• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Biz yaptırdık. Bardak koyan var sünnet sonrası ben bi numara büyük bez taktım hep. Bi fıs fıs verdi bize bi de krem düzenli olarak doktorun dediği şekilde kullandım. Fısfıs siteril etmek için. Emziriyorsan ağladıkça emzirirsin. Mama kullanıyorsan mama hazır olsun ağlarsa verirsin. Bir de kremi sürerken yapışma olmaması için doktor bi yöntem gösterdi onu yaptık bazı doktorlar gerek duymuyor sorarsın. Bebekler için olan parol şurup yazmıştı bir de. Bi saat öncesinden de uyuşturan bi krem sürdürmüştü bize. İğne acısını hissetmesin diye. Ama dediğim gibi her doktorun yöntemi farklı doktorunuz sizi yönlendirir. Zaten ilk çişte acısını hissediyor sonra bi daha acı hissetmiyor. Yani bizim öyle oldu.
Aynı şeyleri yazmışız yorumunuzu görmemiştim ☺️🤭

Kızlar biz 7 aylık olucaz yarın, ek gıda tadimlarini yaptırdım ama hiç yemek istemiyor kaşığa ağzını asla açmıyor tabii yaptığım bütün sebzeler vs. Tuzsuz yağsız geçen fark ettim tuz koyup tadlandrinca yemeye başladı yaaa ben mecbur tuz felan koycam artık yemeklerine, tadı tuzu nerden biliyor bu sipalar bilmiyorum yaa

Ben yine unutmuşum girmeyi yaa ancak bildiririm gelince giriyorum 🙃 biz iyiyiz bebis asiririii yaramaz oldu benim yaaa hiç durmuyor yerinde sürekli onunla uğraşıyorum siz napyorsunuzzz
Hahahhaa dedim etiiketleyrym gelir öyle 😂😂
Maşallah yaaaa benimki de yiç durmuyor yerinde koşup duruyoruz peşinden 🥹🥹🥹

Kızçeler bebeklerinize mercimek çorbası verdiniz mi? Ben bugün mercimek çorbası yaptım ufaklığa da gaz yapar mı diye de tereddüt ettim şimdi. Yarım saat falan suda beklettim ama bilemedim ya

Kızçeler bebeklerinize mercimek çorbası verdiniz mi? Ben bugün mercimek çorbası yaptım ufaklığa da gaz yapar mı diye de tereddüt ettim şimdi. Yarım saat falan suda beklettim ama bilemedim ya
Verdim valla bir ay olmak uzeredir vereli aşırı bir farklılık olmadi bizde ama çok yemedi zaten dnndjd patates de katmistim içine 🥹 bi de sulu değil de daha kıvamlı oneriyolar çorbaları diye öyle yapmistim

Verdim valla bir ay olmak uzeredir vereli aşırı bir farklılık olmadi bizde ama çok yemedi zaten dnndjd patates de katmistim içine 🥹 bi de sulu değil de daha kıvamlı oneriyolar çorbaları diye öyle yapmistim
Ben de hep öyle yapıyorum muhallebi kıvamında aman chatgbt hep korkutuyor beni ya 2 tatlı kaşığı ver diyor. Bildiğin mercimek çorbası yaptım havuç soğan patates sarımsak kuzu ilik suyu 😀

Ben daha vermedim ama gaz için yine de içine biraz kimyon katsan bence verilebilir yani

Ben de hep öyle yapıyorum muhallebi kıvamında aman chatgbt hep korkutuyor beni ya 2 tatlı kaşığı ver diyor. Bildiğin mercimek çorbası yaptım havuç soğan patates sarımsak kuzu ilik suyu 😀
Ilik suyunu kendin mi yaptın aldın mı önereceğiniz guvenli bir marka var mı

Ben daha vermedim ama gaz için yine de içine biraz kimyon katsan bence verilebilir yani
Bugün 2 3 tatlı kaşığı kadar verdim bakalım gaz yapmazsa yarın öğlen öğününde veririm. Önceden ıslatınca gaz ihtimali baya azalıyormuş hatta bi taşım kaynatılsa da olurmuş o suyu döküp yeni su ile çorba yapınca da gaz yapmıyormuş

Kesinlikle öyle , benim oğlumunda süt alerjisi vardı , yumurta da eklendi ek gıdaya başladıktan sonra işler sarpa sardı , gece huzursuz sürekli uyku yok, kaka desen acayip bişey oldu ishal , kanlı kaka 😔 3 gün ek gıdayı kestim sütüm acayip azaldı , mecbur pirinç unu , irmik sipariş ettim , onları bekliyorum dört gözle , dolapta kavonoz kavonoz yoğurdum var ama yediremiyorum , kendimde yiyemiyorum 😔 yavaş yavaş tadıma başlıcam yeniden
Aynen öyle tüm araştırdıkların idealist analığın çöp oluyor yaşamayan bilmiyor her şey sınırlı eli kolu bağlanıyor insanın ☹️
Acelya A Acelya A kız naptın bayadır yoksun
lulukimki lulukimki Vaveylay Vaveylay N neverland85 sizler de bi süredir yoksunuz nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz ses verinnnn 🥲🥲🥲
Kız valla böyle böyle çağırın aktifliği yeniden sağlayalım yoksa gidişat iyi değil 🤣🤣

Back
X