- 20 Ekim 2018
- 911
- 1.677
- 33
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.641
En iyisi baştan herşeyi yapıp kafayı rahatlatmak daha çok yenisiniz allahın izni ile olur :)inşallah kuzum bilmiyorum inan bizde çalışmalara geçen ay başladık bu ay tutmazsa onuda göndericem hastaneye
forumlara gir gebeliğe hazırlık var ona gir en baş sıradayızAha da buraya yazdım kutsalım panterim
Napayım zehram yatma hazırlıkları işte. Bir tık karnım acıktı yesem mi diyorum.
Nasıl bakıyorsun ona canım?
Ayyyy bende acıktımAha da buraya yazdım kutsalım panterim
Napayım zehram yatma hazırlıkları işte. Bir tık karnım acıktı yesem mi diyorum.
Nasıl bakıyorsun ona canım?
aynen öyle benim sabrım yok bi sorun varsa hemen öğrenme taraftarıyımEn iyisi baştan herşeyi yapıp kafayı rahatlatmak daha çok yenisiniz allahın izni ile olur :)
Napim kız bi komşu o vartabbikii
evde oturup napacan gez bacımNapim kız bi komşu o var
İnşallah yoktur ama yolun başındasın daha bunun yok ahm testi yok sperm testi yok rahim filmi inş gerek kalmaz bunlara maddi manevi zor bir süreçaynen öyle benim sabrım yok bi sorun varsa hemen öğrenme taraftarıyım
Eee küm açtı yaneeee demiiiforumlara gir gebeliğe hazırlık var ona gir en baş sıradayızyaz kuzum
Ne yesek kız zehra, ekmek de yok evdeAyyyy bende acıktım
inşallah canım benim 1 ayda çöktüm vallahiİnşallah yoktur ama yolun başındasın daha bunun yok ahm testi yok sperm testi yok rahim filmi inş gerek kalmaz bunlara maddi manevi zor bir süreç
Teşekkür ederim canım benim çok önce etiketlemişsin hic farkina varmamışım gormemisim
Kuzum amh bakildşmş sendeİnşallah yoktur ama yolun başındasın daha bunun yok ahm testi yok sperm testi yok rahim filmi inş gerek kalmaz bunlara maddi manevi zor bir süreç
onun için demedim kızEee küm açtı yaneeee demiii
Ne yesek kız zehra, ekmek de yok evde
Yaniii çoluk yok çocuk yok :/evde oturup napacan gez bacım
Valla makarna o durumda en iyisiEee küm açtı yaneeee demiii
Ne yesek kız zehra, ekmek de yok evde
Öyle deme ya gerçekten bende hiç öyle olammıştı yaa ben yeni yeni korkmaya başladım çünkü zaten senede 3 ve ya 4 kez hamilelik gerçekleşiyormuş ve rahim kendini anneliğe anca hazırlıyormuş ne bilim değişik şeyler bunlar yainşallah canım benim 1 ayda çöktüm vallahi
Ayy ciddisiniz siz yiceniz şimdii aaaaaaaaaaaValla makarna o durumda en iyisi))
Yok canım bakılmadı bende yumurta çokkk pcoyum ben yumurtam büyüyor çatlıyor ama tutmuyo eşimde sıkıntı varKuzum amh bakildşmş sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?