2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tansiyon yok allahtan Canım ödem ve protein var bugünde glukoz çıktı yarın başka hastanede tekrar baktırıcam
Tansiyon yoksa protein sıkıntı degil canım hiç merak etme rahat ol.Ben de tansiyin var o sebeple ara ara doktorum protein baktiriyir ondan sordum sende de mi var diye.Odem için yeterince su içiyor musun?

Tansiyon yoksa protein sıkıntı degil canım hiç merak etme rahat ol.Ben de tansiyin var o sebeple ara ara doktorum protein baktiriyir ondan sordum sende de mi var diye.Odem için yeterince su içiyor musun?
Canım suyu çok içiyorum. Bugün ki tahlilde de idrarda +++glukoz çıktı protein çıkmadı yarın başka hastanede baktırıcam. Ama Aşağı baskı var ve nts de sancı da çıkınca ciğer geliştirici iğnenin ilkini bugün oldum. Ya moralim çok bozuldu sürekli değerler farklı çıkıyor neyim olduğunu da anlamadım

Allah kolaylık versin canım, ben bugün kontrole gittiğimde söyledim o olcak son hafta olur önemli olan bastırdığında çukur izi kalmaması dedi ayaklarımı kontrol etti

Kilosu 2300 çıktı bugün ama ciğerleri önemli dedi iğneyi verdi. İnşallah canım. Moralim çok bozuldu zaten değerlerim kötü psikolojim bozuk bide bugün bunları duyunca iyice kötü oldum
aaa sıkma canını tatlım... değerlerinde düzelir elbet hamilesin sen...
öyle üzülüpte bebişi de üzme
Bak ben de 7 aylık doğmuşum maşallah turp gibiyim

aaa sıkma canını tatlım... değerlerinde düzelir elbet hamilesin sen...
öyle üzülüpte bebişi de üzme
Bak ben de 7 aylık doğmuşum maşallah turp gibiyim
Maşallah canım inşallah vaktinde gelir. Bol bol dinlenicem çantamı bu hafta hazırlamam gerekiyor artık bir ili eksik kaldı

Kızlar bende bugün kontrole gitmiştim, mesela geçen gittiğimde 500 Gr. artarken bebek bu gittiğimde 200 gr. ya artmış ya artmamıştı anlamadım. Gövdesini de tam ölçemedik pozisyonundan dolayı. Biraz az büyümesine canım sıkıldı başta 1 hafta geri çıktı çünkü gövdesi, ama doktorum sıkıntı yok dedi

Pazartesi NST'ye gireceğim bakalım ne göreceğiz. Bebişim dönmüş bu arada ona bir sevindim bir duruldum yine duygu karmaşası yaşadık

Canım usgler tam net bilgi vermiyor bence ya bir dediği diğerinde farklı oluyor. Ben ilk nts mi bıgün yaşadım darısı sana

Hala çanta hazırlamayan var mı? Bir türlü fırsat bulup hazırlayamadım, pompa biberon steril edilecek kıyafetler ütülenecek, nasıl büyüyor gözümde
Ben de hazırlamadım. Yıkadım ütüledim bebeğinkilerle benimkileri...Biberonu temizlemedim bilmiyorum valize yerleştirmeye elim varmıyor hiç

Ben bugun eksiklerimi artık interneten sipariş verdim inşallah kargoya erken verılır hemoglobin da en son brnım de 10 cıkmış tı Demîr ilacını gunde 2 kere iç dedi ama ben unutuyorum bebiş iyi ama ben cok halsizim inşallah doğum da sorun olmaz

Eşimle biraz sıkıntılıyız ayrıca halsizlik var
ne diyeceğimi bilemedim canım inşallah en kısa sürede düzelir
halsizlik bazen bende de oluyor son aylarda normal sanırım bir ara halsiz bir ara enerjik hissedebilirsiniz enerjiniz olduğunda doğumla ilgili konuları tamamlayın yazıyordu okuduğum bir yazıda

Bundan bir kaç hafta önce yapılan kan tahlilimde Demir'im yüksek çıkmıştı benimde, yediklerimizden olabilir mi acaba
yoksa vücut dengesinden mi ?

Kızlar yaa ben ilk doğumumu sezeryan yaptım doktorum 2 buçuk ay korseye izin vermedi. Şimdi doğum sonrası hemen kullanabilirsin diyormuş doktorlar. Daha dikişler çok yeniyken sorun olmazmı. Ben bu sefer için daha sormadım 28 inde kontrolüm var sorucam izin verirse bende alayım bari doğumdan önce. Korkuyorum bide sıkıntı olmaz değilmi.

Ben ilk doğumu 2013 sezeryan oldum eve çıktım paçalı korsemi giydim karnım hiç kalmadı 2. Aynısını yaptım hiç sorun yaşamadım ama şimdi 3. De sicaklardan ne kadar giyebilirim deneyip bakicam olmadı sadece karnımi sararim

Canım ihmal etme doğumda en iyi ihtimalle 2 ünite kan gider ve sen sıkıntı yaşarsın. Bende çok halsizlik elim kolum kalkmıyor sürekli depresyonda gibiyim ateş basıyor Bunlar da belirtiler. İlaca gelince Ben uzun zamandır kullanıyorum bi faydasını görmedim. Yarın tekrar yaptırayım duruma göre damardan ilaç veya kan Vereceklermiş çünkü sürekli düşüşte. Bende biraz iyi okursam hafta sonu alıp yıkayıp hemen yerleştiricem yoksa internet mecbur

Canım devamlı tutma ben dikişler alındı sonra 15 dakka 30 dakka gibi aralıklrla taktım bu seferde yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…