2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende 30 faktör bakıyorum genelde çocuklar için 30 faktörün yeterli olacağını söylüyor uzmanlar. Minoriste de indirim vardı reklamıni görmüştüm

Çok çok geçmiş olsun. Sonuçları değerlendirirken doktor bir şeyler söyler belki. Kuzucuk nasıl peki keyfi günlük durumu?

dediğin gibi kaka idrar temiz ama niye olur bir fikrim yok Umarım bir dahaki sonuçlar güzel gelir enfeksiyon bitmiş olur
İnsallah canım çok sağol
Çok çok geçmiş olsun. Sonuçları değerlendirirken doktor bir şeyler söyler belki. Kuzucuk nasıl peki keyfi günlük durumu?
Çok sağol..Keyfi yerinde gibi oynar, güler, ama yine de enfeksiyon olunca üzülüyorum.

Ya ben pek araştırmamıştım. Aradı sağlık ocağı, aşı yapılacak ve kan alınacak dedi. Bende geçen ay kan verdik dedim. O zaman tamam sadece aşıyı yapalım dediler. Yaptırdık biz. Ama dediğim gibi araştırmamıştım, doktoruna dalan danışmakta hiç aklıma gelmedi.

Doktorlar genelde, deniz kenarı harici 1 yaş altına güneş kremi önermiyorlar. Saatlere dikkat ederek çıkartın diyorlar. Ama ben hipp markanın almıştım , henüz kullanmadık.

Ben mustela aldim, 50+ ama biz deniz kenarinda yasiyoruz. Eger yuzmeye gidersek diye de yuksek faktorlu aldim.

canım en iyisini doktor bilir ama içini rahatlatacaksa bizim de çocuğun lymph değeri yüksek çıkmıştı doktor bize normal dedi
biz bir de covid geçirmiştik ya...
üzerinde durmadı bile 3 ay sınra bir daha bakacağız zaten dedi, siz de öyle bir enfeksiyon atlatmış olabilirsiniz.
şu beze geçti mi?
yani en olmadı hazır kan verilmişken bir doktora daha sor o da aynısını derse endişelencek bir şey yok demektir.
kuzunun enerjisi morali yerinde mi?

Güneş kremini doktormuzun tavsiyesiyle aldık Mustela 50 faktör. dışarı çıkacağımız zaman kullanıyorum :)

Ben de dışarı çıkmadan yarım saat önce sürüyorum. Doktorun önermiş olması da sevindirdi, ben doktora sormadan almıştım.
ben her şeyi sorarak alıyorum , doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum bilemiyorum tabi. ama içim çok rahat oluyor sorunca. güneş kremi, sinek kovucu , sinek ısırıkları, düşerse veya bir yerini vurursa ne sürmeliyim diye sordum dün, hatta geçen plaj ürünlerinden karar veremediğim, boyun simidi mi almalıyım yoksa gölgelikli simit mi alayım diye bile sordum gölgelikli simit veya myminibaby kolluk önerdi.

Napalım tedirgin oluyoruz bir bilene danışmak rahatlatıyor insanı . Sinek kovucu sprey önerdi mi peki .
Bende not aldım 9.ay kontrolüne gittiğimizde sorcam

Esimden öğrendim canım yok

❤❤❤❤Güzel Anneler, günümüz kutlu olsun.Çocuklarımızla birlikte sağliklı güzel ömrümüz olsun.Onların, en güzel günlerine,mutluluklarına, mezuniyetlerine, gelinlikli, damatlıklı sağlıklı günlerine şahit olalım inşallah❤❤❤❤

Geçmiş olsun kuzuya . Umarım önemli birsey değildir , ben pek anlamıyorum.
Amin canım..İnşallah.
ulasimiz cok gecmis olsun... Acil sifalar diliyorum. Gonlunu ferah tut, dualarimiz da seninle.
Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.Elimden geldiğince iyi düşünmeye çalışıyorum.
Yani bilemiyorm.Belki de çok belirti vermeden hepimiz geçirmiş olabiliriz.Eşim önlemlerini alarak hemen hemen her gün dışariya çıkıyordu.Bir şekilde kapmış olabiliriz.Bir daha ki gittiğimde soracağim.Sağol.

Beze hala duruyor Doktor ellemeyin büyümesin dedi. Keyfi yerinde gibi gece uyandiğı zaman ağlayarak uyanıyor bilemiyorum sizlerde de öyle mi?

Bir an önce iyileşir umarım ya. Uyku sorunu olmaması ne güzel maşallah kreşte kaç kişiler? Biberondan içebilirse süt mü bıraksanız
5 kisiler 2 bakici var. Parmak ve el baskisiyla hediye yaptilar bu hafta. Cok guzel gorunce agladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…