Kuzum benim onada geçmiş olsun çok çok. Neşe ki ne neşeler gerçekten.Ay tekrardan çok geçmiş olsun benim oğlumda hastaydı şükür iyi şimdi geniz eti var büyümüş başka bi doktora daha götürücem onu evet çocuklar hasta olunca insan kendini unutuyor,Allah korusun onları ya evin neşeleri
Çok geçmiş olsun kuzuya ..Allah beterinden korusun.Daha iyi canım. Virüs kapmış H1N1 virüsü ( domuz gribi) salgın varmış. Bursadaydım orda kaptı heralde. İstanbula kayınvalidemi bıraktım o arada ateşlendi inmedi zor yetiştirdim bir hastaneye. Pazar günü özellerde bile çocuk hekimi bulmak zor oldu. Serum iğne müşade derken iyi şuanda. 3 gün daha ilaç içicek bakalım. Dün akşamda döndük. Kız hasta diye tek getiremedim. Hastayken oturmak istemiyor arkada tek eşim geldi getirdi bizi.
Amin canım teşekürler.Çok geçmiş olsun kuzuya ..Allah beterinden korusun.
Çok sağol canımKuzum benim onada geçmiş olsun çok çok. Neşe ki ne neşeler gerçekten.
Ben vajinal alıyorum henüz ikinci alışım günde bir yazmış doktor,yarında devam ederse başka bi doktora giderim merkezde,çok sağol canım
[/QUOT ne demek insan iyi şeyler yada tecrübesi olanlardan duyunca daha bi rahatlıyor kendimden biliyorum
Aynen öyle oluyor maalesefdıyorum ya kumanın yurur eltının yurumez sevmezler hep bi cekememizlik kıskançlık hep olur .
Kızlar selammm...
Genetik test sonucum gelmiş, çok şükür temiz gözüküyor...
Bir de tabii cinsiyet belli oldu, tam da tüm belirtilerin ve hissiyatımın dediği gibi minik bir erkekmiş..
Kızım artık yurt aramaya başlar, zira sabah yine erkek olursa yurda veririm diyordu
Tabii işin şakası, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun, en büyük temennimiz.. İnş içeride de iyidir de arkadaşbenim de bulantılar bir anda kesildi, bulansak bir türlü bulanmasak bir türlü ay.. Daha bir sonraki randevuma da çok var.. Günler geçmiyor...
B
Benim 3 tane var
@Almilaaazey kuzum nerelerdesin sesin cikmiyo
Daha iyi canım. Virüs kapmış H1N1 virüsü ( domuz gribi) salgın varmış. Bursadaydım orda kaptı heralde. İstanbula kayınvalidemi bıraktım o arada ateşlendi inmedi zor yetiştirdim bir hastaneye. Pazar günü özellerde bile çocuk hekimi bulmak zor oldu. Serum iğne müşade derken iyi şuanda. 3 gün daha ilaç içicek bakalım. Dün akşamda döndük. Kız hasta diye tek getiremedim. Hastayken oturmak istemiyor arkada tek eşim geldi getirdi bizi.
Ay tekrardan çok geçmiş olsun benim oğlumda hastaydı şükür iyi şimdi geniz eti var büyümüş başka bi doktora daha götürücem onu evet çocuklar hasta olunca insan kendini unutuyor,Allah korusun onları ya evin neşeleri
Gözünaydın canımKızlar selammm...
Bir de tabii cinsiyet belli oldu, tam da tüm belirtilerin ve hissiyatımın dediği gibi minik bir erkekmiş..
Kızım artık yurt aramaya başlar, zira sabah yine erkek olursa yurda veririm diyordu
Tabii işin şakası, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun, en büyük temennimiz.. İnş içeride de iyidir de arkadaşbenim de bulantılar bir anda kesildi, bulansak bir türlü bulanmasak bir türlü ay.. Daha bir sonraki randevuma da çok var.. Günler geçmiyor...
Sağolasın kuzumHanımlar ikinize de çok geçmiş olsun. Allah şifa versin yavrularınıza.
Biz aynı şehirlerdeyiz ama pek konuşmuyoruzBende de 2 tane var. Allah'tan farklı şehirlerdeyiz de sıkıntı olmuyor. Birbirimizde telefon numaramız bile yok.
İg de arkadaşız bi bakayım 3gündür girmemiş miBen de merak ediyorum. 3 gündür yok ortalıkta. Özelde iletişimi olan yok mu?
Biz aynı şehirlerdeyiz ama pek konuşmuyoruz
Çok şükür sağlıklıymış bebişin. Erkek olarak listeye ekliyorumKızlar selammm...
Oh muhteşemKızlar selammm...
Çok sağol canımGözünaydın canımoğluşumuz geliyor demek ki içerde de keyfi yerindedir kesin bulantın gitmişse oh keyfine bak kuzum
Tabii ki, oyumu da kullandım zatenÇok şükür sağlıklıymış bebişin. Erkek olarak listeye ekliyorum
Amin canım hepimizinkine inşallahOh muhteşem
Sağlıkla gelsin bakalım beyefendi
Bulantının geçmesine sevindim darısı başıma. zira bugün güne kusmukla merhaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?