Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladim kuzum banda pco teşhşi konulmuştu ama yanliş miş amh çok düşük çikti bakalim oek umudum yok benimde bu testi gördükten sonra
Ya çok garip pco ama sinsi pco benimki adet var düzenli tüylenmem yok kilomda her insan gibi 3-5 fazlam var yaşıma ve boyuma göre idael çok kilolu değilim ama olmuyor işte...

Ya çok garip pco ama sinsi pco benimki adet var düzenli tüylenmem yok kilomda her insan gibi 3-5 fazlam var yaşıma ve boyuma göre idael çok kilolu değilim ama olmuyor işte...
Ay onun sinsisidemi varmiş Allahim daha neler duycaz tez vakitte güzel haberlerini aliriz inşalalh bitanem dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizdn Allah yar ve yardimcımız olsun

Ay onun sinsisidemi varmiş Allahim daha neler duycaz tez vakitte güzel haberlerini aliriz inşalalh bitanem dua etmekten başka hiçbirşey gelmiyor elimizdn Allah yar ve yardimcımız olsun
Aminn canımmm tabbim herşeyin hayırlısnı verir ben inanıyorum olmuyorsaa rabbimin bir bildiği vardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…