Benimki iki aylık bi haftadır ayağımda sallayarak uyutuyorum gazdan ağlamasına iyi geliyor uykuya dalıyor bazen de hemen uyanıyor ama dalmasa da en azından gözü kapalı duruyor o esnada ben de sırtımı bi yere yaslayabilmiş oluyorumİyi akşamlar kızlar..
Biz çağ atladık. Kucaktan sonra ayakta sallanıyorkolumda deman kalmıyor. Hadi birde benimki 1 aylık 4 kilo kilo aldıkça düşünemiyorum. Sizler nasıl uyutuyorsunuz. Sakın bana yatağa yaptırıyorum kendi kendine uyuyor demeyin atarım kendimi boğazdan
Bizde biogaia kullanıyoruz ama hiç faydasını görmedik doktorum yanına metsil verdi o da aynı olunca eczacı zinco gaz damlasını önerdi ama 3 10 yaş yazınca kafam karıştı internette kullananlar iyi yorum yapmış
Zaten ne kadar kilolu yada zayıf olsada kol dayanmıyor. Zaten sonrasında varacağı yer ayak sallaması o ayrıBenimki iki aylık bi haftadır ayağımda sallayarak uyutuyorum gazdan ağlamasına iyi geliyor uykuya dalıyor bazen de hemen uyanıyor ama dalmasa da en azından gözü kapalı duruyor o esnada ben de sırtımı bi yere yaslayabilmiş oluyorum
Emzirirken ağrı neden? Emzirme yastığı ile ben bir ağrı sıkıntı yaşamıyorum. Gazlıyken emmek istiyor ama deli gibi de memeyi tutup bırakıp kıvranıyor o da benim başımı döndürüyor o yüzden sallıyorum emzirmek çare olsa sıkıntısı yok şu an banaZaten ne kadar kilolu yada zayıf olsada kol dayanmıyor. Zaten sonrasında varacağı yer ayak sallaması o ayrızaten emzirirken kolum ağrıyor 15 20 dk emsin diye. Hele sağ tarafım tersime geliyor daha da kolum pert oluyor. Birde uyuması işin kucakta olması çok yorucu oluyor. Büyük kızı 2 yaşına kadar salladım. İsterse 10.olsun yapmam denilen ne varsa insan yapıyor onu anladım
hadi bakalım hayırlısı olsun uzamıştır ama gözle de görülüyo zaten belli olur bizimki 47 cm doğdu hastane çıkışları bile olmuyordu büyük geliyodu şuan 2 tulum var 62 cm yazıyo içinde ama tam oluyoDevlet hastanesinde ölçüyorlar her özelde ölçmüyorlar diye biliyorum yarın 1 aylık kontrol var çok merak ediyoruz bakalım
Bildiğim kadarıyla biogaia probiyotik dolayısıyla tek başına değil onu bir başka gaz ilacıyla düzenli kullandığınızda etkisi oluyor. Biz sab simplex ile beraber kullandık. Biraz azalttı ama tabiki tam geçirmedi. Bir yerde okumuştum bir doktor demiş biz annelerin psikolojileri için gaz damlası veriyoruz. Çünkü bebeğin bünyesi gaz üretiyorsa ne senin yediğin ne de damla etki etmiyor malesef diye. Sadece biz psikolojik olarak rahatlıyoruzzinco kullandım bende hiç faydasını görmedim ilk çocuğumda işe yaramıştı ama bunda hiçbiri fayda etmedi zaten genelde doktorlar ilk onu öneriyolar şuan biogaia kullanıyorum ama onun da pek faydası yok gaz çıkarıyo kendi ama sancısı gazı bitmiyo kıvranıyo hep yavrum
Ben emzirme yastığı ile rahat edemiyorum nedense kucağıma alıyorum kafası kolumda oluyor. Haliyle süte uzadıkça kol yoruluyor. Neyse emsinde pert olmaya razıyım. Gaz ile ilgili durum bizde de var. Ikına Ikına kaka yapacakken memeyi almıyor çekiyor. Sündürüyor,ağlıyor.Hayır birde sündürdüğü şey silikon uç iyi kopmuyorEmzirirken ağrı neden? Emzirme yastığı ile ben bir ağrı sıkıntı yaşamıyorum. Gazlıyken emmek istiyor ama deli gibi de memeyi tutup bırakıp kıvranıyor o da benim başımı döndürüyor o yüzden sallıyorum emzirmek çare olsa sıkıntısı yok şu an bana
sevindim senin adına canımBildiğim kadarıyla biogaia probiyotik dolayısıyla tek başına değil onu bir başka gaz ilacıyla düzenli kullandığınızda etkisi oluyor. Biz sab simplex ile beraber kullandık. Biraz azalttı ama tabiki tam geçirmedi. Bir yerde okumuştum bir doktor demiş biz annelerin psikolojileri için gaz damlası veriyoruz. Çünkü bebeğin bünyesi gaz üretiyorsa ne senin yediğin ne de damla etki etmiyor malesef diye. Sadece biz psikolojik olarak rahatlıyoruzBugün 58 günlük olduk ve son üç gündür kendi gaz çıkarmaya başladı ağlayacağım mutluluktan Sancılarımız da %50 azaldı diyebilirim. Hoş şimdide reflü başladı ama Salı günü kontrolümüz var gaz ilaçlarını kademeli azaltmak istiyorum bakalım normaldeki durumumuz n edir diye.
Öyle nasıl uyuyor canım ne hoş :) ben koyuyorum hiç uykusu yokmuş gibi etrafa bakınıyor hatta bazen kayınvalidem geliyor ooo hiç uyku gözü yok diyor bende yok yok uykusu var diyorum ve sonuç iki pış pışlayınca uyuyorDoktorum devam et dedi canım bana.
Öyle uyutmaya çalışıyorum ben alışsın diyeçoğu zaman öyle uyuyor.
Emerken sadece on sutu alip besleyici yagli arka sutu almadiginda da oluyomus yesil kaka.Kızlar, yeşil kaka üşütme belirtisi midiR?
doğduğundan beri altın sarısı kaka yapan kız yeşil yaptı, anne sütü alıyor sadece. Bi de gün içinde baya kustu kusmayan çocuk
Bizde biogaia kullanıyoruz ama hiç faydasını görmedik doktorum yanına metsil verdi o da aynı olunca eczacı zinco gaz damlasını önerdi ama 3 10 yaş yazınca kafam karıştı internette kullananlar iyi yorum yapmış
Benim kolum kopuyor kucakta tutmaktan. Yatağa yatırınca açıyor gözlerini. Yatağı ısıtıyorum yatırmadan önce sıcak torbasıyla da öyle yatırabiliyorum yoksa yatak çivili sanki uyanıp, ağlıyor.İyi akşamlar kızlar..
Biz çağ atladık. Kucaktan sonra ayakta sallanıyorkolumda deman kalmıyor. Hadi birde benimki 1 aylık 4 kilo kilo aldıkça düşünemiyorum. Sizler nasıl uyutuyorsunuz. Sakın bana yatağa yaptırıyorum kendi kendine uyuyor demeyin atarım kendimi boğazdan
Aynı durum bizdede var artık korkuyorum emzirirken. Bizde gazla birlikte kaka yapma durumu var. Muhakkak emerken kaka yapacak. Yaparkende meme ile kavga ediyor almıyor. Bende bitap düşüyorum emsin diye ama inat anca belli bir süre geçecek ya da mama aldıktan sonra emecek. Folik asit çocukları iştesevindim senin adına canımbenimki bildim bileli kendi gaz çıkarıyo ama yine de bitmiyo gazı anlamadım ne olduğunu hiçbir şey yemesem de gaz oluyo yesem de oluyo emerken kıvranıyo memeyi ağzından çıkarıp ağlıyo
Yaa, olabilir çünkü bugünlerde önü arkası kalmadı sütün. Çok düzensiz emdi ve ben hiç takip edemedim hangisini ne kadar emdi diyeEmerken sadece on sutu alip besleyici yagli arka sutu almadiginda da oluyomus yesil kaka.
Dün ve önceki 2 gün bunların aynısını yaşadık hiç sesini bu kadar gür duymamıştım neden ağladı onuda bilmiyorum ama maşallah bugün melek gibiydiBugün bizde de durumlar çok kötüydü uykudan uyanıyor ağlayarak, emmiyor, memedeyken ağlıyor, uykusu var uysun az daha diyorum uyuyor. Uyandırıyorum gene 5 dakika emiyor sonra yine meme de ağlama sonuç gene uyudu... bugun bu kızçenin derdini pek anlayamadım
Hiç bu kadar avazı çıktığı kadar ağlamamıştı nazar değdi
Bana hep annemler yesil kaka usutunce yapar diyolar. Gecen bizim de yapti yesil kaka ayni gun 2 kere. Normalde altin sarisi yapiyordu. Galiba usuttu cunku o gun kusmustu da cokKızlar, yeşil kaka üşütme belirtisi midiR?
doğduğundan beri altın sarısı kaka yapan kız yeşil yaptı, anne sütü alıyor sadece. Bi de gün içinde baya kustu kusmayan çocuk
canim ben ilk dogdugunda uyutmaya calisiyordum uyumuyordu gun icinde surekli uyanikti. Ben uyutuyorum o uyaniyor 5 dk sonra. Stres oluyodum. Ben stres oldukca o da stres oluyodu. Sonra saldim uykusu olsa uyur diyeÖyle nasıl uyuyor canım ne hoş :) ben koyuyorum hiç uykusu yokmuş gibi etrafa bakınıyor hatta bazen kayınvalidem geliyor ooo hiç uyku gözü yok diyor bende yok yok uykusu var diyorum ve sonuç iki pış pışlayınca uyuyordiyorum ama kime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?