2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Evin hali perişan ben perişan kimse yok işime karışan ben topluyorum çocuklar arkadan dagitiyor. Yatağın üstü hergun hergun hurç bavul doluyor yerlesen yerleşiyor yerlesmeyen akşam yine yere iniyor böyle bı paradoksun içindeyim dün Park yatağı kurdum, bgn kızın ilk posta kıyafetlerini attım makinaya hastane çantasını hazır edip aradan çıkarma niyetindeyim erken merken doğar en azından ilk giyeceği ve yatağı hazır olsun öyle bizden haberler, herkes iyidir insallah

aynen doğum öncesi hem bende hem de eşimde bıraksak endişeli bi hava esecek ama kendimizi pozitif tutmamız lazım günde 10 dk bile olsa bebeğimizi sağlıkla kucağımıza aldığımızı, büyüdüğünü, onunla oynadığımızı kurgulayalım zihnimizde. Güzel düşünce güzel geleceği çeker

Haftaya kontrolum var haftaya cati muayenesi benim
Bnm çatı muayenesi olmamıştı 38+2 de öğleden snra randevum vardı o gün yapacaktı normalde ama kızım sabah doğdu hastaneye gittiğimde 4-5 cm açılma vardı ztn 1 saatte herşey oldu bitti. 2. De de zaten yapmıyorlar heralde onda da bişi yapılmadı

Çatı muayenesi 37 38gibi yapılıyor öyle zor bişey değil vajinal muayene gibi doktor 4 parmağı ile kontrol ediyor zaten normal doğum yaparsanız sürekli açıklíğa bakıldığı için dogum yapılan gün bir kaç kez yine aynı olay yaşanıyor çatı muayenesinden sonra genellikle kahverengi lekelenme oluyor ayrıca dogumu tetikliyormuş galiba ben ilk dogumumu 41 de anca yapmıştım doktor artık dogurayim diye yine yapmıştı bu muayeneyi

Kızlar hiç iyi değilim dua edin muayene geldim yatis yaptılar daha çok küçük serum verdiler 2 gündür ağrım vardi ama her zaman olan çatı ağrısı herşey bir anda oldu ınş ameliyata almazlar

Kızlar hiç iyi değilim dua edin muayene geldim yatis yaptılar daha çok küçük serum verdiler 2 gündür ağrım vardi ama her zaman olan çatı ağrısı herşey bir anda oldu ınş ameliyata almazlar
Dualarım sizinle, bunu da atlatacaksııız çok içten inanamıyorum Güçlü anne ve bebişi

Canım sıkma canını bol bol dua et. Ayetel kürsiyi oku. Bizde dua ediyoruz. Rabbim senide bebişide korusun sağ salim kavuşun inşallah. Stres yapma dahada çoğalır sancın sakin olmaya çalış.

2300 kilosu 3. Sezeryan benimki ağrım da olunca supelendiler alttan muayene ettiler açılmam varmış.
Kilosu iyiymis kuzum en azindan benide sıkı takibe aldi 2 kg suan bebegim. Pazartesi günü doguma alabilir veya o hafta içinde. Suyumuz cok az kalmış riske atamam dedi . Gerekirse 1 hafta kuvezde kalsin ama anne karnı suan riskli dedi . Kii 2 gun once gayet iyiydi suyuda. 24 saatte bile azalirmis su..

Inş hayırlısıyla sağ salim alırız bebislerimizi bol bol dua edicez artık birbirimize

Kızlar korkmayın bişey olmaz Allah'ın izniyle, doğsa bile sıkıntılı dönemleri geçtik. Ben 1800 Gr doğmuşum resmen yaşamaz ölür demişler o zamanlar kuvez muvez de hakgetire yaşadığımız yerde. Muhtemelen 32-33 haftalık filan doğdum diye tahmin ediyorum. Smdi şartlar çok daha iyi hepimiz 32 yi atlattık heralde sıkıntı olacağını hiç sanmıyorum kuveze gerek bile kalmaz. Bende iş yaptıkça kasılmaların artıyor ağrım oluyor bırakıyorum hemen, böyle de iş bitmiyor. Dün gece su muydu akıntı miydi neydi bilemedim artk yormustum kendimi baya pijamam bile ıslanmışti hafif devamı gelse Dr a gidecektim smdilik bı belirti bişe yok. Tütün devam ediyoruz bakalım. Bgn bi iş yapmadım çamaşır yikadm bı akşam oturdugm yerden ütü yapcam. Çantayı hazir etcem artk nolacagi belli olmaz son dk da sasmiyim die. Diğerleriyle aynı zamanda doğarsa daha 4 haftam var ama olsn hazır olsn aradan ciksn bari, ev dandini zaten

Ayy ben de artık o moda girmek istiyorum. Evde bi tarafta bazı şeyler kolide bir taraf hala kullanımda ev bulduk diyoruz arıyoruz hoop tutuldu deniyo. Bayramdan sonra boşalacak bir yer var artık orası olacak sanırım. Ben doğururken yerleşirsiniz diyorum herkese inşallah zamanını bekler de biraz süre tanır yavrum bize. Gerçi taşınma sırasındaki sınırlı da olsa hareket etmem doğumu hızlandırabilir.
Herkese seninki gibi doğumlar nasip olsun ne güzel. Benim ikincide çatı muayenesi yapmamışlardı. Bunda yaparlar mı? sanmıyorum. Haftaya kontrolüm var bakalım.

Ayy ütü yapıyorum, bebişin kıyafetleri.. Cim cim her şey bitti mi diye bakıyorum sepet hala dolu. Bunlar hazır olsun da çantaya koyup kaldırması kalacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…