Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben biyerde okumuştum yanlış hatırlamıyorsam yumurtlamanın gerçekleştiğe işaret ediyormuş yani çatlayınca oluyor
Neyse ki dün de değerlendirmiştim. Dün pik yaptı o zaman öyle mi? Akıntıdan

Uygulamanın adı clue canım
Canım hiç bilgim yok yanlış yönlendirmeyeyim
Çatlamişda olabilir çatlamamişdaaa. Sen dünü değerlndirdnmi degerlndirmediysen bugun mutlakaa değerndir gwcen ay kaçinci gün yumurtlamiştin belki onunla emin olabilirsin
Dün değerlendirdim. Anacum bu nasıl iş benim her ay değişecek mi yumurtlamam? Bir stabilliği yok canımcım??

Canım nasıl kullanıldığını biliyorum ama öncesinde yapmadım ya onu kestiremiyorum acaba oldu da mı silikleşti yoksa daha olmadı mı? Bu arada sne yenisin galiba hoşgeldin

ben bu ay ilaç kullandım bide doktor kontrolünde iyi konuştu ondan ümitliyim canım ama bi yanımda olmayacak diyo
Ne ilacı kullandın canım öncelikle kendini şartlandırma her zmaan hayırlısnı dile umutsuzluğa kapılmaaa eninde sonunda benimde bebişim olucak de kendi kendini motive et canım benimmm inşllh olurda hep beraber havalar uçarızzz

Senin imtihanında buymuş demek ki canım.Allah ım sana sabırlar versin.

Allah razı olsun kuzum hepimizin olur inşallah benim lh yüksek çıktı doktor klomen verdi gittim 4 yumurtam oluşmuştu sonra doktor progestan verdi yarın başliyacam 10 gün kullan bittikten 3 gün sonra adet olmazsan gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…