Canım hep kısa kollu ya havalar ısındı ısınalı... hatta dedim beyaz tenli bize sürtüyor ondan mı oldu, ince uzun kollu giydirdim tabi o dışarı çıktı güneş kremi sürmedim azaldı biraz...ah yavrum yaaaa
güneş kremindense yandık valla umarım bizde de böyle olmaz.
ben de lordan olacağını düşünmüyorum açıkçası
bir ihtimal kalın giydirmiş olabilirsin sadece
Ya bende gövdesi ve sırtında olsaydı sıcaktan isilikten şüphelencektim kuzum ama sadece kollardaKizlar ben de giremiyorum gunlerdir. Gecti ama herkesin anneler gününü kutlarim
esmeralda5 canim cok gecmis olsun bizim kizda da oldu isilik gibi kollari ver sirti. Bol bol sadece suyla yika dedi doktor. Biraz duzeldi gibi sanirim sicaklardan oldu bizimki.
Anne diyor ya bir kaç zamandırAnne diyor mu
kıyamam yavruma ya...
Evde ayak numarasını ölçtüm emin olamadım diye 20 numara almıştım geldi ama büyük oldu ayağından çıkıyor. Iade etmedim zaten büyüyecek ayağı sonra kullanırım diyeResim var mı kiiiiben de alacağım ama sanki mağazadan almak daha iyi olur
Ay kıyamam alerji gibi sanki geçmiş olsun canım. Güneş kremi olabilir yada güneş alerjisi olabilir bence. Kuzenimde var benim gunes alerjisi , güneşe çıkınca sıcak vakitte güneşin değdiği heryerı böyle kabarıyordu. Doktorunuza sordunuz mu peki ?Güneş kremi demişsiniz...
ah ya güneş kremi ya da lor peyniri diyorum ama dışarı çıkarken kollarına güneş kremi sürüyordum böyle olduğunu farkettim
Mustela +50...
Şimdi bir kaç gün sürmeyip yine tek kolunun bir bölgesine süreceğim...
lor peynirinden olduğunu düşünmüyorm. Peyniraltı suyu, yoğurt vs tüketiyordu bundan bir kaç ay öncede lorun tadına bakıp beğenmemişti ama o zaman öyle bir şey yoktu...
Güneş kremi ihtimali daha yüksek...
Sandalete ayrı bittim ama çok güzellermişEvde ayak numarasını ölçtüm emin olamadım diye 20 numara almıştım geldi ama büyük oldu ayağından çıkıyor. Iade etmedim zaten büyüyecek ayağı sonra kullanırım diye19 numara sipariş ettim kardeşimde sandalet aldı ikisini de çok severek giyiyor şuan alttaki 20 numara diğer ikisi 19.
Yok canım sormadım kontrole gittiğimizde göstereceğim...Ay kıyamam alerji gibi sanki geçmiş olsun canım. Güneş kremi olabilir yada güneş alerjisi olabilir bence. Kuzenimde var benim gunes alerjisi , güneşe çıkınca sıcak vakitte güneşin değdiği heryerı böyle kabarıyordu. Doktorunuza sordunuz mu peki ?
Mecbur bunda da deneyip yanılacağız desene... Alerji fobim oldu benim de. Yumurta da böyle kabarıyor bizim kız da.Eki Görüntüle 2846168
Bu bebeğim
Çok geçmiş olsunve beklenen gerçekleşti kreşe başlayan yavrum hasta oldu. pazar sabah 4'te ateşiyle uyandık. Öğlen gibi doktora gittik, iki kulağı da kızarmış dedi. Burnu zaten 10 gündür tıkalıydı. Burnu tıkalı olunca mukus öztaki borusunu tıkayarak kulağın hava almasını engellemiş. kısacası orta kulak iltihabı. antibiyotik ve balgam mukus çözücü doğal dediği (?) bir şurup verdi. 5 buçuk saatte bir calpol veriyorum, ateşi diğer türlü inmiyor. hatta hem calpol hem ılık duş yaptırıyorum. ılık duş tek başına yeterli gelmiyor. 38.5'e çıkıyor ateşi. antibiyotik kullanmayı hiç istemiyordum keşke mecbur kalmasaydım ama en azından 9 aylık oldu bugün. içimi bir nebze bu rahatlatıyor.
ve beklenen gerçekleşti kreşe başlayan yavrum hasta oldu. pazar sabah 4'te ateşiyle uyandık. Öğlen gibi doktora gittik, iki kulağı da kızarmış dedi. Burnu zaten 10 gündür tıkalıydı. Burnu tıkalı olunca mukus öztaki borusunu tıkayarak kulağın hava almasını engellemiş. kısacası orta kulak iltihabı. antibiyotik ve balgam mukus çözücü doğal dediği (?) bir şurup verdi. 5 buçuk saatte bir calpol veriyorum, ateşi diğer türlü inmiyor. hatta hem calpol hem ılık duş yaptırıyorum. ılık duş tek başına yeterli gelmiyor. 38.5'e çıkıyor ateşi. antibiyotik kullanmayı hiç istemiyordum keşke mecbur kalmasaydım ama en azından 9 aylık oldu bugün. içimi bir nebze bu rahatlatıyor.
Bende bu kremin daha büyüğünü almıştım yüzüne kullandım şimdiye kadar herhangi bir şey olmadı. Bünyeden bünyeye değişebilir tabiYok canım sormadım kontrole gittiğimizde göstereceğim...
benim de 30 yaşından sonra güneş alerjim çıkmıştı. Tabi bebekle yetişkinin aynı mı olur bilmem de..
Onu da düşündüm ve eledim, saat 4-6 civarlarında çıktı hep hatta bir tanesinde hava az esiyor diye sweat giydirdim
Belki de arkadaşların dediği gibi 50 lik fazla geldi 30 luk bakmak lazım ya da mustela yaramadı
Geçmiş olsunve beklenen gerçekleşti kreşe başlayan yavrum hasta oldu. pazar sabah 4'te ateşiyle uyandık. Öğlen gibi doktora gittik, iki kulağı da kızarmış dedi. Burnu zaten 10 gündür tıkalıydı. Burnu tıkalı olunca mukus öztaki borusunu tıkayarak kulağın hava almasını engellemiş. kısacası orta kulak iltihabı. antibiyotik ve balgam mukus çözücü doğal dediği (?) bir şurup verdi. 5 buçuk saatte bir calpol veriyorum, ateşi diğer türlü inmiyor. hatta hem calpol hem ılık duş yaptırıyorum. ılık duş tek başına yeterli gelmiyor. 38.5'e çıkıyor ateşi. antibiyotik kullanmayı hiç istemiyordum keşke mecbur kalmasaydım ama en azından 9 aylık oldu bugün. içimi bir nebze bu rahatlatıyor.
Bende sipariş verdim mustela bakalım kullanınca sorun olacak mı losyonunu da kullanıyoruz bir sıkıntı yaşamadık. Bekliyoruz gelişmeleri bir an önce iyileşir umarım kollarıGüneş kremi demişsiniz...
ah ya güneş kremi ya da lor peyniri diyorum ama dışarı çıkarken kollarına güneş kremi sürüyordum böyle olduğunu farkettim
Mustela +50...
Şimdi bir kaç gün sürmeyip yine tek kolunun bir bölgesine süreceğim...
lor peynirinden olduğunu düşünmüyorm. Peyniraltı suyu, yoğurt vs tüketiyordu bundan bir kaç ay öncede lorun tadına bakıp beğenmemişti ama o zaman öyle bir şey yoktu...
Güneş kremi ihtimali daha yüksek... Eki Görüntüle 2846134 Eki Görüntüle 2846135
Tabi herkesin bünyesi farklıBende bu kremin daha büyüğünü almıştım yüzüne kullandım şimdiye kadar herhangi bir şey olmadı. Bünyeden bünyeye değişebilir tabi
Ben de yağ ve losyon kullanıyordum vucuduna mustelanın herhangi bir sıkıntı yoktu..
Ben vücuduna hiç bir şey kullanmıyorum.Tabi herkesin bünyesi farklı
Ben de yağ ve losyon kullanıyordum vucuduna mustelanın herhangi bir sıkıntı yoktu..
bugün oldukça azaldı Eki Görüntüle 2846434
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?