Benimki yüz üstü uyumaya bayılıyor (profil resmimle sabitİyi akşamlar kızlar..
Biz çağ atladık. Kucaktan sonra ayakta sallanıyorkolumda deman kalmıyor. Hadi birde benimki 1 aylık 4 kilo kilo aldıkça düşünemiyorum. Sizler nasıl uyutuyorsunuz. Sakın bana yatağa yaptırıyorum kendi kendine uyuyor demeyin atarım kendimi boğazdan
Biz bugün dra gittik. 30 günlüğüz kendi ne zaman uyanırsa o zaman besle dedi. 6 saate kadar uguyabilir dedi. İstersen druna sor şöyle bir durum var gün içerisinde 12 saate yakın uyanık ve sürekli emen bir bebek bizimkisiGünaydın kızlar,
Bu beslenme araları ne çabuk geliyor yahu. Ne zaman uyuyorum ne zaman acıkıyor anlamıyorum bile. Özellikle sabah uykusu çok tatlı geliyor uyanmak istemiyorum.O değil Benimkisi de kucağa alıştı. Daha 4 kilo iken taşınmıyor Allah sonrası için yardımcımız olsun güya alıştırmaya altım bu 2.çocuk.valla uyusun diye neredeyse parande atıcam ne alışmaması. Siz nasıl uyutuyorsunuz bebişleri.birde kaç ay sonra beslenme arası uzuyor. 4 saate çıksaydı birde rahat edeydik.
benimkinde kaka da yok gaz sancısı bariz belli sonra 1 2 pırtlatıyo bazen ama fena boğuşuyo memeyle ısırıyo falan iyiki dişleri yok diyorum yoksa parçalarAynı durum bizdede var artık korkuyorum emzirirken. Bizde gazla birlikte kaka yapma durumu var. Muhakkak emerken kaka yapacak. Yaparkende meme ile kavga ediyor almıyor. Bende bitap düşüyorum emsin diye ama inat anca belli bir süre geçecek ya da mama aldıktan sonra emecek. Folik asit çocukları işte
bence bu durum dogum kilosu ve ilk 1 ayda aldıgı kilo ile alakalı. sizinki kaç kilo dogdu ve 1ayda kaç kiloya geldi ?Biz bugün dra gittik. 30 günlüğüz kendi ne zaman uyanırsa o zaman besle dedi. 6 saate kadar uguyabilir dedi. İstersen druna sor şöyle bir durum var gün içerisinde 12 saate yakın uyanık ve sürekli emen bir bebek bizimkisi
Ben hiç duymadım öyle bir şey canım memeyi ntam tutmadiginda benimkide yapıyor cuk cuk kavrayinca kesiliyorMerhaba arkadaşlar bebeğim tam 38 günlük bizim sorununuz emerken cuk cuk yapıyor halk arasında damağı düştü diyorlar ama kaldırdım bi kaç kere hala cuk cuk diye emiyor yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım
Bizimki genelde emerken ya da emdikten sonra kucakta gaz çıkarırken uyuyor. Normalde yatırırsam durmuyo. Kucağımda durduğunda uyuyo ama ayakta gezdirmiyorum kucağımdayken. Büyük kızımda o hatayı yaptım 5 yaşına kadar koridorda sağa sola tur atmaktan ne bacaklarımda ne kollarımda derman kalmıyordu.İyi akşamlar kızlar..
Biz çağ atladık. Kucaktan sonra ayakta sallanıyorkolumda deman kalmıyor. Hadi birde benimki 1 aylık 4 kilo kilo aldıkça düşünemiyorum. Sizler nasıl uyutuyorsunuz. Sakın bana yatağa yaptırıyorum kendi kendine uyuyor demeyin atarım kendimi boğazdan
Kıyafetler çok aldatıcı bence. 3-6 ay diye aldığım tulum ve bodyler tam oluyo şu an. Sağlık ocağı boyunu da ölçmedi kalça çıkıklığı nedeniyle ilk ay ölçmüyoruz dedi ama bi 3-6 ay bebeği değil yani bu kıyafetler neden olmuyohadi bakalım hayırlısı olsun uzamıştır ama gözle de görülüyo zaten belli olur bizimki 47 cm doğdu hastane çıkışları bile olmuyordu büyük geliyodu şuan 2 tulum var 62 cm yazıyo içinde ama tam oluyobende ona şaşırdım şimdi bebeğim geçen hafta 53 cm di ama 62 cm lik 2 tulumda tam oldu ona doldurdu içini
Ah ben oglumda ne kadarcok takildim o ayrintilara..Benimki yüz üstü uyumaya bayılıyor (profil resmimle sabit)
Yüzüstü yatırıyorum popoya iki pış pış bayılmış bile
Çok uykucu bizimki
Hele bide yıkanmışsa karnı tok gazıda yoksa değmeyin keyfine
İki büyüğümü bende ayakta sallayarak büyüttüm
Bu ablalarına pek benzemiyor
Her çocuk farklı işte
Nasıl rahat ediyorsanız öyle büyütün çok fazla kalıplara girmeyin standartlara takılmayın
Yok ayakta sallama
Uyku düzeni oluştur
Beslemek için standart saatler belirle
Hepsi gerilim
Sen ve bebeğin rahatsanız gerisi teferruat
Asl olan annenin sakinliği ve bebeğe yansımasıdır
Biraz eleştireyim biz yeni anneleri çok ayrıntıya takılıyoruz ve mükemmelliyetciyiz çoğumuz
Birkaç yıl sonra ne kadar çok ayrıntıya takılmışız diyeceğiz çoğumuz
Benzer durum bizde de var; harika haftalar kitabinda bebeklerin 5-7hafta arasinda buyume atagina girdigini bundan dolayi huzursuz olup daha cok agladiğini soyluyor. Kimi bebek ilimli geciriyormus kimisi daha yogun, sureside bebekten bebehe degisiyormus.Bugün bizde de durumlar çok kötüydü uykudan uyanıyor ağlayarak, emmiyor, memedeyken ağlıyor, uykusu var uysun az daha diyorum uyuyor. Uyandırıyorum gene 5 dakika emiyor sonra yine meme de ağlama sonuç gene uyudu... bugun bu kızçenin derdini pek anlayamadım
Hiç bu kadar avazı çıktığı kadar ağlamamıştı nazar değdi
kaç aylık bebeğiniz? 8 saat kesintisiz uyuması zararlı değil mi?Ah ben oglumda ne kadarcok takildim o ayrintilara..
Simdi yapmamaya calisiyorum.
Bastan bir aman kucaga alismasin aman seni emzik yapmasin diye stres ettiler.
Baktim kucaga alismasin derken cocugu kesiyormussun gibi agliyor.
Kizilderili toplulugu gibi ilkel ebeveynim suan
Kucakta, meme de, disarida..
Ama huzurlu cocuk sukur, gercekten yatagina koydugumda uyur, gece nerdeyse 8 saat deliksiz uyur..
Pek aglamaz.
Cocuklarla yalniz kalinca hersey yoluna girdi.
Kitapta yazan gibi degil, icimden geldigi gibi annelik yapinca.
Sanirim anahtar kelime de bu.
İcgudusel analik
Bazen 4 bazen 5 saat ilk gece uykusu daha sonra acıkıp uyanıyor emziriyorum 3 saat daha uyuyor bu kadar.kızlar 2 aylık bebekleriniz kaç saat kesintisiz uyuyor?
Yaa, bizimkiler de öyle dedi. Bi de açık havaya biraz fazlaca çıkardık kısa kısa da olsa, daha çok minik olduğunu unutupBana hep annemler yesil kaka usutunce yapar diyolar. Gecen bizim de yapti yesil kaka ayni gun 2 kere. Normalde altin sarisi yapiyordu. Galiba usuttu cunku o gun kusmustu da cok ☹
Benim maksimum üç dört saat uyuyorkızlar 2 aylık bebekleriniz kaç saat kesintisiz uyuyor?
Gaz sanci yoksa kulagi olabilir bi kontrol etBugün bizde de durumlar çok kötüydü uykudan uyanıyor ağlayarak, emmiyor, memedeyken ağlıyor, uykusu var uysun az daha diyorum uyuyor. Uyandırıyorum gene 5 dakika emiyor sonra yine meme de ağlama sonuç gene uyudu... bugun bu kızçenin derdini pek anlayamadım
Hiç bu kadar avazı çıktığı kadar ağlamamıştı nazar değdi
Bizde kulak agrisi olunca yesil yapar diyolar ve ben hep kontrol etdim buyukde dogru buyuk kizim cok kulak agrisi cekti kucuk kizim bi iki kere oldu daha 34 gunluk iki kere yesil oldu ve ikisindede kontrol etdim agriyirdu kulagiYaa, bizimkiler de öyle dedi. Bi de açık havaya biraz fazlaca çıkardık kısa kısa da olsa, daha çok minik olduğunu unutupneyse sarı kakası geri geldi, daha da sarıp sarmalıyorum şimdi.
üşütmeyelim ya kuzuları.
Kulak ağrısı olduğu nasıl anlaşıliyor kiBizde kulak agrisi olunca yesil yapar diyolar ve ben hep kontrol etdim buyukde dogru buyuk kizim cok kulak agrisi cekti kucuk kizim bi iki kere oldu daha 34 gunluk iki kere yesil oldu ve ikisindede kontrol etdim agriyirdu kulagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?