2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kızlar bu 9. ayda yapılan karma 12. ay aşısını yaptırıp yaptırmamakta çok kararsızım. sizler ne düşünüyorsunuz? zaten 12. ayda yapılacak diye düşünüyorum ama bir yanım içim içimi yiyor. karar veremedim bir türlü. doktorumuz yaptırma gerek yok dedi zaten 12 ayda yapılacak diye ama bilemiyorum ya.

Ben pek araştırmamıştım önceki gün sağlık ocağına izleme gittik.
Aşıyı sordum; bana da aynı şekilde isim olarak sayıp aynı aşıyı yaşında da olacağını ama istersem 9. Ayda da kızamık yapabileceğini söyleyip kararı bana bıraktı. 9. Ayda da olursa toplam 3 doz; sadece yaşında olursa 1 ve 4 yaşta iki doz olmuş olacakmış.
Zaten biliyorsunuz Yekta’nın şimdiye kadar 10dan fazla kez kan alınması gibi tecrübesi oldu ve sağlık ocağında bile avaz avaz ağlıyor. Bu sebeple ben istemedim yaptırmak. Şimdiden hemşire/doktor fobisi oldu çocuğumda
Doktora gitmediğimiz için soramadım ama aşısı yok demişti yaşına kadar.
Ekleme yapayım bu arada karar değiştirirsem 11. Ay olmadan aşıyı yapabiliriz dedi.

Son düzenleme:
Kızlar bir de Deniz kenarı için şöyle kova kürek almak geldi aklıma ama onla oyalanırlar mı ki biz oynatsak falan? Nasıl bir şey almak lazım hiç bakan oldu mu? Ya da deniz kenarı için başka önerisi olan var mı? Şimdiden favoriye atayım büyük ihtimal temmuzdan sonra gideceğiz. Kullanılır derseniz indirime vs girdiğinde alırım.
Ben baya baya tatil moduna girdim aşırı bunaldım gerçekten.

9.ayda tek kızamık yapsalar yaptırırım belki ama karna asi olunca sanırım bende yaptırmayacağım. Menenjitin 2. Dozunu yaptırırım

Denk geldi bu sabah bende plaj ürünleri aldım minigin bikini pareo tarzi plaj kıyafetlerini aldim bugün. Kova kürek bende düşünüyorum oyalanır diye ama benim kararsız kaldigim konu başka. Hazır konu plajdan açılmışken sorayim bari denizde yüzmek için hani üstü gölgelikli simitler var o mu mantıklı yoksa boyun simidi mi ? Kafamda deli sorular.

Evet ya müslin hayat kurtarıyor heryerde resmen bende bu tarz arıyordum tam üstüne geldi valla. Arayıp bulma derdinden kurtuldum

O konuda ben de muallaktayım çok. Gölgelikli float mı diyorlar onlara öyle bir şey düşündüm. Ayrıca da kolluk tarzı bir şey almak gerekir öyle de aaammaann hamileyken daha zevkliydi alışveriş yapmak

Ben gölgelikli simit aldım. Daha güvenli geldi gözüme.
Intex Gölgelikli Oturaklı Bebek Havuz Ve Deniz Simidi Mavi 1-2 Yaş Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bizim doktor aşıyı yapalım 9.ayda dedi biz yaptıracağız bu ay. Sağlık ocağı siz isterseniz yaparız demişti.

Aynen bizim sahile gitme şansımız oldu kuma oturtayım dedim, bir baktım çakıl taşlarını ağzına koymuş Allah’tan damak altlarında sıkışmıştı zar zor çıkardım

Onun için küreğe müreğe gerek yok ki kuzu elleri iş görmek için yeterli, her şekilde kum tadına bakarlar

Rica ederim ne demek :) bizim de kafada pek bir şey durmuyor, üst giydirmek başlı başına dert, ben koluna geçemeden o kafadan çıkartıyor anında ama şapkayı çıkarmadı, zaten dışarı çıkınca bi tuhaf oluyor büyülenmiş gibi çıt yok hareket yok
Bu markanın kulaklı müslinini kullanıyorum banyo sonrası havlu içine, hediye geldi pançosuyla birlikte, kullanacağım günü hayal ediyorum tam 1 senedir deniz kenarında çok kullanışlı oluyor diye ablam almıştı. Arayışta olanlara benden de sonsuz tavsiye.
Kendime de bornozunu almıştım hatta, süper oluyor yazın

Kızlar bizimki emekliyor bu arada, önce ayağa kalktı sonra emeklemeye başladı bi terslik var gibi Ama öyle komik ki, koşu yarışlarındaki start duruşunda başlıyor, diğer bacak da kıvrık şekilde geriden geliyor epey de hız kazandı, işimiz iş. Asla ayıramıyorum gözümün önünden.

Cold mix öneriliyor genelde ama dikkatli kullanmak lazım tene asla temas etmemeli aksi halde yanık gibi etki bırakıyormuş. Soğuk buzda iyi geliyor M Mirune burun tıkanıklığına odaya bir köşeye koyabilirsiniz.

Bende bizimki emeklemeyecek galiba diyorum ama belli de olmaz tabi elinden tutar tutmaz hop ayakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…