- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.621
Evet uzandığım koltuğun yanında priz var ben takıntılıyımda birazcıkkk hiç az şarZa gelemiyorumGözüme takılan tek şey şarjının full olması
Oturuyorum napim bende yeni komşudan geldimsigara içiyorum bebeğimmm sen napiyosun
inşallah kuzum düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum unutmak istiyorumOlur olur kuzum merak etme brn umutluyum senden
Bende klomen kullanmıştım ama diğerini ilk defa duydum peki çatlatma iğnesi vermedimiAllah razı olsun kuzum hepimizin olur inşallahbenim lh yüksek çıktı doktor klomen verdi gittim 4 yumurtam oluşmuştu sonra doktor progestan verdi yarın başliyacam 10 gün kullan bittikten 3 gün sonra adet olmazsan gel dedi
Ahahahha az şarja takıntılı olmak iyiymişEvet uzandığım koltuğun yanında priz var ben takıntılıyımda birazcıkkk hiç az şarZa gelemiyorum
Hangi uygulama o canımGözüme takılan tek şey şarjının full olması
Hoşgeldin zehraaamHayırlı geceler canlarrrr
ANacum içme daa şunu,sigara içiyorum bebeğimmm sen napiyosun
Ben de ve çok memnunumBen takvimim uyhgulamsnı kullanıyorum canım,çok memnunum.
ohhh gezz kızz zehraaOturuyorum napim bende yeni komşudan geldim
yok kuzum kendiliğinden çatlar dedi diğeride bebek tutunsun diyeymişBende klomen kullanmıştım ama diğerini ilk defa duydum peki çatlatma iğnesi vermedimi
Clue uygulaması canım güzel birşeye benziyor takip açısından iyi oldu yaHangi uygulama o canım
çift çizgiyi gördüğüm gibi bırakacam sözHoşgeldin zehraaam
ANacum içme daa şunu,
Ben de ve çok memnunum
bakiyorumClue uygulaması canım güzel birşeye benziyor takip açısından iyi oldu ya
Benim doktor bana öyle bişey yazmadı niye acaba neyse vardr bir bildikleri kişiden kişiye göre değişiyor bence ayy inşll tutuşur bebişinn ya eşinde bi problem yoktu dwğil miyok kuzum kendiliğinden çatlar dedi diğeride bebek tutunsun diyeymiş
inşallah kuzum bilmiyorum inan bizde çalışmalara geçen ay başladık bu ay tutmazsa onuda göndericem hastaneyeBenim doktor bana öyle bişey yazmadı niye acaba neyse vardr bir bildikleri kişiden kişiye göre değişiyor bence ayy inşll tutuşur bebişinn ya eşinde bi problem yoktu dwğil mi
Nbyon şeymosummHoşgeldin zehraaam
ANacum içme daa şunu,
Ben de ve çok memnunum
Bilmiyorum ki canımHangi uygulama o canım
tabbikiiPoşa Zehra Ahahahha
Aha da buraya yazdım kutsalım panterimçift çizgiyi gördüğüm gibi bırakacam söz
Napayım zehram yatma hazırlıkları işte. Bir tık karnım acıktı yesem mi diyorum.Nbyon şeymosumm
Nasıl bakıyorsun ona canım?ayy kızlar şimdi baktımda bizim topik başı çekiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?