2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar bîr kac gundür bebeğin kakası bel kısmından cıkıyor bez kücük geldıği için mi yada bez de mı sorun var cözemedim 3 numara canbebe kullanıyorum

Benim kizim aksam oldu hic durmuyor agliyor ama uyudumu uyuyorda acaba uykusu icinmi ne taparsam sesini kesmiyor
Bizde de var bu durum artık cözdum uykusu geliyor emmek bile istemiyor bazen uyumamak için direniyor araba gürültüsü ile zorda olsa uyutuyorum

Bizde kulak agrisi olunca yesil yapar diyolar ve ben hep kontrol etdim buyukde dogru buyuk kizim cok kulak agrisi cekti kucuk kizim bi iki kere oldu daha 34 gunluk iki kere yesil oldu ve ikisindede kontrol etdim agriyirdu kulagi
Nasıl kontrol ediyorsunuz kulak ağrısını? Ama ağrı olsaydı gece uyuyamazdı herhalde değil mi.

Kulaginin yanlarina cevresine basinca fena sekilde agliyorsa zaten yuzunden anliyorsun o zaman kulak agrisidir tum bebeklerde olur bazilari cok az agridigi icin bilemeyiz ama bebek haykirarak agliyorsa mutlaka kulak agrisidir
Nasıl kontrol ediyorsunuz kulak ağrısını? Ama ağrı olsaydı gece uyuyamazdı herhalde değil mi.

Aynen kızlar ben ilk oğlumda da tecrübe etmiştim iki oğlumda normal boyutta ama ben bi tık büyük alıyorum daha iyi oluyor mesela şimdi 3-6 ay giyiyor öyle toplu bir bebekte değil

Hiii uzmanlarda dolaştırın biraz çevreye baksın diyor biz hep gezdiriyoruz
Hiç sorma bende tulum aldım 3 tane bir de hevesli hevesli yıkadım giydiricem hoppaaa bir baktım ki bacaklardan kasıyor napcam bilemedim simdi ayak kisimlarini kestireyim diyorum
Masallah kiz ben halen o kadar birakamiyorum kafami duvarlara vurur muyum sonrasinda
Evet kuzum ya o kitap bende de var 8. Hafta diye nedense bakmiyordum ama saniriim o güne ozel uykusu vardi bende emzirmeye calisiyorum kiziyordu
Gaz sanci yoksa kulagi olabilir bi kontrol et
Sanirim uykusu vardi bugun oyle bir sey yok sukur
Bizde de var bu durum artık cözdum uykusu geliyor emmek bile istemiyor bazen uyumamak için direniyor araba gürültüsü ile zorda olsa uyutuyorum
Evet kuzum bende oyle anladim sonradan, ben white noise kullaniyorum deneyin isterseniz okyanus sesi falan iyi geliyor bebeklere

Bana hep annemler yesil kaka usutunce yapar diyolar. Gecen bizim de yapti yesil kaka ayni gun 2 kere. Normalde altin sarisi yapiyordu. Galiba usuttu cunku o gun kusmustu da cok
Ben yogurdu cok yedigimde yeşil ve köpüklü kaka yapıyo oğlum..kızımda da öyleydi. Alerji demişti kızımın dru.. Kendisine yedirdigimde de yapıyodu ek gıdaya gectiğimde..

1.5 aylık bebeğim, gece 7-8 saati bulduğu oluyor ama bu ara 6 saat genelde ilk gece uykusu. Ben doğduktan 2 hafta sonra filan bıraktım saat tutup emzirme işini. Acıkınca uyanıyor her türlü.
ay bu mesaja denk geldiğim iyi oldu. 2 haftalık oldu bugün kızım. uyanması 3-3 buçuk saate denk geliyo her beslenme öğününde. ben özellikle uyandırmıyorum kötü mü yapıyorum diyordum.

Merhaba kızlar
Sol gögsum iki gündür çok sert kızardı ve ateşi var gibi oğlum emmesine rağmen süt gelmiyor pompalıyorum ama bir damla bile akmadı aşırı ağrı yapıyor böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce

Tıkandığı için gelmiyor anlaşılan, sıcak duş masaj dene baştan uca olacak şekilde. Duştan sonra hemen emzirmeyi veya pompa ya da elle sağım dene varsa soğuk lahana yaprağı koyabilirsin hala olmazsa doktora gidersin. Masajı biraz sert yapman lazım ama kanallar açılsın diye..

Merhabalar, kızımın tek gözü baya bir yaşardı ve hala da yaşlı neden acaba bilen var mı?

Merhabalar, kızımın tek gözü baya bir yaşardı ve hala da yaşlı neden acaba bilen var mı?
Bizde göz capaklanması ve yaşarma vardı tek gözde
Göz doktoru göz kanalı tıkanıklığı var demişti bir damla verdi bir hafta kullandık birde sürekli kaynar su ile yıkadığım ılıtığım bezle sildim göz kanalı masajı yaptım gectı cok şükür bizim kı doğdundan beri vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…