Gebeliğe Hazırlık 2019'un Enn Güzel Anneleri ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
peki kızlar herkeste illaki belirti göğüs ağrısımı oldu
Kuzumm herkeste aynı belirtiler olmazmış hatta bazı kadınlar da adet gecikmesi dışında hiç bi belirti bile olmadığı olabiliyomuş. Örnek kuzenimin eşi 9 haftalıkken öğrendi geçen gün hamile olduğunu

benim kasık ve alt karın ağrısı var. bide özellikle bugün hani adet olmadan rahim başlangıcı yanar ya benimde öyle. heyy maşallah o nasıl bişeymil

benim kasık ve alt karın ağrısı var. bide özellikle bugün hani adet olmadan rahim başlangıcı yanar ya benimde öyle. heyy maşallah o nasıl bişeymil
Vallaha ben de şok oldum benim de sağ kasık tarafım da arada ağrı olmaya başladı kuzucum ama daha belirti için çok erken diye düşünüyorum kendi adıma

Bir de normal de adet sancım bir iki gün önceden başlardı,adet olacğımı blrdim.Bu sefer 1hafta önceden başladı.Hatta erken adet olcam sandım ama olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…