O zaman benim park yatak bakmam gerek. 2 yaşına kadar götürebilecek bir şey istiyorum çünkü.
Bu park yatakların yatak kısmının yüksekliği ayarlanabiliyor mu? Bizim yatakla aynı hizada olabilmesi güzel olurduBenim oğlan 3 yaşında 70*110 ölçüleri park yatağın hala onda yatıyor. Artık yeni yatak vakti geldi ikna edersek
Erkekte de hassasiyet vardı bunda da var wc bende bunda çok aşırı çıkardım ilk zamanlar 5 dk da bir resmen kıllanma bunda da var hafif ama benim mesela bıyıklar alınmadı mı normalde 4 5 günde çıkardı şuan 2 hafta almasam kolay kolay çıkmaz ama göbekte hafif kıllanma var yanigönlüm kızdan yana ama bakalım hayırlısı sağlıklı olsun da
Yok canım 4 5 ayda hareketleniyolar zaten dönmeye başladıkları için düşme ihtimali yüksek bence de değmez5 ay için o kadar değmez o zaman. Ben 2 yaşına kadar kullanırız diye düşünüyordum
Ya da A April wind ’in dediği gibi farklı markaların ürünlerine bakayım. Ama öyle çok eşya doldurmakta istemiyorum. Şuan evimiz çok çok küçük zaten5 ay için o kadar değmez o zaman. Ben 2 yaşına kadar kullanırız diye düşünüyordum
Amin canım cümlemizin inşallahAllah gönlünde kini sağlıkla nasip etsin inşallah ❤
Bu park yatakların yatak kısmının yüksekliği ayarlanabiliyor mu? Bizim yatakla aynı hizada olabilmesi güzel olurdu
Büyüyen beşik de alabilirsin 2 yaşına kadar beşik şeklinde kullandık 1 yıldır beşik kısmını çıkardık normal yatak şeklinde kullanıyoruzBu park yatakların yatak kısmının yüksekliği ayarlanabiliyor mu? Bizim yatakla aynı hizada olabilmesi güzel olurdu
Joie nin bir park yatağı vardı ön kısmı inen. Böylece belki yatağa uyarlanabilir. Bi bak istersen canım. 2sini birden almamış olursun hem tek ürün hem anne yanı hem park yatak olur sana.Ya da A April wind ’in dediği gibi farklı markaların ürünlerine bakayım. Ama öyle çok eşya doldurmakta istemiyorum. Şuan evimiz çok çok küçük zaten
Anladımm teşekkür ederim. Anne yanından kesin vazgectim şuan:)Taban katı var bir de orta katı. İlk doğduğunda orta katı ince yatakla kullanmıştık. Büyüdüğünde kalın yatak aldık dönüyor diye alta onu koyduk orta da olmuş oluyordu. Şimdi orta kısma kalın yatağı koydum bizim yatakla yan yana aynı boy arada demir kısmı bi tık yüksek
Maalesef ev şuan o tarz bir şeye hiç müsait değil. O yüzden park yatak almak zorundayım.Büyüyen beşik de alabilirsin 2 yaşına kadar beşik şeklinde kullandık 1 yıldır beşik kısmını çıkardık normal yatak şeklinde kullanıyoruz
Bu dikkatimi çekti. Dediğin bu mu acaba?Joie nin bir park yatağı vardı ön kısmı inen. Böylece belki yatağa uyarlanabilir. Bi bak istersen canım. 2sini birden almamış olursun hem tek ürün hem anne yanı hem park yatak olur sana.
Ah evet bu canım marka aklımdaydı da model adı bilmiyordum.Anladımm teşekkür ederim. Anne yanından kesin vazgectim şuan:)
Maalesef ev şuan o tarz bir şeye hiç müsait değil. O yüzden park yatak almak zorundayım.
Bu dikkatimi çekti. Dediğin bu mu acaba?
Eki Görüntüle 2583207
Anladımm teşekkür ederim. Anne yanından kesin vazgectim şuan:)
Maalesef ev şuan o tarz bir şeye hiç müsait değil. O yüzden park yatak almak zorundayım.
Bu dikkatimi çekti. Dediğin bu mu acaba?
Eki Görüntüle 2583207
Aa çok iyiymiş. Teşekkür ederimmBu şekilde kırmızı kısmı arada yüksek kalan. Yataklar aynı izada aslında. Resimde ki gibi kenarı inen olabilir
Çook teşekkürler. Ya ben su konusunda çok kötüyüm. Muhtemelen onun da etkisi var. Biraz daha suya önem vermem gerekiyor.metEla Geçmiş olsun. Vestibular Migrenim var. Doktor ağrıları önlemek için bana günde 4,5-5 litre su içirtiyor. Fakat sadece gündüz değil. Geceleri 2 saatte bir uyanarak su içiyorum. Allah'a şükür şu kadar gebelikte kriz gelmedi. Korunmak için öncelik su içilmesi. İlaç vb kullanmamak için de @Almilaaazey 'in dediği gibi nane yağı kullanıyorum. Suyu yeterli dozda içince ağrılar azalacaktır. Geçmiş olsun çok.
Teşekkürler. Esasında süt ürünleri çok tüketmedim ama sanırım su içmediğim için arttı bu ağrılar.Çok geçmiş olsun..Süt ürünlerinden uzak durmaya çalışıp, bol su içerek ağrıları azaltabilirsiniz.
Çook teşekkürler. Ya ben su konusunda çok kötüyüm. Muhtemelen onun da etkisi var. Biraz daha suya önem vermem gerekiyor.
Ben de bilmiyorum hissettiğimi işaretledimKızlar bu arada herkes işaretlemiş nerdeyse cinsiyet yerini. Bi ben mi kaldım ya cinsiyet bilmeyen yüzdelik dahi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?