2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Biberonu bebek için değil de pompa için alıcam ben de, sağma yaparken biberona yapılıyor ya. Hastanede yenidoğan doktorları ilk bir ay biberon vermeyin demişlerdi hastanede de kesinlikle izin vermediler biberona , enjektörle vermiştik. Ayhh o günler geldi aklıma ne zor ne endişeli zamanlardı.

bebeğin emebilmesi için çıkık olması lazımmış da. çıkık değilse de aparatla çıkartılıyomuş
Aslında bebeğin tüm kahverengi kısmı alabilmesi lazım . Sadece ucu alırsa hem etkili ememez hem çok yara olur. Göğüs ucu çıkık değilse kavraması biraz zor oluyor ilk zamanlar çok yara oluyor, ben bazen öncesinde pompayla biraz çıkartıp sonra emziriyordum. Sanırım benim için en zor kısım emzirme kısmıydı, bebek ve göğüsler alışana kadar azıcık sabredicez

Benim uzun zamandir ellerimde odem var, pofuduk pofuduk, kapatirken eklem.yerlerim cok agriyor, birseyin kapagini acmak ise tam bir iskence oldu acamiyorum icecegim suyun bile kapagini acamiyorum suan sanki butun enerjim bitmis gibi hissediyorum. Vucudumda ve ayaklarimda odem yok hic ama parmaklar pofuduk pofuduk

Benim ellerimin üstü öyle ve ayaklarımın altı. Bir de varislerim var ileri düzey. Ortaya karışık discoooo

hemoglobin çıkmış 13.7 halsizliğim kansızlıktan değilmiş. Şaşırdım baya yükselmiş kanım en son 12 idi.

hemoglobin çıkmış 13.7 halsizliğim kansızlıktan değilmiş. Şaşırdım baya yükselmiş kanım en son 12 idi.
Şekerden dolayı diyet uyguluyorsan ondan olabilir, sağlıklı ve düzenli beslenildiğinde demir yükseliyormuş. Diyettede düzenli beslenme var.

Merhabalar :) Ben de kıyafetleri yıkadım ütüledim, çıtçıtlı poşetlerle koydum bavula. Bavulu sildim güzelce. Geçen birinin söylediği gibi temiz büyük bir havlu koydum içine. Kalanını da aklıma geldikçe atıcam bavula. 1 haftaya tamamen tamamlanır diye umut ediyorum.

Havlu ne için? Ben hastanede var diye koymadım havlu. Steril olur diye düşünüyorum

Havlu ne için? Ben hastanede var diye koymadım havlu. Steril olur diye düşünüyorum

Yok ondan değil ya, direkt götüreceklerimi koymak istememiştim. Bavulu mu yıkasam yeni bavul mu alsam diyordum. Silip temiz bir havlu yay dedi biri, ondan diyorum ama benim hastane listemde var havlu ayrıca.3 havlu talep etmişler. burda hastane liste veriyor, listede ne istedilerse hazırladık.

Kızlar ben ne biberon aldım ne pompa ilk doğumda zaten sütüm gelmişti hemen oglumuda 2 yaşına kadar emzirmiştim onda biberon felan kullanmadım hiç bu jez de ona güvenerek almadım umarım gerek duymam emzik de almadım abisi hiç almadı ağzına

Evet ben de süt gelmeyince ilk 3 gün enjektör ile mama vermiştim. Süt gelirse pompa ile kullanılabilir tabi bende gelmemişti stresli bir gebelik olduğu için. İnşallah hiçbirimizin ihtiyacı kalmaz.

oyyy benim o kadar değil şükür, 2 şişe soda içmiştim o akşam yatmadan benimki ondan oldu sanırım

Biraz buz tut iyi geliyor, şu erimeyen renkli buzlar var ya renkli plastik kalıplarda.. Hem kapalı olduğu için eline suyu akmıyor hem de buz yanığı olma riski az

Doktorun bir şey dedi mi bu duruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…