2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
kızlar bebeğiniz ismini her söylediğinizde size bakıyor mu? Bir de bebeğiniz sizle ne kadar süre göz teması kuruyor? kaç saniye? otizmden şüphelendim ben de. kayınvalidem kucağındayken oğlumun tepkisiz kaldığını söyledi bugün de moralim bozuldu
Oyuna dalmışsa ismini söylersem hemen bakıyor. Yani sürekli gözüme bakmıyor tabi anlık bakıyor.

Güneş kremi mustela 50+ , sinek kovucu Incia hem sende kullan dedi. Sinek böcek ısırıklarına fenistil , düşme çarpmalarda hirudoid forte yazdı.
FEnistili hamileyken karnımda alerji gibi bir şey çıkmıştı doktor vermişti. Hirudoid de boynum tutulmuştu ağrıyordu sürdüm geçti. Yani ikisini de kullanmıştım.

Kızlar ben güneş koruyucu olarak mustelanın şu setini aldım, seyahat boy şampuan ve losyonu da var, koca şeyleri taşımaya gerek yok.
Krem Boyutu da ideal geldi bana.

Aaa yok artık, ben fena halde kazıklanmışım... Eczaneden almıştım.

Aaa yok artık, ben fena halde kazıklanmışım... Eczaneden almıştım.

Aynisi bana da oldu. Sürekli gittiğim eczaneden almıştım, dün başka eczaneye gittim gözüme ilişti 50 tl fark vermiş oldum 😓 eczaneler arası bile değişiyor demek
Tüh ya.. Ben eczaneler konusunda uyarılmıştım zamanında, tabi internetten de güvenerek almak gerekiyor ama baktım epey yorum var puan iyi aldım, benim de gördüğüm en iyi fiyattı bu.

kızlar bebeğiniz ismini her söylediğinizde size bakıyor mu? Bir de bebeğiniz sizle ne kadar süre göz teması kuruyor? kaç saniye? otizmden şüphelendim ben de. kayınvalidem kucağındayken oğlumun tepkisiz kaldığını söyledi bugün de moralim bozuldu

canım bizimki de bazen bakıyor bazen bakmıyor ama biraz gözlemle bakalım
sırf isme bakması değil, mesela seninle konuşmaya çalışıyor mu, sana bakıp gülüyor mu? ne bileyim iletişimi nasıl illaki biraz biraz anlarsın.

Ben her seslendigimde bakıyor göz teması da kuruyor saniye tutmadim ama her bebeğin gelişimi farklı böyle bir şüphe duyduysan doktora danışmalısınız

Benim bebiş de gecede minimum üç defa çığlık ataram haykırarak uyanır. Eğer babası ilgileniyorsa çıldırmaya devam... Ben pişpişlediğimde susuyor genelde. Önceden çığlıkla uyanmayı dişe bağlıyordum, ya da gazdan dolayı karın ağrısına. Ama şu an bu problemler yok gibi, hala çığlık çığlığa...
Aynı durumdayiz ya napcaz bu bebeleri böyle bilmiyorum gerçekten çok yoruluyorum da sürekli uyanan ve sadece memede uyuyor bu aralar çok dertliyim artık düzene girsin uykular 9 aydır hata 1 senedir gece uyusu yok hamilelikte de son 3 ay uyku düzenim bozulmuştu .

Göğüs yarasından dolayi bir kaç gündür sagim yapıyorum sanki dün sütum azaldı acaba sagdigim icin mı düzelir mi umarım sütum kesilmez🙄

Aynı durumdayiz ya napcaz bu bebeleri böyle bilmiyorum gerçekten çok yoruluyorum da sürekli uyanan ve sadece memede uyuyor bu aralar çok dertliyim artık düzene girsin uykular 9 aydır hata 1 senedir gece uyusu yok hamilelikte de son 3 ay uyku düzenim bozulmuştu .

Göğüs yarasından dolayi bir kaç gündür sagim yapıyorum sanki dün sütum azaldı acaba sagdigim icin mı düzelir mi umarım sütum kesilmez🙄
Rezene ve anason icebilirsin canim

Canım irmik ve bulgur süt üretimini arttırıyor bende. dene istersen

Geçmiş anneler gününüz kutlu olsun.

Sağolsun kızım anneler gününde ba ba ba dedi bi defa da anne de diyorum yok😂 Gelecek anneler gününe artık. Babası adıyla sesleniyor o da baba diyor çok güzel. Tabi bilinçli baba demiyor çıkarabildiği sesler bunlar olduğu için. Ama dışarıdan görünen bile güzel.😍

Bende altı bez olan bir ayakkabı almıştım aslında ama bizim minik dışarda yere oturup elimden tutup yürüme isteği çok. Ve bu yüzden ayakkabının altı aşınıp delindi. çünkü ayaklarını tam kaldırmıyor bazen çok sürtüyor. aşındığı için ayakkabı alma niyetindeyim bende.

ben de Vicco düşündüm hatta sipariş verdim bu sabah geldi. ayak ölçümünden emin olamadığım için 20 numara söylemiştim ama büyük geldi ayağından çıkıyor :KK70: şimdi 19 numara sipariş edeceğim çok tatlışlar ama :KK70:
Resim var mı kiiii 😊 ben de alacağım ama sanki mağazadan almak daha iyi olur
Kızlar bizimki emekliyor bu arada, önce ayağa kalktı sonra emeklemeye başladı bi terslik var gibi 😬 Ama öyle komik ki, koşu yarışlarındaki start duruşunda başlıyor, diğer bacak da kıvrık şekilde geriden geliyor 😂 epey de hız kazandı, işimiz iş. Asla ayıramıyorum gözümün önünden.
Sanırım bizim kızda aynısı olacak ikisini birden yapacak olabilir ama emeklemeye çalışmaktan asla hoşlanmıyor 😅 mee meee diye ağlıyor 🥲
İki gündür göğüs yarası ile uğraşiyorum çıkan dişlerden nasibimi aldım 🦷🦷 baya keskin olduğu için kesmiş yara oldu her emmede kanıyor zaten her emzirmede ölüyorum sanki çok ağrıyor artık dayanamıyorum o yüzden bugün göğsüm iglesene kadar sağım yapcam 🙄 çabuk geçer inşallah gece gündüz benden ayrılmak istemiyor yanımda uyuyor bu iki gecedir üst dış çok zorluyor bizi biri çıktı diğeride görünüyor ama tam değil uykusuz yorgun mesaim 4 de bitiyor Allah'tan bir sürü ev işi beni bekler 🥺 bu salgın belası da bitmedi 1 yıldır çok bunaldik valla bitsede bı orman havası deniz havası almaya gitsek oglusumuzla
Canım benim gögsümü de ısırmıştı Ada ve yarık gibi olmuştu
Hava almasını sağlarsan daha çabuk iyileşiyor... benimki 2 hafta iyileşmedi sonra gögüs kalkanı kullandım 3-4 günde toparladı

Geçmiş anneler günümüz kutlu olsun 💓
Çok ama çok şey öğrendim sizden ve halen öğrenmeye devam ediyorum...
Allah hepimize şahane zamanlar nasip etsin ailemizle 🍯💐

Dün çok duygulu ve yoğundu...
eşim sabah kalkıp kızımla olan resimleri çıkarmış bir duvara asmış mandal ve iple
Bunu yaparkende Ada hep anne anne demiş resimleri gördükçe 😅 aşırı sevimlilik ve çok duygulandım...

Ben regl ve karın ağrısından ötürü 1 saat daha geç kalktım onlardan

Güneş kremi demişsiniz...
ah ya güneş kremi ya da lor peyniri diyorum ama dışarı çıkarken kollarına güneş kremi sürüyordum böyle olduğunu farkettim
Mustela +50...

Şimdi bir kaç gün sürmeyip yine tek kolunun bir bölgesine süreceğim...
lor peynirinden olduğunu düşünmüyorm. Peyniraltı suyu, yoğurt vs tüketiyordu bundan bir kaç ay öncede lorun tadına bakıp beğenmemişti ama o zaman öyle bir şey yoktu...

Güneş kremi ihtimali daha yüksek...
F9709792-986B-41D6-AA19-44500FF6D331.webp
EEBCEC39-DF4C-4BA5-9571-379A582BF9E1.webp

ah ya güneş kremi ya da lor peyniri diyorum ama dışarı çıkarken kollarına güneş kremi sürüyordum böyle olduğunu farkettim
Mustela +50...

lor peynirinden olduğunu düşünmüyorm. Peyniraltı suyu, yoğurt vs tüketiyordu bundan bir kaç ay öncede lorun tadına bakıp beğenmemişti ama o zaman öyle bir şey yoktu...

Güneş kremi ihtimali daha yüksek... Eki Görüntüle 2846134 Eki Görüntüle 2846135

ah yavrum yaaaa
güneş kremindense yandık valla umarım bizde de böyle olmaz.
ben de lordan olacağını düşünmüyorum açıkçası
bir ihtimal kalın giydirmiş olabilirsin sadece

Kizlar ben de giremiyorum gunlerdir. Gecti ama herkesin anneler gününü kutlarim ♥️♥️
esmeralda5 esmeralda5 canim cok gecmis olsun bizim kizda da oldu isilik gibi kollari ver sirti. Bol bol sadece suyla yika dedi doktor. Biraz duzeldi gibi sanirim sicaklardan oldu bizimki.

Geçmiş anneler günümüz kutlu olsun 💓
Çok ama çok şey öğrendim sizden ve halen öğrenmeye devam ediyorum...
Allah hepimize şahane zamanlar nasip etsin ailemizle 🍯💐

Dün çok duygulu ve yoğundu...
eşim sabah kalkıp kızımla olan resimleri çıkarmış bir duvara asmış mandal ve iple
Bunu yaparkende Ada hep anne anne demiş resimleri gördükçe 😅 aşırı sevimlilik ve çok duygulandım...

Ben regl ve karın ağrısından ötürü 1 saat daha geç kalktım onlardan
Anne diyor mu😍
Mustela +50...

Güneş kremi ihtimali daha yüksek... Eki Görüntüle 2846134 Eki Görüntüle 2846135
kıyamam yavruma ya... 😭

Back
X