bir şey sorucam ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum:) ikili test yaptırmayacam kesin karar verdim. sizler ikili testte mi cinsiyet öğrendiniz yoksa rutin ultrasonda mı. 7 şubatta randevum var hem troite bakılacak hem bebeğe, tok gidemiorum zaten kıpırdamasını da merak ediyorum aslında nasıl diye?7 şubatta 12artı 2 olucaz? öğrenebilir miyim ne dersiniz
Normalde hiç sağa yatamam hamilelikte sağ böbrek büyümesi olmuştu birde zaten sola yatmak gerekiyordu ama inatla hep sağ tarafıma dönmek istiyordum. Arkama destek koyuyordum yine dönüyordum
Ya maşllhKızlaaar bugün doktora gittikve inanamazsınız cinsiyeti gördük baya baya netti hatta doktor çevirdi çevirdi baktı erkek bazen kızlarda da çıkıntı gibi olabilir yine de net demeyelim falan dedi ama bakalım hayırlısı.. haftaya pazartesi ikili taramaya çağırdı belki o zaman netleşir
İkili test konusunda ben de çok kararsızım çevremde hiç yaptırma stres olma diyen de çok var. Mutlaka yaptır diyen de. Ben ne istediğim konusunda emin değilim. Yaptırdığımda daha mı kaygılı olurum yoksa yaptırmadığımda daha mı strese girerim bilmiyorum bu hafta karar vereceğim.
gündüzleri öyle ama geceleri saat kurmuş gibi sürekli kalkıyorum ve zor dalıyorumKizlar benim gibi uykudan gozunu acamayan var mi? Aksam oglum uyuyunca hemen uyuyorum sabaha kadar ama yetmiyorEvdeyim calismiyorum bide. Bu halde yorgunluk
11+5te oğlumu öğrenmiştim sen de öğrenebilirsin bence tabi bebiş müsade edersebir şey sorucam ben bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum:) ikili test yaptırmayacam kesin karar verdim. sizler ikili testte mi cinsiyet öğrendiniz yoksa rutin ultrasonda mı. 7 şubatta randevum var hem troite bakılacak hem bebeğe, tok gidemiorum zaten kıpırdamasını da merak ediyorum aslında nasıl diye?7 şubatta 12artı 2 olucaz? öğrenebilir miyim ne dersiniz
Bence erkekEki Görüntüle 2584396
Cinsiyet tahminde bulunabilir misiniz bugun ikili tarama olduk hersey guzel allaha sukur ama sakladi kendini doktor tahminde bulunamadi 4 hafta sonra diger randevu yani en son ben ogrenicem sanrm cinsiyeti bi de bana vinalac multivitamin verdi baska bisi vermedi
Benimde çarşamba ama cinsiyet imkansız bizde ki daha minnak çünkü iyi olsunda zaten cinsiyet öğrenmicemCinsiyet haberlerini görünce heyecanlanıyorum benimde randevu cumartesi çalışınca haftasonu gidiyoruz
Sağol canım bakalım değişmezseYa maşllherkekler çoğunluk galiba hayırlı olsun canım
İnsan yinede merak ediyorBenimde çarşamba ama cinsiyet imkansız bizde ki daha minnak çünkü iyi olsunda zaten cinsiyet öğrenmicem
Bilmiyorum hiç tahminde bile bulunmadı. Ama çok merak ediyorumöğrenenler erkekti okuduğuma göre :) acaba senin bebiş kız mı ki
Maşallaah baya erken öğrenmişsinKızlaaar bugün doktora gittikve inanamazsınız cinsiyeti gördük baya baya netti hatta doktor çevirdi çevirdi baktı erkek bazen kızlarda da çıkıntı gibi olabilir yine de net demeyelim falan dedi ama bakalım hayırlısı.. haftaya pazartesi ikili taramaya çağırdı belki o zaman netleşir
Kız diyorumEki Görüntüle 2584396
Cinsiyet tahminde bulunabilir misiniz bugun ikili tarama olduk hersey guzel allaha sukur ama sakladi kendini doktor tahminde bulunamadi 4 hafta sonra diger randevu yani en son ben ogrenicem sanrm cinsiyeti bi de bana vinalac multivitamin verdi baska bisi vermedi
Ben de ense kalınlığına baktılar ve kan aldılar. Ense kalınlığına bakmak çok uzun sürmedi. Hemen baktı ve bitti.İyi akşamlar kızlar bugün ikili test için gittim ultrasondan baktılar da sadece burnuna baktılar bebeğin sonra kan aldılar oğlumda gittiğimde detaylı bakmışlardı ense kalınlığına falan size neler yaptılar neler dediler?
Kaç haftalık sizinki benim 11+6 erken mi acaba ense kalınlığı için belli olmaz mıydı çünkü oğlumda hatırlıyorum daha detaylı bakmışlardı şimdi sadece burun kemiğine baktılar burnunu gösterdilerBen de ense kalınlığına baktılar ve kan aldılar. Ense kalınlığına bakmak çok uzun sürmedi. Hemen baktı ve bitti.
Şuan bende aynı durumdayım ve çok merak ediyorum cinsiyetini bugün gittim hiç tahminde bile bulunmadılarKizlar, kız bebek bekleyenlere özellikle sormak istiyorum. Benim karnim 1 aydir göbek degil karnim şişti elim yüzümde ergenljksivilceleri cikti resmen varil gibi her yanimdan esit kilo aliyorum bunlar gercekten kiz bebeklerde mi olur siz de bunları yaşıyor musunuz?
Tahmin olarak koz annesi olucam inşallahKizlar, kız bebek bekleyenlere özellikle sormak istiyorum. Benim karnim 1 aydir göbek degil karnim şişti elim yüzümde ergenljksivilceleri cikti resmen varil gibi her yanimdan esit kilo aliyorum bunlar gercekten kiz bebeklerde mi olur siz de bunları yaşıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?