- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
Bende yemek yapmayı elıf atalar sayesınde gelıstırdım ılk evlendıgjmde 4cesıt yapardım sımdı tek cesıtı yapamıyorum:)))Nefis yemek tarifleri sitesini oneririm canim. Ordan cok zor olan yemekleri bile ilk denemede tutturuyorum. Su koymadan et kavurmayi falan bilmiyodum mesela hep ordan ogrendim. Ozellikle Elif Atalar, Canan Gunduz, Nyt mutfak gibi isimlerin tarifleri he bide Elizan vardı
Günaydın bende aynı uyandım sanki kemiklerim kırılmış gibi kolumu bile kaldıramıyorumKızlar günaydın kendimi hiç iyi hissetmiyorum böyle sabah yere yıgılmış boş bir cuval gibi uyandım .Rengim falan attı kesin kan değerlerim dip yaptı . Yarın kontrolum var bakalım doktorumuz ne diyecek :)
napcaz ya böyle :) Hani nerde hamileliğin keyfini çıkarmak isimli eylem bize neden uğramıyor :)Günaydın bende aynı uyandım sanki kemiklerim kırılmış gibi kolumu bile kaldıramıyorum
Benimde etmiyor midem aslında kuzum ama yöntemini buldum sıcak değil soğuk yiyebiliyorum. Bayat yani
Evdeki ekmeği de bu şekilde bayat yiyorduk sonra köy ekmeği dedikleri bir ekmek varmış ekşi mayayla yapılmış ondan alıyoruz arada
Onu yiyebiliyorum
Bu kadına da yazdıklarına da yaptıklarına da bayılıyorum
Ben mutfak konusunda tecrübesizim
Yaptığım şeyler kuru fasulye, taze fasülye, çorbalar vs basit olanlar.
Onun dışında kek,börek,çörek yapamıyorum. Basit keki bile beceremiyorum3 kere denedim 3ünde de farklı problemlerle karşılaşınca bir daha yapmıyorum dedim ve yapmadım. Ama öğrenmem lazım
canım neden bu kadar önemli kardiyalog ne olmuştu? bişey hatırlıyorum ama senin miydi tam hatırlamıyorum?
kızım olursa adını izmir koymayı düşünüyorum.ne kadar sevdiğimi anlatamam yani.tam iyi biriyle bunu konuşuyorsınben izmire aşığım başka bir şehirede gitsem döner dolaşır buraya dönerim.yarım saatte denizdesin,insanlarıgayet insancıl,deniz kokusu burnunun ucunda.canın sıkıldı git bir karşıyakaya denizle dertleş.trafik istanbuldaki gibi değil burda.daha çok yazarım ama izmir anlatılmaz yaşanır.gelirsen muhakkak beklerim ❤❤❤
sabahları aç karnına haszeytinyağı içersen kabızlığa iyi gelir.ayrıca makata zeytinyağıda iyi geliyor,bendede var bu arada basur senelerce bazen oturupağladığımı biliyorum. bir şekilde idare ettim,ekmeğini tam buğday tüket,hergün suyunu düzenli iç ,günde bir kere bir öğününe çorbakoy .bende birde doğumdan oluşan çatlaktavar sen düşün artık.
Kızlar günaydın kendimi hiç iyi hissetmiyorum böyle sabah yere yıgılmış boş bir cuval gibi uyandım .Rengim falan attı kesin kan değerlerim dip yaptı . Yarın kontrolum var bakalım doktorumuz ne diyecek :)
İnşallah kuzum .Sabret canim azalmaya başlayacak gerçi senin geç başladı biraz geç bitebilir inşallah erkenden biter kurtulursun
napcaz ya böyle :) Hani nerde hamileliğin keyfini çıkarmak isimli eylem bize neden uğramıyor :)
kızım olursa adını izmir koymayı düşünüyorum.ne kadar sevdiğimi anlatamam yani.tam iyi biriyle bunu konuşuyorsınben izmire aşığım başka bir şehirede gitsem döner dolaşır buraya dönerim.yarım saatte denizdesin,insanlarıgayet insancıl,deniz kokusu burnunun ucunda.canın sıkıldı git bir karşıyakaya denizle dertleş.trafik istanbuldaki gibi değil burda.daha çok yazarım ama izmir anlatılmaz yaşanır.gelirsen muhakkak beklerim ❤❤❤
Merhaba kızlar yaklaşık bir haftadır kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum internette gebelikten olabileceği yazıyor rahim büyüdüğü için oluyomus ama kimsede duymadım ben ya aranızda benim gibi ağrı yaşayan varmı? Daha 13 haftalığız neyin ağrısı bu anlamadım
Ben ilkinde 16 haftadan sonra rahat etmiştim bekliyorum bakalım iyi oluruz o zamana inşaallahnapcaz ya böyle :) Hani nerde hamileliğin keyfini çıkarmak isimli eylem bize neden uğramıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?