Günaydın 🎗 arkadaşlar bacılar gelin etmeyin
endişeliyim korkuyorum tedirginim laflarını ne kadar çok edersek şu önümüzdeki bir ay o kadar zor geçecek bunda sanırım hemfikiriz. Birbirimize de kendimize de sürekli olumlama yapmamız işimizi kolaylaştıracaktır. Gelin bir seçim yapalım. Endişe korkular gitsin olmasın demiyorum. İlla olacak. Olabilir. Ama ağızdan çıkan söz çok önemli. Çoğunuzun yaşı benden büyük. Abla olun ve güzel telkinde bulunun
heyecanlıyım, mutluyum, bunlar başıma geldi ama ümitliyim ve dua istiyorum, Allah büyük desek eminim etkisini göreceğiz. Her gün en az 15 dakika olumlama yapalım. Sizlerle burda karar alalım devamlılığını kolaylastirir. 15 dakika bebegimizle konuşalım ve nasıl bir süreç geçirmek istediğimizi hayal edelim. Kafa olarak hazırlanalim. Buraya endişe korku ay söyle ay böyle yazmak vallahi sizin de geriye kalan ve bunları okuyan bizim de işimizi zorlastiracak. Girme foruma okuma diyebilirsiniz ama ne güzel tatlı insanlarsınız birbirimizden destek alıyoruz yalnız olmadığımızı hissediyoruz. Bir de üstüne birbirimize iyi gelirsek ballı ekmek olur. Dualar edelim dualarımıza birbirimizi katalım. Mesela gebelikte okunacak dualar paylaşalım. Olumlama yazıları yazalım rutinimiz olsun. O yaşam koclari yogacilar meditasyoncular hatta benim şu an çalışma imkanı bulamadığım instagram ebeler bunları yapıyor işte. Peki neden? Çünkü ise yarayan şey bunlar.