2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende ole kuzum zaten hayat sartları ıdeal zaman ya:)

Ben de diyorum eşimdeki bu tatma dürtüsü nereden geliyor. İyi oldu söylediğin Benim aklıma gelmez mesela tadım yapmak, o ise tatmadan almıyor.

Anlatmak istediğim buydu, medeni yönleri gayet iyi. Hani derler ya, kız alacaksan X şehirden al diye, bence de koca alacaksan İzmir'den al mesela.

bu arada ben aslen İzmirlide değilim.evet İzmirde herşey tadılır,mandalin alacaksın hemen ikram edilir beğenmezsen alma diye.pazara bir git karnını doyurur evine öyle girersinzorla yedirirler,

ben de keşke eşimi daha önce tanısaydım.
28 29 yaşında çocuk sahibi olmayı çok isterdim.
hatta gittiğim yurt dışı seyahatlerini eşimle yapmayı çok isterdim.
şimdi evlendik çok gezemeden edemeden hamile kalmak istedim mecburen yaş yüzünden.
ama yine de çok üzülmüyorum, hayırlısı buymuş.
belki doğu felsefelerindeki gibi
her şey olması gereken şekilde olması gereken zamanda oluyordur

selam napıyorsun canım nasıl gidiyor,benim bu hafta belim ağrıyor hafif,sende durumlar nasıl

canımm
valla çok normal gidiyor her şey yaa
yine böyle kontrolden sonra çok ağladım işte cumartesi
yine bir şey oldu mu diye paniklerdeyim.
hep diyorum ki doktorda iyi görünce bundan sonra üzülmek yok diyorum.
yok yok olmuyor napıcam bilmiyorum.
hormonlardan mıdır nedir?

onun dışında hiçbir belirtim yok yaa.
karnım bile aman aman şiş değil

19da nişanlandım 20de evlendim.işimi bıraktım 2 ay sonra istemeden hamile kaldım,iykide öyle olmuş ,şimdi kızımı kardeşim sanıyorlar çok hoşuma gidiyorevet herkes için hayırlısı

ya canım zaten hamilelik hastalık değil biz bunu anlamıyoruz.sıkma canını hormonlardan öyle oluyor.

Günaydın. Girince bu mesaja denk geldim:))
Tam mevsimi zaten herkes yesin işte ne güzel faydalı..
ay kuzum hoşgeldin,keşke yazmasaydım valla herkes hakkını helal etsin,elinde olmayanolabilir,herkesten özür dilerim,durduk yere hakka girdik

Eşimi daha önce tanımayı isterdim, ama evlenmeyi yine düşünmezdim sanırım. Hatta evleniyorum dediğimde bizimkiler şöyle bir dönüp baktı, espri yapıyorum sandılar.

Sadece ilk gençlik yıllarını, henüz oturmamış karakterini, zamanla olgunlaşmasına şahit olmak hoşuma gidebilirdi sanırım. Ama sadece bu kadar. Karakteri oturmadan, geçim sıkıntısı yaşayarak hatta erkeğin ailesine muhtaç kalarak hayatı idame ettirmek bana göre olmadı hiç.

Yoksa ondan önce de boş durmuşluğum yok hani, alalade bir evlilik yapmak en kolay olanıydı.
Dünyayı yalnız tanımak daha güzel bence. Bizim şöyle bir uygulamamız var şimdi. En sevdiğimiz ülkelere birlikte de gidelim kararı aldık. Şu ana kadar 4 ülkeyi aradan çıkardık. Orada, ondan önce neler yaşadığımızı ne yaptığımızı filan anlatıyoruz mesela. Evlilik yıldönümümüz için biletleri almış şimdiden. Karnım burnumda olacak kısmet olursa, yine de o hayalimizi de gerçekleştireceğiz inşallah doktor da o zaman izin verirse.

İnancıma göre evlilik kaderdir. Öyle olmasa şu an bekar geziyor olurdum, kimse evlendiremezdi beni. Herkese mavi boncuk dağıtmak varken, alıp o boncuğu nal gibi boyundan asmak pek "şey" çünkü.

Bebekle gezersın artık kuzum ben ole yapıcam ınsallah:))gezmeden duramayız cunku bız:)))

ay yazmazdım nasıl yazdım vallahi okuyan herkes hakkını helal etsin evinde yoksa,çok dikkat ederim böyle şeyleri buraya yazmamaya nasıl yazdım valla üzüldüm.

Helal olsun canım ne demek. Benim sıkıntı onu ve portakalı yiyince midem yanıyor. Ben de kokularıyla yetiniyorum, o da yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…