Çok çok iyi anlıyorum seni canım. Ben 5 haftalık hamileyken doktor keseyi göremeyip dış gebelik muhtemelen dedi çok rahat Bi şekilde. Mahfolduk eşimle kan ter içinde kaldık tir tir titredik özele gidip keseyi görene kadar öldük resmen. O yüzden hiç canını sıkma senin ki daha cok minnoş görülmeyebilir
merhaba kızlar benimde dün dr kontrolüm vardı sat 17/11/2019 normalde 5+2 oluyorum vajinal ultrasonla baktı doktorum keseyi gördük şükür boyutu 13.94 mm 6 hafta 3 gün e denk geliyor dedi kafam karıştı 1 hafta önden gibi anlamadım
TTataaar
canım şimdi gördüm en son 125mişÇok çok minik olduğu için gözükmemiştir şu an 1000-2000 olsa bile çok ufak gözükmez,geç döllenmedir bi kaç günde,hiç üzülmeyin merak etmeyin sonuç çıktımı hesaplayıp başka doktora gidin
merhaba kızlar benimde dün dr kontrolüm vardı sat 17/11/2019 normalde 5+2 oluyorum vajinal ultrasonla baktı doktorum keseyi gördük şükür boyutu 13.94 mm 6 hafta 3 gün e denk geliyor dedi kafam karıştı 1 hafta önden gibi anlamadım
Bilemedim. Erken yumurtlama-döllenme dedikleri şey bu mu oluyor acaba. Benimde sat 23 Ekim Ama bebişe göre ayarlayınca 29 Ekim uYumlu oluyor. Öyle değiştirdi doktor.
Ne biçim doktormus o öyle, hiç sormadı mi ne zaman baktirdin betaya kaçtı diye? Sinirlendim doktoruna.
Benim doktorum sorup kendi hesaplamıştı şu an şu değerde olmalı vajinal ultrasonla görebiliriz belki bi bakalım demişti.
Sen de eşin de hiç moralinizi bozmayın 500 betayla görünmesi zaten mümkün değil. Mini minnacık şimdi o. Üç beş güne görürsünüz rahatlıkla.