2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Alşah kolaylık versin senin durum biraz daha farklı bizden inş . Kreşe alışır. home office misin hala? Bizmde 5 6 çıktı ama hala deli gibi kaşıyoo sanırım yeniler gelcek gece sürekli kakıyoruz bizde az mola verse bu dişler

Bende doktora aynı aşı yapmtırmayayım dedim ama benim doktor çok aşıcı yaptıralım dedi. Başka aşımız kalmadı zaten dedi
Haha aynen ya instada bakıyorum milletin çocuğu eline gelen şeyi atıyor koyuyor hayvan kurtarıyor benim oğlanda hemen ağza atıyor orada bitiyor oyun falan
darısı benim oğlana olur umarım azcık gayret görsem yeter

İki gündür göğüs yarası ile uğraşiyorum çıkan dişlerden nasibimi aldım baya keskin olduğu için kesmiş yara oldu her emmede kanıyor zaten her emzirmede ölüyorum sanki çok ağrıyor artık dayanamıyorum o yüzden bugün göğsüm iglesene kadar sağım yapcam çabuk geçer inşallah gece gündüz benden ayrılmak istemiyor yanımda uyuyor bu iki gecedir üst dış çok zorluyor bizi biri çıktı diğeride görünüyor ama tam değil uykusuz yorgun mesaim 4 de bitiyor Allah'tan bir sürü ev işi beni bekler bu salgın belası da bitmedi 1 yıldır çok bunaldik valla bitsede bı orman havası deniz havası almaya gitsek oglusumuzla

Cold mix ben çok faydasını gördüm ihtiyaç olduğunda kullanıyorum

Deme ya yenidoğan döneminde göğüs yarasından çok çekmiştim ağlayarak emzirmiştim. Minnacık tek dişi ile arada ısırıyor hop napiyorsun diyorum . Üst dişlerde gelirse tost yapar meme ucunu diyordum. Bu ara benim bıdıkta bana yapışık gezmek istiyor yakınındaysam tutup çekistiriyor bizde beraber uyuyoruz atak dönemi sanırım bizimki.
Sanki hiç bitecek gibi değil bu pandemi eve kapanınca vakalar düşüyor normalleşince artıyor izolasyon önemli ama artık herkes o kadar bunaldı ki ne olacaksa olsun durumunda. Hamileliğimiz evde geçti bahar gelsin yaz gelsin bebişlerimizle gezeriz dedik o da zor gibi . Ne diyeyim az da olsa umudum var hala

Yer elması
Tahmin ettiğim gibi oldu birkaç sene rahatça kullanır
Mesajları okuyamadım yine, bunu bırakıp gidiyorum. Bebe uyuyunca gelirim inşallah geri

Eklentiler

• 81B1F10F-0ABE-43FB-BDFB-28762357374A.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 60
Hadi inşallah, vardır bir vakti elbet ben emeklemeden yürüyecek sanmıştım, hiç belli olmuyor

vallahi hala tıkalı.. geçer gibi oldu geçmedi. 3. akşamı yeniden kötüleşti. Bugün tam bir hafta oldu. crazy06 sağ ol teşekkür ederim. sorucam eczaneye. onlara viksi götürüp bunun bebekler için olanı var mı dedim, bana bir şey verdiler ama normalde bebeklerin viks kullanması yasak. emin olamadım doktora mesaj attım. o da kullanabilirsin deyince kullandım. gögsüne sürdüm bu akşam çok güzel uyudu. 2 kere uyandı sadece. ama sabah yine tıkalıydı burnu. hatta rengi sarıya dönmeye başlamış artık.

iş değiştirdim, hala evden çalışıyorum. dün akşam 2 kere uyandı onu da o uyanmadı resmen artık ben uyandırıp emzirdim. alışmışım. sfsfsf
Bugün 2. kez tüm gün kalacak kreşte. hep yarım günden sonra gidip aldım ya da onlar çağırdı. yemeyi reddetmiş. ofisim 5 dk eve yürüyerek, onun kreşi de eve 3 dk. yani 8 dk ofise. hepsi yakın en azından. umudum kreşe alışması. dün attıkları fotolarda ilk defa gülüyodu. bir de poposunu dönüp uyuyor kendi kendine. ben heeeeep benim çocuğum kreşte nasıl uyuyacak diye endişeleniyordum. çocuğum uyku konusunda hiç sorun yaşamıyor, dönüp uyuyor. emziremediğim için yemekleri reddediyor. tam beklemediğim yerden vurdu sorun.

O da geçecek inşallah alışacak. Bunlar hep 1-2 günlük sorunlar ama yaşarken insan öyle olmuyor tabi maalesef.
Burnuna üzüldüm yaa bir an önce açılır inşallah ay minik burnunu yerim, bir de dönüp poposunu uyumuş ayy aferin ona

Sen öyle diyince kendime de aldım mantıklı geldi benim neyim eksik pammık cildimi müslinlere sarmayayım mı

Havuz geldi bu arada 114 cm çaplıydı benim aldığım ne büyük ne küçük. 100lü toplarımız vardı içini doldurmadı 2 paket daha lazım tahminimce yorumlarda da öyle ilişmişti gözüme.

Güle güle oynasın havuzunda kuzucuk kaç boğumlu 3 mü 4 mü

Bir an önce iyileşir umarım ya. Uyku sorunu olmaması ne güzel maşallah kreşte kaç kişiler? Biberondan içebilirse süt mü bıraksanız

Güneş kremi konusunda kararsız kaldım anneler yüz için ayrı vücut için ayrı mı aldınız ya da almayı düşünürsünüz günlük kullanım için hafif bir yapısı olsun istiyorum tatile gidecek olursak ayrıca bakarım ama hava almak için dışarı çıktığımızda kolları ve bacaklarını korumak amacıyla bir ürün arayışındayım mustela bioderma sebamed trukid incia badger.... uzayıp gidiyor liste

Merhaba arkadaşlar biz bugün doktora gidip tekrar kan verdik fakat sonuçlar aynı hiç değişmemiş.Doktor da kaka ve idrar tahlilerini istedi eve gelip yaptikça eşim numuneleri hastaneye götürdü .

Sonuçları cok anlayamıyorum ama idrar ve kaka tahlili temiz gibi .
Ama bu kanda ki enfeksiyon neyden dolayı olmuştur? Çok üzülüyorum.

Doktor bebeği üşütmeyin dikkat edin dedi ama üşütme ile ne ilgisi var anlayamadım.

Şimdilik tekrar Antibiyotik vermeyeceğim 10 gün sonra tekrar kan tahlili yapalım dedi.
Ne yapacağimi şaşırdim

Eklentiler

• Screenshot_20210507-223705_Office.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 34
Ecowell almayı düşündüm ben; şampuan ve losyonunu kullanıyorum çok memnunum. Ama geçen hba demişti galiba 50 faktör güneş koruyucuların daha fazla işlem gördüğünü faktörü artırmak için bileşenlerin de arttığını bu yüzden bebeklerde 30 faktör kullanmanın daha iyi olacağı hakkında. Bu sebeple aklım minorise de gitmiyor değil. Daha önceki iş deneyimimden de genel olarak 50 ile 30 faktör arasında çok bir koruma farkı olmadığını sadece 30 faktör olanı süre olarak diğerine nazaran daha sık yinelemek gerektiğini biliyorum. Minoris/ecowell arasındayım hem içerik hem fiyat ve yararlılık konusunda.. Bakalımm

dediğin gibi kaka idrar temiz ama niye olur bir fikrim yok Umarım bir dahaki sonuçlar güzel gelir enfeksiyon bitmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…