Canım bana doktorum 11 ile 14 haftalar arasında yapılıyor demişti. Yani 11+6 da da yaptırabilirsin.Kızlar 2 li tarama testi yaptırcam da 11+6 erken olur mu sizce? Ya da 12+6 da mı yaptırsam hastane uzak tek gidemiyorum sadece pazartesi günleri müsaitim o günler de yazdığım haftalara denk geliyo
Gayet uygun canım 11+6Kızlar 2 li tarama testi yaptırcam da 11+6 erken olur mu sizce? Ya da 12+6 da mı yaptırsam hastane uzak tek gidemiyorum sadece pazartesi günleri müsaitim o günler de yazdığım haftalara denk geliyo
Tamam canım teşekkür ederim cevapladığın içinCanım bana doktorum 11 ile 14 haftalar arasında yapılıyor demişti. Yani 11+6 da da yaptırabilirsin.
Teşekkür ederim canım cevapladığın içinGayet uygun canım 11+6
Ayyy ne güzel gözünüz aydın darısı bize inşallahİyi akşamlarbizim bugün cinsiyet netleşti ebebekten ilk tulumunu aldık
Vitaminlerim daha netleşmedi. Doktor arayışına gireceğim, ssvd istiyordum ama fiyat farkı çok istiyorlar. Belirtiler 10. Hafta sonrası yok oldu gibi yatmadan önce su içmezsem gece kalkmalar bitti.
Oy Maşallah sağlıkla giysin inşallahİyi akşamlarbizim bugün cinsiyet netleşti ebebekten ilk tulumunu aldık
Vitaminlerim daha netleşmedi. Doktor arayışına gireceğim, ssvd istiyordum ama fiyat farkı çok istiyorlar. Belirtiler 10. Hafta sonrası yok oldu gibi yatmadan önce su içmezsem gece kalkmalar bitti.
Ayyy ne güzel gözünüz aydın darısı bize inşallahneymiş cinsiyeti birde kaçıncı haftadasınız şuan
Oy Maşallah sağlıkla giysin inşallah
Ssvd bende istiyordum ancak destekleyen doktor yok burada, olsada zaten uçuk fiyatlar çekerlerdi dediğin gibiParası olmayan normal doğum bile yapamıyor arkadaş diye isyan edeceğim şimcik
Kuzu kuzu ameliyatımı olacağım bende :)
Ebebek in indirime girmesiyle
Babymall benim neyim eksik dedi
Bu ay alışverişe doyacağım sanırım.
Yarının indirimi chicco imiş
İnşallahoğlumda ilk kalp atışını duyunca almıştım bugün kız netleşince onun içinde aldım bakınca anısı olsun diye Sat a göre 13+1 günlük bugün 11+4 de doktor kıza benziyor demişti bugün net kız dedi
Hayırlı olsunn cinsiyetleri öğrenmişsinizİyi akşamlarrr kızlarBiz de bugün cinsiyetimizi öğrendik. Oğlumuz olacak inşallah Birçok kişi de öğrenmiş hayırlı sağlıklı bebekler olsunlar inşallah. Herkesin gönlüne göre olsun
Bir cinsiyet haberi dahaİyi akşamlarrr kızlarBiz de bugün cinsiyetimizi öğrendik. Oğlumuz olacak inşallah Birçok kişi de öğrenmiş hayırlı sağlıklı bebekler olsunlar inşallah. Herkesin gönlüne göre olsun
Normal doğum içimde ukte kaldı benim valla.Destekleyende fiyatından destekliyorbunu görmüş oldum. Bütün riski alan anne riskli kabul ediyor musun diyorlar ama ne normal doğum ücreti ne sezeryan ücreti x2 fiyattan eskiden sezeryan pazarı vardı şimdi ssvd bende gidip daha önceki sezeryan olduğum hastanede sezeryan olacağım gibi duruyor parasızlıktan doğuramayanlar kervanına
İyi akşamlarrr kızlarBiz de bugün cinsiyetimizi öğrendik. Oğlumuz olacak inşallah Birçok kişi de öğrenmiş hayırlı sağlıklı bebekler olsunlar inşallah. Herkesin gönlüne göre olsun
Ben de bilmiyorum.
E bebekte indirime girerken öğrensek fena olmazdı:))
Bu gece ebebek Şubat indirimi başlıyormuş
Kızlar böyle indirim oldukça birbirimize haber verelimEbebek in indirime girmesiyle
Babymall benim neyim eksik dedi
Bu ay alışverişe doyacağım sanırım.
Yarının indirimi chicco imiş
Hayırlı olsunn cinsiyetleri öğrenmişsinizDarısı bizim başımıza:))
Listeye ekliyorum cinsiyetleri❤
A April wind sağolsun ben de ondan öğrenmiştim. Kesinlikle çok iyi oluyor. Keşke cinsiyetleri öğrenmiş olsaydık cok daha rahat alırdıkKızlar böyle indirim oldukça birbirimize haber verelimben asla takip edemiyorum
Ben denk geldikçe yazarımKızlar böyle indirim oldukça birbirimize haber verelimben asla takip edemiyorum
Bir cinsiyet haberi daha
Maşallah canım gözün aydın darısı başıma
Normal doğum içimde ukte kaldı benim valla.
Devlette destekleseydi iyiydi şu iyi. Dediğin gibi ayrı bir pazara dönüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?