- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 34
Bence kız:)Çok nazlandı doktor aradayım plasanta felan hepsi orda toplanmis çıkıntıyı göremiyorum dedi bana şöyle geliyor ama resimlerine bakınca hiç te kıza benzetemiyorum aynı erkek tipi varannemde diyor oğlandır inşallah bıktı karı bizden zaar erkek istiyor
Kronik değilse geçer zaten, gebelik tiroidi senin ki galiba :)
Yok kuzu ya Demir ilacı genelde kabız yapıyor ve siyah garip birey oluyor çıkanomegami kabız yapıyor kustugum için korkuyorum onu içmeye
Benim demir 128
B12-225
Devit3- 70
Ocağın 6 sında yapılmıştı iyiydi sonuçlarım heleki.o ara hiç bise yiyemiyordum depon baya sağlamdı hamilelik öncesi
Bana da bu sefer erkek gibi geldiama doktor sana kız demişti galiba
Benim 12. Haftaya girdigimde basladi. Ilk gunler cok kotuydu, simdi ara ara donuyor. Ozellikle gece donuyor benim. Doktora kontrolde sordum vitamin eksikligi olabilir dedi. Benim tansiyonum normal cikiyordu.yok mu kızlar tansiyona benzer baş dönmesi yaşayan?
Masallah artik o da bir birey belli etmis kendini baya el sallayarakrabbim gonlune gore nasip etsin.
Hareketlerini hissetmediğimiz için görünce çok şaşırıyoruz
Maşallaaah büyütmüşsün bebeğini
En korktuğum şey bu süreçte hasta olmak. Çok geçmiş olsunİnşallah hemen atlatırsın.
Benim de öyle hipotiroidi oluyor kontrol altindayim her ay gidiyorum ilac vermedi.
Boguluyodum oksurukten çok iyi geldi tsk ederim canım rahat uyudumCanım zencefili 5 dakka bile kaynatmıyorsun internetten bakarsan tam tarifi yazıyor bide sarımsaktan daha küçük parca koyman lazım bir bardaktan fazlada icme bir günde
öyle duymadım hiç, annen de ya da baban da yoksa kronik değildir ve gebelikte oluştuysa eğer geçer:)Aynen normalde yoktu kusmak değerleri dahada çok tetikler dedi.doktor ilk sonuçlarıma göre düzelme var o yüzden ilaç başlamadı korkuyordum kalıcı kalcak diye
Bence kız:)
Yok kuzu ya Demir ilacı genelde kabız yapıyor ve siyah garip birey oluyor çıkan
B12 şeninde düşük benimde 250. Önerilen en az 400 üstü olması. Hatta ben hamilelikten önce 950ye çektin ama düşmüşama senin d vitaminin sağlammış. Nasıl yaptın sırrı nedir çok gezmek mi acep
Benim 12 falandı d vitamini en son
Blogu da atıyorum
Evet canım balık yağı almıştım o yüzden içinde omega3 olmaması sıkıntı değil.Canım sen balık yağı almıştın zaten balık yağı + decavit çok güzel.
Bana doktorum ocean mummy yazdı balık yağını çok öneriyor hamilelikte.
şimdilik böyle aldım ileri ki aylarda balık yağı + decavit kullanmayı düşünüyorum.
d vitamini evde vardı devit 3 yazmış almadım.
Ve maltofer Demir ilacı yazmış.
Amiinn inşallahÇok güzel görüntü oluyor izlemek ya doktor diyorum siz mi oynatiyorsunuz onu oynuyor dedi hak durdu nasıl kaydırıyor kendini sıpasağlıkla kucağımiza almayada nasip etsin
Ben şu soğuklarda çok dikkat ediyorum. Çok fazla dışarı çıkmıyorum.Aynen kimseye yaklaşmıyorum o yüzden kayınpederim iş yerinde öldürüyor diyorum uzak dur benden sakın yaklaşmasenin dusa dikkat etmem lazım çocuk korumayı bilmez sağ sola oksurur tıksırır
Boguluyodum oksurukten çok iyi geldi tsk ederim canım rahat uyudum
öyle duymadım hiç, annen de ya da baban da yoksa kronik değildir ve gebelikte oluştuysa eğer geçer:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?