gün yumurtlamiştin belki onunla emin olabilirsin
Canım nasıl kullanıldığını biliyorum ama öncesinde yapmadım ya onu kestiremiyorum acaba oldu da mı silikleşti yoksa daha olmadı mı? Bu arada sne yenisin galiba hoşgeldinMerhaba canım, henüz yumurtlama olmamış ama yarın görülme ihtimali çok yüksek ovülasyon testini öğleyin 12:00-16:00 arasında sıvı alımını durdurarak yenilemelisin, t çizgisi c çizgisinden ya daha koyu olmalı yada aynı koyulukta olmalı, sen yinede bu 4-5 günlük süreyi değerlendirmelisin bence
ben bu ay ilaç kullandım bide doktor kontrolünde iyi konuştu ondan ümitliyim canım ama bi yanımda olmayacak diyoKendini kasma canımmm çocuk fikri yokmuş gibi düşün o zaman adetini beklıyomudun oyle yapmaya çalış bnce yoksa insan gelince çok üzülüyor
Ortada adam yok kimle yapayımmmbaşla hemen çalışmalarabenimde son 13
geldiği gibi atla üzerine ozamanOrtada adam yok kimle yapayımmmdaha gelmwdi benimki :)))
Ne ilacı kullandın canım öncelikle kendini şartlandırma her zmaan hayırlısnı dile umutsuzluğa kapılmaaa eninde sonunda benimde bebişim olucak de kendi kendini motive et canım benimmm inşllh olurda hep beraber havalar uçarızzzben bu ay ilaç kullandım bide doktor kontrolünde iyi konuştu ondan ümitliyim canım ama bi yanımda olmayacak diyo
hayırlı geceler zehrakuşHayırlı geceler canlarrrr
İnşallahh canımbenimde 2 ocak canım inşallah gelmez
Onu da bilmiyorum geçen ay 6 gün gecikti, bu ay ne olur Allah bilir.ohoo hangi gün yavru
Benim de yok bacım. Ben de çektircem bu ay adetimdeKutsalsekerpare ay bilmiyom daha siftahımda yok bu aydan umutsuzum ben rahim filmi çektircmya korun der belki doktor
Hahahaha aynen :))))geldiği gibi atla üzerine ozaman
Olur olur kuzum merak etme brn umutluyum sendenben bu ay ilaç kullandım bide doktor kontrolünde iyi konuştu ondan ümitliyim canım ama bi yanımda olmayacak diyo
Gözüme takılan tek şey şarjının full olmasıKızlar aranızda bu uygulamayı kullanıp memnun kalan varmı benim şimdilik hoşuma gtti
inss kuzum unutamiuorum oglumun dogumuna gunler kala kadincagiz oldu ve ben cenazesine bile gidemedim cokk uzaktaydi .oglumun dogmasina sevinemedim dogum esnasin oglumun. cigerine pis su kaciyor 6 gun kuvezde yatti ondan ayri kaldim cok kotu gunlerdi bu yuzden oglumla cok ayri bir bag var aramizda
Hoşgeldin kiiHayırlı geceler canlarrrr
Nbyon bitaneciğimmmhayırlı geceler zehrakuş
Allah razı olsun kuzum hepimizin olur inşallahNe ilacı kullandın canım öncelikle kendini şartlandırma her zmaan hayırlısnı dile umutsuzluğa kapılmaaa eninde sonunda benimde bebişim olucak de kendi kendini motive et canım benimmm inşllh olurda hep beraber havalar uçarızzz
Hosbuldum canım benim bugun koca 6 da uyudu bende komşuya gittim sohbet muhabbet koptuk daha yeni eve geldimHoşgeldin kii:)
sigara içiyorum bebeğimmm sen napiyosunNbyon bitaneciğimmm
Kızlar aranızda bu uygulamayı kullanıp memnun kalan varmı benim şimdilik hoşuma gtti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?