- 4 Nisan 2018
- 1.957
- 4.368
- 133
- Konu Sahibi Kutsal panter
-
- #1.681
Hamişler, başından hamilelik geçenler ya da şahit olanlar size bir soru; "Göğüs ağrınız ne zaman başladı, yani battan kaç gün önce?"
Yani hemen yumurtlamadan sonra başladı. Demekki ilk buluşmada başlamış ağrı. Peki normalde ne zaman ağrırdıCanım benim yumurtlamadan sonra bata kadr sürekli artarak ağrıdı .Hala daha devam ediyor ağrısı.
Yine maşallahımız varbom bilibili gibi bişey dedin galiba
Yani hemen yumurtlamadan sonra başladı. Demekki ilk buluşmada başlamış ağrı. Peki normalde ne zaman ağrırdı
tabii yavrumm ne sandınYine maşallahımız var
yap canım benim yerimede içAyyy kızlar benim de canım şu an resmen sıcacık tarhana çekiyor.Bu saatte yapsam mi yapmasam mı bilemedim.
peki kızlar herkeste illaki belirti göğüs ağrısımı oldu
bende geçen ay çok vardı canım gittim enfeksiyon çıktıAteş basması varsa bence yüzde 90 hamilelik oluyor.En önemli belirti o.
Kuzumm herkeste aynı belirtiler olmazmış hatta bazı kadınlar da adet gecikmesi dışında hiç bi belirti bile olmadığı olabiliyomuş. Örnek kuzenimin eşi 9 haftalıkken öğrendi geçen gün hamile olduğunupeki kızlar herkeste illaki belirti göğüs ağrısımı oldu
yap canım benim yerimede iç
bende geçen ay çok vardı canım gittim enfeksiyon çıktı
benim kasık ve alt karın ağrısı var. bide özellikle bugün hani adet olmadan rahim başlangıcı yanar ya benimde öyle. heyy maşallah o nasıl bişeymilKuzumm herkeste aynı belirtiler olmazmış hatta bazı kadınlar da adet gecikmesi dışında hiç bi belirti bile olmadığı olabiliyomuş. Örnek kuzenimin eşi 9 haftalıkken öğrendi geçen gün hamile olduğunu
inşallah kuzum son 13Ben de önce enfeksiyon sanıp korkmuştum ama benim öyle böyle değil baya sürüyordu geçmiyordu.Sırılsıklam oluyordum.İnşAllah bir daha ki ateş basman hamilelikten olur canım.
Vallaha ben de şok oldumbenim kasık ve alt karın ağrısı var. bide özellikle bugün hani adet olmadan rahim başlangıcı yanar ya benimde öyle. heyy maşallah o nasıl bişeymil
benim kasık ve alt karın ağrısı var. bide özellikle bugün hani adet olmadan rahim başlangıcı yanar ya benimde öyle. heyy maşallah o nasıl bişeymil
inşallah kuzum son 13
benim sağ sol vuruyo bebeğim belirti demiyelimde belki tutunuyodur hıı ne dersinVallaha ben de şok oldumbenim de sağ kasık tarafım da arada ağrı olmaya başladı kuzucum ama daha belirti için çok erken diye düşünüyorum kendi adıma
Bir de normal de adet sancım bir iki gün önceden başlardı,adet olacğımı blrdim.Bu sefer 1hafta önceden başladı.Hatta erken adet olcam sandım ama olmadı.
Ayy darısı başıma inşallah kuzumm dua et banaGüzel haberlerini alıcaz İnşAllah canım,içini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?