2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bizim hiç diş yokken bile arada eline ekmek verdigimde güzel güzel çiğneyip yutuyordu. Bende ekmeğe düşkün olmasını istemiyorum. Dediğin gibi sebze meyve çiğ kuruyemiş faydalı karbonhidrat içeriyor.

Geçmiş olsun

Ben de henüz ekmek vermiyorum. Onun yerine normalde pirinç, bulgur, patates oluyor yemeklerinde. Karbonhidratı oradan alıyordur diye düşünüyorum. Aslında hiçbir şey veremiyorum bu ara Asla kabul etmiyor. Sadece anne sütüyle beslenmeye başladı

Diş çıkarma döneminde oldukları için normal olduğunu düşünüyorm. Bizde bir gün güzel yer bir gün eh işte sanki hep aynı şeyleri yediriyormuşum gibi hissetmeye başladım . Zamanla aynı tencereden yemeye başlasak rahat edeceğim

Evet ama şartlar uymayınca mecbur internetten alıyorsun. Haklısın markadan markaya numaralar değişiyor. Viccoda 19 dan başlıyor mesela. Sitesinde numara ölçüm tablosu var ona göre alıyorsun.

Doktor bana 1 yaşında sizinle masaya oturt dedi ama o günler gelir mi dersin :)

bizimki de emmiyor sinir oluyorum artık.

bizimki de iki gün aynı şeyi yemiyor beyefendi
dün bizimle ayıptır söylemesi biftek yedi haşlama bugün de nasıl umutla hazırladım ama yemedi tabi ki... dolma- kabak-havuç -patates evreninde dönüyor dünyamız geri kalan her şey keyfi gelirse.
bir de hippim kaşık maması...

eti nasıl veriyorsun ya? Ben de bir denesem. Kıyma verdim hep bu zamana kadar

Canım, çok geçmiş olsun. İlk zamanlar kreşe giden çocuklar maalesef ki bağışıklıklarindan dolayı hastalanabiliyorlar. Ama gelecek sene için bu bir artı oluyor Seneye okula daha güçlü bir bünyeyle decam edecek insallah..
Biz de maalesef 2 şişe Antibiyotik kullanmak zorunda kaldık..

İster istemez üzülüyoruz fakat iyi olsunlar onlara şifa olsun, tedavi etsin de gerekirse antibiyotik de kullaniriz.

Canını hiç sıkma daha iyi olacak toparlayacak.

Bizimki normalde formül mama ile çok beslenirdi, son haftalarda mamayı tamamen bıraktı meme emmeye başladı. Bende kaşık maması veriyorum. Hero baby veriyorum çok gaz yapıyor bakalım birde hipp deneyeyim.

eti nasıl veriyorsun ya? Ben de bir denesem. Kıyma verdim hep bu zamana kadar

ya her çocuk zaten farklı aynı çocuğun günü bir diğerinden bile farklı. bifteği düdüklüde iyice pişirdikten sonra lime lime olacak kıvamdayken küçük küçük ayırıp elimle veriyorum çok ufak ufak. bizimki de eğer büyük parçalar verirsem yutamayıp hepsini ağzında biriktiriyor. ben de yedi sanıp ver allah ver yapıyorum en büyük handikapım bu. masada böyle yiyor bizimle ama bağımsız zamanlarda asla yemiyor. ille katı çorba gibi olacak tüm mamaları.
doktoru 1 ufak köftenin bir çanak mamadan daha iyi olduğunu, hem yemekle bunalmayacağını hem de gerekli enerjiyi alacağını söyledi ama bu şekilde ancak haftada 1-2 öğün yiyor o da tesadüf yani.

nasıl oldunuz bir gelişme var mı?

Bizimki normalde formül mama ile çok beslenirdi, son haftalarda mamayı tamamen bıraktı meme emmeye başladı. Bende kaşık maması veriyorum. Hero baby veriyorum çok gaz yapıyor bakalım birde hipp deneyeyim.
Kaşık mamasını da veremedim ben. Bu ara bi haller oluyor bebişlere herhalde

Ben de şimdi hiç boğmadan vermeye çalışıyorum. İnşallah güzel güzel yiyecekleri günleri de göreceğiz. Büyüdükçe problemleri de değişiyor. Benimkinin de parçalar boğazına kaçabiliyor. Başlıyor öğürmeye. Haliyle biraz panik oluyorum. Suratımdan anlayıp o da geriliyor

Doktor bana 1 yaşında sizinle masaya oturt dedi ama o günler gelir mi dersin :)
Gelir gelir . Et balık parça olarak verdim bende güzel yiyor. Köfteyi de seviyor. Bu aydan itibaren damak tadı oturmaya başlıyormuş daha net ifade edecekler sevip sevmediklerini. Geçen gün kabak verdim ağzına girmesi ile çıkması bir oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…