Ben pek araştırmamıştım önceki gün sağlık ocağına izleme gittik.kızlar bu 9. ayda yapılan karma 12. ay aşısını yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızım. sizler ne düşünüyorsunuz? zaten 12. ayda yapılacak diye düşünüyorum ama bir yanım içim içimi yiyor. karar veremedim bir türlü. doktorumuz yaptırma gerek yok dedi zaten 12 ayda yapılacak diye ama bilemiyorum ya.
aynen ben de...ay mahvettin beni. çok mutlu bıcır bıcır girmiştim salya smk ağlıyorum
9.ayda tek kızamık yapsalar yaptırırım belki ama karna asi olunca sanırım bende yaptırmayacağım. Menenjitin 2. Dozunu yaptırırımBen pek araştırmamıştım önceki gün sağlık ocağına izleme gittik.
Aşıyı sordum; bana da aynı şekilde isim olarak sayıp aynı aşıyı yaşında da olacağını ama istersem 9. Ayda da kızamık yapabileceğini söyleyip kararı bana bıraktı. 9. Ayda da olursa toplam 3 doz; sadece yaşında olursa 1 ve 4 yaşta iki doz olmuş olacakmış.
Zaten biliyorsunuz Yekta’nın şimdiye kadar 10dan fazla kez kan alınması gibi tecrübesi oldu ve sağlık ocağında bile avaz avaz ağlıyor. Bu sebeple ben istemedim yaptırmak. Şimdiden hemşire/doktor fobisi oldu çocuğumda
Doktora gitmediğimiz için soramadım ama aşısı yok demişti yaşına kadar.
Ekleme yapayım bu arada karar değiştirirsem 11. Ay olmadan aşıyı yapabiliriz dedi.
Denk geldi bu sabah bende plaj ürünleri aldımKızlar bir de Deniz kenarı için şöyle kova kürek almak geldi aklıma ama onla oyalanırlar mı ki biz oynatsak falan? Nasıl bir şey almak lazım hiç bakan oldu mu? Ya da deniz kenarı için başka önerisi olan var mı? Şimdiden favoriye atayım büyük ihtimal temmuzdan sonra gideceğiz. Kullanılır derseniz indirime vs girdiğinde alırım.
Ben baya baya tatil moduna girdim aşırı bunaldım gerçekten.
Evet ya müslin hayat kurtarıyor heryerde resmenLunanino Müslin Kapşonlu Bebek Pançosu Dino 4-7 Yaş Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fırsat bulmuşken şunu da atayım sizeBelki böyle bir şey düşünen vardır. Ben hamileyken bu markanında müslin battaniyesinden almıştım 3 adet. Gayet iyi çıktılar. Bu sebeple bir de hem evde hem deniz kenarında kullanırız diye böyle bir panço aldım. Müslin candır zaten
O konuda ben de muallaktayım çok. Gölgelikli float mı diyorlar onlara öyle bir şey düşündüm. Ayrıca da kolluk tarzı bir şey almak gerekir öyle de aaammaann hamileyken daha zevkliydi alışveriş yapmakDenk geldi bu sabah bende plaj ürünleri aldımminigin bikini pareo tarzi plaj kıyafetlerini aldim bugün. Kova kürek bende düşünüyorum oyalanır diye ama benim kararsız kaldigim konu başka. Hazır konu plajdan açılmışken sorayim bari denizde yüzmek için hani üstü gölgelikli simitler var o mu mantıklı yoksa boyun simidi mi ? Kafamda deli sorular.
Ben gölgelikli simit aldım. Daha güvenli geldi gözüme.Denk geldi bu sabah bende plaj ürünleri aldımminigin bikini pareo tarzi plaj kıyafetlerini aldim bugün. Kova kürek bende düşünüyorum oyalanır diye ama benim kararsız kaldigim konu başka. Hazır konu plajdan açılmışken sorayim bari denizde yüzmek için hani üstü gölgelikli simitler var o mu mantıklı yoksa boyun simidi mi ? Kafamda deli sorular.
Gerçekten öyle, şimdiden bu cümleyi
Bizim doktor aşıyı yapalım 9.ayda dedi biz yaptıracağız bu ay. Sağlık ocağı siz isterseniz yaparız demişti.kızlar bu 9. ayda yapılan karma 12. ay aşısını yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızım. sizler ne düşünüyorsunuz? zaten 12. ayda yapılacak diye düşünüyorum ama bir yanım içim içimi yiyor. karar veremedim bir türlü. doktorumuz yaptırma gerek yok dedi zaten 12 ayda yapılacak diye ama bilemiyorum ya.
Aynen bizim sahile gitme şansımız oldu kuma oturtayım dedim, bir baktım çakıl taşlarını ağzına koymuşA April wind kova kürek gibi kumda oynaması için bende düşünmüştüm ama her şeyi ağzına alıyor ya o yüzden seneye alırım diye düşündüm. Surahiden su içmek isteyen bir bebem varkürek kürek kum yemeye yeltenmesin .
Artık akıllandım ince bir örtü seriyorumA April wind kova kürek gibi kumda oynaması için bende düşünmüştüm ama her şeyi ağzına alıyor ya o yüzden seneye alırım diye düşündüm. Surahiden su içmek isteyen bir bebem varkürek kürek kum yemeye yeltenmesin .
Onun için küreğe müreğe gerek yok ki kuzu elleri iş görmek için yeterli, her şekilde kum tadına bakarlarA April wind kova kürek gibi kumda oynaması için bende düşünmüştüm ama her şeyi ağzına alıyor ya o yüzden seneye alırım diye düşündüm. Surahiden su içmek isteyen bir bebem varkürek kürek kum yemeye yeltenmesin .
Rica ederim ne demek :) bizim de kafada pek bir şey durmuyor, üst giydirmek başlı başına dert, ben koluna geçemeden o kafadan çıkartıyor anındaBen bizi sağlık ocağından çağırmadılar dedikten sonra arandık gerçi evde de ölçebilirdim ama45 cm olmuş miniko kafamız. Bu yüzden rahatlıkla küçük kafalı diyebilirim ben de Benim baktıklarım 6-12 ya da 1-2 yaş şeklindeydi ee tam sınır olunca aklım karıştı. Hiçte sevmem böyle gezinip aramayı bir şeyi. Büyük ihtimal ani bir kararla alıcam Bu modele benzer ben de Trendyolu kurcalarken görmüştüm canım burada daha uygun sanırım fiyatlar hatırımda kalmadı hiç.
Önce normal güneşlik şapka bir alayım bakalım takmayı isteyecek mi? Sorun çıkarmazsa ona göre bir de tatil için böyle bir şey alacağım ensesi falanda korunmuş olur. Çok asi ya küçük ergen. Napıcam bilmem daha yolun başındayız bir de
Bu arada teşekkür ettim balım
Bu markanın kulaklı müslinini kullanıyorum banyo sonrası havlu içine, hediye geldi pançosuyla birlikte, kullanacağım günü hayal ediyorum tam 1 senedirLunanino Müslin Kapşonlu Bebek Pançosu Dino 4-7 Yaş Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Fırsat bulmuşken şunu da atayım sizeBelki böyle bir şey düşünen vardır. Ben hamileyken bu markanında müslin battaniyesinden almıştım 3 adet. Gayet iyi çıktılar. Bu sebeple bir de hem evde hem deniz kenarında kullanırız diye böyle bir panço aldım. Müslin candır zaten
Cold mix öneriliyor genelde ama dikkatli kullanmak lazım tene asla temas etmemeli aksi halde yanık gibi etki bırakıyormuş. Soğuk buzda iyi geliyor M Mirune burun tıkanıklığına odaya bir köşeye koyabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?