Doktor değişimi yaptım o fark etmedi şimdiki doktorumda troid sorunum düzelmedi dahiliyeye gelmen lazım dedi bende dedim gelmişken bebegimide görürüz dimi dedim oda tamam gel dedi salı günü görcem veledimi❤
Ay çok geçmiş olsun kuzum senin sezeryan aran kısa olduğu için erken başlamış olabilir benimde sağ kalcamdan bacağıma ağrı vuruyor salı.gunu doktora sorcam geçmek bilmedi şimdiden böyleysek biraz sisince ne yapcaz biz yahu
B12 eksik zaten canım ya ilaç kullanıp 950lere çektiğimiz halde yine düşmüş, yükselmiyor.
İnşallah geçer diyeceğimde pek sanmıyorum. Doğumdan 2 ay sonra ancak geçmişti diğerinde
Valla en iyi ilaç zofer ama b grubu ilaç olduğu için doktor prilama geçirtti benide ilk baş gece 2 alıyordum ama 1 re düştüm iki kese felan kusuyorum en fazla suanlik evet o tat henüz bendede geçmedi naneli sakız var sürekli ağzımda başka çare bulamadım inşallah geçecek diye ümitle bekliyorum
Kızlar merhaba malum internet çağındayız birçok bilgiye erişimimiz var fakat ben elimin altında bu süreçle ilgili fikir alabileceğim, öğrenebileceğim bir kitabım da olsun istiyorum. Var mı sizlerin önerebileceği Kitaplar Biraz fikir alışverişi yapalım
Kızlar merhaba malum internet çağındayız birçok bilgiye erişimimiz var fakat ben elimin altında bu süreçle ilgili fikir alabileceğim, öğrenebileceğim bir kitabım da olsun istiyorum. Var mı sizlerin önerebileceği Kitaplar Biraz fikir alışverişi yapalım
Merhaba
‘’Bebek Bakım Sorunlarına Mucize Çözümler’’ diye bir kitap okuyorum. Bebek doğduğu andan itibaren 3 yaşına kadar hayatı kolaylaştıran bir rutin planlamasından bahsediyor.
İçerisinde uyku, beslenme, tuvalet eğitimi yer alıyor. Kitabın ilk bölümlerinde olmama rağmen şimdilik memnunum. En azından bebek doğduğunda ne kadar süre uyuması gerektiğini, ne kadar süre beslenmesi gerektiğini, bunları nasıl bir rutinde devam ettirmem gerektiğini öğrendim. Umarım uygulaması kolay olur
Valla en iyi ilaç zofer ama b grubu ilaç olduğu için doktor prilama geçirtti benide ilk baş gece 2 alıyordum ama 1 re düştüm iki kese felan kusuyorum en fazla suanlik evet o tat henüz bendede geçmedi naneli sakız var sürekli ağzımda başka çare bulamadım inşallah geçecek diye ümitle bekliyorum
Zeybltaslan
Merhaba iyotlu iyotsuz tuz olunca ilgimi çekti. Ben hamileliğim ile birlikte troid problemim oldugunu öğrendim. az çalıştığı için endokrin doktorum bana iyotlu tuz kullanmami söyledi. Az calisiyorsa iyotlu çok çalisiyorsa iyotsuz tuz kullanmani öneririm.
Merhaba kızlar çook uzun süredir yazamıyorum. Çok zor geçiyor bu hamileliğim ilki böyle değildi hayattan soğudum desem yeridir. Koku hassasiyeti bulantılar ve griple birleşince ağlak depresif bir hal aldım oğlumda var 2buçuk yaşında derken anneme geldim ancak rahatladım burda. Birkaç günde bir serumla azıcık rahatlıyorum ama azalacak gibi geçsin artık şu dönemde hamileliğin tadını çıkaralım ya. Annelik gerçekten dünyanın en güzel ama ennnn zor şeyi... Yazdıklarınızı hep okuyorum biraz buradan destek alıyorum aynı şeyi yaşayanlar olunca... Hepiniz iyi olun herşey yoluna girsin inşallah