Çok geçmiş olsun Allah bir daha nasip etsin sağlıklı sıhhatliArkadaslar merhaba, kötü haber vermek istemezdim ama dun bebeğimi aldılar benden. Meger 3 hafta once kalbi durmuş yavrumun. Sizler insallah sagsalim kucaginiza alirsiniz. Bi ricam olacak sizden, hamilelik takvimini kaldiramiyorum yardimci olur musunuz
malesef değilsin canımKızlar aranızda acaba hamile olduğunuz öğrenmeden adetinize yakın kahverengi leke gelip kesildiği ve hamile olduğunuzu öğrendiğiniz oldumubende sağ kasık ağrım var son yumurtlama gününden bu yana hatta son ilişkimden iki gün sonra sabah uyandığımda kahverengi lekem gelmişti ertesi günde sağ kasıkta rahimde ağrılar sağ kasıkta batmalar yanmalar ve bunda hafif kaşıntılar eklendi batmadan sonra göbeğimde kaşıntı oldu ara ara böreğime kalçama bile vurdu hamilelik testi yaptım ama çıkamdı adetime 2 gün var ve akşam adet oldum kahverengi lekeyle az kan geldi sabah baktım sabaha kadar hiç gelmemiş şimdide kan gelmiyor ama kahverengi lekem geliyor hamile değilim demi
Canım çok geçmiş olsunArkadaslar merhaba, kötü haber vermek istemezdim ama dun bebeğimi aldılar benden. Meger 3 hafta once kalbi durmuş yavrumun. Sizler insallah sagsalim kucaginiza alirsiniz. Bi ricam olacak sizden, hamilelik takvimini kaldiramiyorum yardimci olur musunuz
Valla benim de spor geçmişim var 0 göbekle hamile kaldımyok cnm sen sağlıklı beslenmeye cok dıkkat edıyorsun benımde oyle cok cıkmadı karnım birde spor geçmişin falanda varya koly kolay şişmezsin .
Yok canım var orda minnak birşeySanırım bende tuhaflık var 12nın ıcındeyım:)
Hadı ınsallah:)))Yok canım var orda minnak birşeydaha büyüyecek annesi seni tekmeleyecek kocaman olacak o
Hadı ınsallah:)))Yok canım var orda minnak birşeydaha büyüyecek annesi seni tekmeleyecek kocaman olacak o
Çok üzüldüm çok geçmiş olsunArkadaslar merhaba, kötü haber vermek istemezdim ama dun bebeğimi aldılar benden. Meger 3 hafta once kalbi durmuş yavrumun. Sizler insallah sagsalim kucaginiza alirsiniz. Bi ricam olacak sizden, hamilelik takvimini kaldiramiyorum yardimci olur musunuz
Yalnız değilsinKızlar maşallah göbüşlsre yaaahepiniz fitsiniz bu arada benim 3.olacak o yüzden daha büyük duruyor şimdiden henüz çok şişim ama bir türlü şişliğim inmedi içimde büyük bi gaz kütlesi var sanırım hayatımda en kilo aldığım dönemde hamile kaldım doğurana kadar kimbilir ne hale gelirim
Benımde hedefım 12kg pekı dogumdan cıktıgınızda 12kg ın kac kgı gıtmıstı?bırde normal mı sezeryan mı:)Yalnız değilsinbende hayatımda en çok kilo aldığım dönemde kaldım şuan 60 kilo doğuran kadar ne olurum tahmin edemiyorum ilk gebeliğimde 12 kilo almıştım top gibiydi karnım nasıl 9 aylıksın derlerdi
Hepsi gitti canım 50 ile hamile kaldım 50 ye düştümBenımde hedefım 12kg pekı dogumdan cıktıgınızda 12kg ın kac kgı gıtmıstı?bırde normal mı sezeryan mı:)
Bence çok tatlı görünüyordurSelammm. İzmir'de olanlar hangi hastaneye ya da doktora gidiyorsunuz?
Bu arada benim de göbeğim 8. haftada çıktı. O zamandan beri kotlarımı giyemiyorum. Şuan 14+2 deyim. Ama 6 aylık gibi göbeğim var. Üstelik spor geçmişim var. Karnım dümdüz ve kaslıydı. İlk çocuğum olacak. Neden böyle oldu bilmiyorum
Dogumdan cıkıp eve gıttıgınızde 50mıydı yaaa muhteşemmm benım boyum uzun 61le kaldım suan 62 63degısıyor maxımum 75olmayı planlıyorum ınsallah:)))Hepsi gitti canım 50 ile hamile kaldım 50 ye düştümnormal oldu şükür
Canım çünkü bu yapı meselesi. Her kadının karın yapısı ve anatomisi farklıdır. Benim hamilelikten önce de fazla yediğim zaman pırtlardı küçücük göbeğimSelammm. İzmir'de olanlar hangi hastaneye ya da doktora gidiyorsunuz?
Bu arada benim de göbeğim 8. haftada çıktı. O zamandan beri kotlarımı giyemiyorum. Şuan 14+2 deyim. Ama 6 aylık gibi göbeğim var. Üstelik spor geçmişim var. Karnım dümdüz ve kaslıydı. İlk çocuğum olacak. Neden böyle oldu bilmiyorum
Arkadaslar merhaba, kötü haber vermek istemezdim ama dun bebeğimi aldılar benden. Meger 3 hafta once kalbi durmuş yavrumun. Sizler insallah sagsalim kucaginiza alirsiniz. Bi ricam olacak sizden, hamilelik takvimini kaldiramiyorum yardimci olur musunuz
Sen zayıf olduğun için baştan kilo alman normal. İlk gebeliğimde bende zayıftım hemen kilo almış pantolon değiştirmiştim çünkü göbek diil bel kalınlaşıyor vücut yağ yapıyor. Yapmazsa zaten bebek büyüdükçe taşıyamazsın. Çok fit ve çok güzel gözüküyorsun. Göbüşünde ayrı tatlıValla benim de spor geçmişim var 0 göbekle hamile kaldımama haftalar ilerledikçe illaki çıkacak şişmekten bahsetmiyorum göbeğin illaki çıkacak, sizin daha haftalarınız küçük zaten çıkmaması çok normal☺
İç karnın dardır merak etme. Doğumdan sonra düzelir.Selammm. İzmir'de olanlar hangi hastaneye ya da doktora gidiyorsunuz?
Haa yok canım doğumdan çıktım hemen sardım göbeğimi 55 oldum ilk gün 7 kilo gitti yani gerisi de birkaç gün içinde gittiDogumdan cıkıp eve gıttıgınızde 50mıydı yaaa muhteşemmm benım boyum uzun 61le kaldım suan 62 63degısıyor maxımum 75olmayı planlıyorum ınsallah:)))
benimde kirli sepetinden sarkan çamaşırlarım
Ah kıyamam ya genelde hepimizde var bu iş demek ki benim aşırı değil ama bulanırken iyi ki sürekli değil diyorum,Allah şifa verdin geçecek öyle düşün kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?