- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Öyle tabi canım sağlıklı olması önemli olanBakalım kız mı erkek mi yolum uzun doğumda öğrenicem tahminleri kenara yazarım bakalım tutacak mıçocuklar kız istiyolar ama eşimle benim cinsiyetle işimiz yok doğuma kadar ay sağlıklı olsunlar ya
11.hafta içindeyiz,10+4çıktı usg deB
ana erkek gibi geldi canımkaç haftalık oldu
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin11.hafta içindeyiz,10+4çıktı usg de
Bende kesinlikle tek isim koyarım,bizde düşünüyoruz şimdiden kız erkek ikisini birden aklıma bir şey gelmiyor o an bulacaz heraldeİsim konusu ah ah
Bu sefer ne isim koyacağımız hakkında hiçbir fikrim yok
Evet beğendiğim isimler var fakat Hiçbiri içime sinmiyor. Heh bu diyebileceğim bir isim bulamadım.
Aslan istedim ama sadece aslanda ne bileyim garip mi durur emin olamadım.
Keza bulut ismi de öyle. 2 isim koymak istemiyorum sonuçta teki kullanılacak yük etmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Fikirlere talibim.
Memnun musunuz doktorunuz kimdir? Ben biraz da batıkentde olmamdan dolayı medical de pinar hanima sıcak bakiyorumMemorıala gıdıyorum ben
Amin hepimizin canımAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende pınar hanimdan 1 tane sikayet bulamadım herkes çok memnun sıcak da hissetim haftaya bir tanisma randevusu talep ettim bakalimBen de merak ediyorum. Üniversite hastaneleri tercihimdi fakat yeni gebe kaydı almıyorlar ne poliklinik ne özelde. Medical park düşüncelerim arasında
Ben medıcal parkın acılıne gıtmıstım devlet hastanesı gıbı gelmıstı Zaten medıcalpark b kategorıde bana memorıala gıdersenız demek ıstedıgımı anlarsınız doktorum nesrın fener ınstagramdan bakabılırsınız cok memnunumMemnun musunuz doktorunuz kimdir? Ben biraz da batıkentde olmamdan dolayı medical de pinar hanima sıcak bakiyorum
Eymen,alp,ege,kuzey bunları begenıyorumİsim konusu ah ah
Evet beğendiğim isimler var fakat Hiçbiri içime sinmiyor. Heh bu diyebileceğim bir isim bulamadım.
Keza bulut ismi de öyle. 2 isim koymak istemiyorum sonuçta teki kullanılacak yük etmeye gerek yok diye düşünüyorum.
Fikirlere talibim.
Benim için yakınlık da önemli olunca medicalpark da ertan ve pınar hoca da onerilince fazla düşünmemiştim üstüne. Bi inceleyim canim Nesrin hocayı daBen medıcal parkın acılıne gıtmıstım devlet hastanesı gıbı gelmıstı Zaten medıcalpark b kategorıde bana memorıala gıdersenız demek ıstedıgımı anlarsınız doktorum nesrın fener ınstagramdan bakabılırsınız cok memnunum
Tamam canım :)Benim için yakınlık da önemli olunca medicalpark da ertan ve pınar hoca da onerilince fazla düşünmemiştim üstüne. Bi inceleyim canim Nesrin hocayı da
Hayırlı olsunn canımm. Bir tane prenses daha geliyor demekkimerhaba kızlar ikili testi yaptırdım çok şükür detaylıda bişey çıkmadı kanda da çıkmaz dedi doktor
ama allah yardım etsin herkese 570 tl para aldılar.sgk geçmiyordu doktorda .
rabbim herkese sağlık sıhhat versin.. bebeklerimizi alalım da sağ sağlam kucağımızda inş.
cinsiyet te kız :) ay herseye zor, şimdide isim bulamıyoruz , bakalım onuda rabbm neylerse güzel eyler inşallah.
yine kontrole gideceğim 2 can sigortası yaptıracağım ben de doğum ücretleri almış başını gitmiş.
rabbim kolaylık versin ...
Ben aslan ismine burada alıştım bence tek başına güçlü bir isim. Ama bulut ismi daha naif sanki. Zaten tek isim seviyorum ama kesinlikle erkekte güçlü bir isim olmasını isterdim heraldeİsim konusu ah ah
Fikirlere talibim.
Lider cok guclu bır erkek ısmı:))))Hayırlı olsunn canımm. Bir tane prenses daha geliyor demekkidoktor kız diye kesin mi konuştu? Ben hala emin olamıyorum da
Ben aslan ismine burada alıştım bence tek başına güçlü bir isim. Ama bulut ismi daha naif sanki. Zaten tek isim seviyorum ama kesinlikle erkekte güçlü bir isim olmasını isterdim heralde
Bunlarda güzel ama bu olsun diyemiyorum işte Alparslan da olabilir sanki amaEymen,alp,ege,kuzey bunları begenıyorum
Ablamda ikizlerine Alparslan ve Alperen koyacakBunlarda güzel ama bu olsun diyemiyorum işte Alparslan da olabilir sanki ama
Kuzey, Güney bunları düşünmüştüm.
Alp ve kağan listemdeydi ama kaan istemiyorum Kağan da yumuşak g yüzünden sıkıntı olabiliro yüzden vazgeçtim.
Hala bulut ve aslana yakınım sadece sanki
Merhaba hoşgeldinizHerkese merhaba, uzuuuun bir aradan sonra anneler kulübüne tekrar dönmek kısmet oldu, ağustos ayında 3. bir çocuğumuz olacak kısmetse, sürpriz yumurta :)
herkese sağlıklı kolay bir hamilelik dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?