- 1 Ağustos 2018
- 2.858
- 6.655
- 158
- 36
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.661
Kız zehra ben makarnayı ekmeksiz yiyememValla makarna o durumda en iyisi))
Velhasıl kelam Anne olmak tam bi mucizeÖyle deme ya gerçekten bende hiç öyle olammıştı yaa ben yeni yeni korkmaya başladım çünkü zaten senede 3 ve ya 4 kez hamilelik gerçekleşiyormuş ve rahim kendini anneliğe anca hazırlıyormuş ne bilim değişik şeyler bunlar ya
Anladim kuzum banda pco teşhşi konulmuştu ama yanliş miş amh çok düşük çikti bakalim oek umudum yok benimde bu testi gördükten sonraYok canım bakılmadı bende yumurta çokkk pcoyum ben yumurtam büyüyor çatlıyor ama tutmuyo eşimde sıkıntı var
En güZel mücize inş hepmizi bulur geç olmadanVelhasıl kelam Anne olmak tam bi mucize
inşallah canım benim inşallahEn güZel mücize inş hepmizi bulur geç olmadan
Ya çok garip pco ama sinsi pco benimki adet var düzenli tüylenmem yok kilomda her insan gibi 3-5 fazlam var yaşıma ve boyuma göre idael çok kilolu değilim ama olmuyor işte...Anladim kuzum banda pco teşhşi konulmuştu ama yanliş miş amh çok düşük çikti bakalim oek umudum yok benimde bu testi gördükten sonra
Şaka yapıyosunKız zehra ben makarnayı ekmeksiz yiyemem
Yemeyek mi kızAyy ciddisiniz siz yiceniz şimdii aaaaaaaaaaa
İvetŞaka yapıyosunşimdi sen pilavla da karpuzla da ekmek yiyenlerdensşn o zaman
Ay onun sinsisidemi varmiş Allahim daha neler duycaz tez vakitte güzel haberlerini aliriz inşalalh bitanem dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizdn Allah yar ve yardimcımız olsunYa çok garip pco ama sinsi pco benimki adet var düzenli tüylenmem yok kilomda her insan gibi 3-5 fazlam var yaşıma ve boyuma göre idael çok kilolu değilim ama olmuyor işte...
Yemeyin bu saate yenirmi hiç su için suuuuuuuYemeyek mi kız
Aminn canımmm tabbim herşeyin hayırlısnı verir ben inanıyorum olmuyorsaa rabbimin bir bildiği vardır :)Ay onun sinsisidemi varmiş Allahim daha neler duycaz tez vakitte güzel haberlerini aliriz inşalalh bitanem dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizdn Allah yar ve yardimcımız olsun
Amenna kuzumAminn canımmm tabbim herşeyin hayırlısnı verir ben inanıyorum olmuyorsaa rabbimin bir bildiği vardır :)
Aç karnına su muuuYemeyin bu saate yenirmi hiç su için suuuuuuu
Hoşbuldum beybilikomhoşgeldin sefgilim
bom bilibili gibi bişey dedin galibaHoşbuldum beybilikomaa ne dedim öyle ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?