2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende adete 1 hafta kala öğrendim o içinde patlama durumunu anlayabiliyorum

Ay çok sevindim inş sağlıkla gelir bebişin. Dr da dedi tamamlar o die. Kese boyutu normal mi acaba die düşündüm birde
normaldir :) çünkü hep yaşanılan şeyler birebir yaşadığım için söylüyorum:9 bana boyutları falan söylüyor da unutuyorum heyecandan :) en son kalbini dinledim işte ne kadar hızlı çarpıyor duysan aman ALLAHIM nasıl hızlı doktor güldü hızlı atar dedi:):) o zaman içimde mucize taşıdığımın farkına vardım:):):) ALLAHım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın inşallah:)

Ay çok sevindim inş sağlıkla gelir bebişin. Dr da dedi tamamlar o die. Kese boyutu normal mi acaba die düşündüm birde

5. Haftada bizim 1 cm di. Zaten ölçümde ki mm göre 1 hafta geri demiştir o haftaya uyumlu ölçüsü diye. Normal yani boyutu

ah canım bee
ben keseyi görünce dedim gerçi herkese
çünkü forumlarda okudum kimyasal dış gebelik olabilir diye ihtimaller okumuştum.
Olabilirdi de her şey allahtan sonuçta.
neyse baktık her şey normal seyrinde zaten annemle doktora beraber gitmiştik e eşim biliyodu.
diğer aile üyelerine de ilettik işte keseden sonra.
senin kalp atışı için ne zaman randevun canım?

ay keske

Daha önceki yazışmalarda ben bendeki kitapları göndermiştim canım. Bu süreçte en verimli " Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler " kitabı. Bildiğin ansiklopedi ama aklına takılan her konu (gebelik ve doğum) yazılı içinde. Dr Harwey Karp ın "Mahallenin en mutlu bebeği " de şu süreçte okunabilir. Diğer kitaplar bebekler büyüdükten sonra çocukluk aşaması için daha çok.

Keyfini çıkarın bulantısız hamileliğin ben yamuldum ehe böyle oldum
Koku hassasiyeti de ilkinde ki gibi 6. Aya kadar devam ederse vay benim Halime
Normal insanlar gibi koku alamayacam mı diye ağladığımı biliyorum
Hıc yasamadım suana kadar ama 12ye kadar devam eder bence sabret
hiç olmadı benim hala yok :)
Bende kusma yok ta hep bir öğürtü geliyor ara ara.

Ben ekimde doğum yapmama rağmen , yaz berbattı. Terliyordum sürekli çıplak geziyordum resmen. Ayaklarım ödem oluyordu. 5. Aydan sonrası yazdı benim .

Kusmam yok ama hayat enerjım bıtık hamılelıkten once hergun dısardaydık suan haftasonları bıle dısarı cıkasım gelmıyor enerjısızım keyıfsızım ustumu bıle gıyınmek ıstemıyorum

Kusmam yok ama hayat enerjım bıtık hamılelıkten once hergun dısardaydık suan haftasonları bıle dısarı cıkasım gelmıyor enerjısızım keyıfsızım ustumu bıle gıyınmek ıstemıyorum
hava çok soğuk ondandır :):)

Ne güzelbende diğer çocuklarımda hep annemle atlattım bu süreçleri şimdi sizlerle yaşıyorumsalı günü gidicem canım haftaya 7+2 iken inşallah inşallh her şey yolundadırO zaman yavaştan söylerim artık,geçenlerde görğmcem ve kv sabah kahvaltıya gelmek istediler bi bahane buldum çünkü sabahları çok bulantım oluyorhaftaya söylerim onlarada inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…