Atarım tabikiii teyzoşlarıııay aman git bi rahat rahat gör
foto da at bize minnoşun
Ne güzel ya... acaba neden diyorum yediğim biseylermi yapıyor hormon bozukluğu falan mi var, diyorum ya pimpiriklenmekte üstüme yokaynen o peradaki
ayy anlatamam o kadar kötüydü ki
bir de tavuğun üstüne şeffaf cam makarna ne haltsa ondan koymuşlardı
ayy ay çok kötüydü
seven vardır illaki ama içerdekilerin hepsinin doğu asya kökenli olmasından, burada yememem gerektiğini anlamalıydım
oooh ne güzel işteeee
ya ben anca 1,5 2 litre
hiç öyle çok yanmıyor vücudum henüz açıkçası
gece yatarken pişiyorum ama
Atarım tabikiii teyzoşlarııı ❤ ama galıba Baska hastaneye gidicem. Normalde özele gidiyordum medical parka. 2 kere de devlete gittim. Bide araştırmanın özel muayenesine gideyim diyorum. Orda Bi Dr u iyi diyorlar. Onuda Bi denemek istiyorum. Aklım kalmasın
Teşekkür ederim, ah anlatınca laf anlayacak olsa... Maalesef pek umudum yok...Geçmiş olsun ..
Anneniz doğunca elbet çok sevecek. Ama şimdi kızınıza böyle dememesi için konuşsanız dinler mi acaba?
Ne güzel ya... acaba neden diyorum yediğim biseylermi yapıyor hormon bozukluğu falan mi var, diyorum ya pimpiriklenmekte üstüme yok
Braaaaavo!!!!kızlar yemekten bir 10 dakika sonra iş yerinin çevresini dolaştım
12 dakika sürdü ama bu kız deli deli neden yürüyor demesinler diye 2. turu atamadım
4 te bir daha atmayı planlıyorum
iyi gibi ama değil mi?
Ay hele gogusler..Bende ya arada bi ateş basıyor sanki ayaklarımın altından ateş fiskiriyor gibi , göğüsleri zaten kendi halinde valla soyunuyorum
ya ben asiri su iciyorum acaba seker hastaligi vardi dedim ama sonuclar temiz geldi. gunde en as 8-9 pet sise (500 gramlık oluyor ya) iciyorum. cogu zaman daha fazla. azaltiyim dedim ama dilim damağım kuruyor resmen
sikinti yapma kuzum ya , rahimin yerine gore değişiyormuş o hissetme zamanı. Benimki nerdeyse 3 haftadır inşaat yapıyor icerde. bugun doktora çok hiper bu cocuk galiba şöyle Boyle yapiyor dedim bana sen daha hiper görmedin 1-2 aya bu günlerini ararsın seninki 12 haftalikken zıplayıp kaydırak kayıyordu rahimde dediay yok o pimpiriklencek bişey değil üstelik çok normal
ben de bebeği hiç hissetmedim daha yaa
bu haftalarda artık olmalı sanki ara ara ama bilemedim :/
Gogusleride kramliyormusuzun siz kizlar? ben aksamdan aksama göbeği zor kremliyorum acikcasiAy hele gogusler..onlar sıkıntıya hic gelemiyor. Benim arada kasınıyor da. Catlak yok henuz ama kremliyorum.
Bol su cok iyi. Bir sey olsa tahlilde cikardi.
Kesinlikle canım.. Tam da öyle ama ben tek çocuğum, zorlukları bunun da çok, özellikle 30 dan sonra eksikliğini yaşadım ben.. Tek isteğim kızım da benim gibi yalnız kalmasındı...canım şimdi ilkine annen baktığı için, buna bakmasa bile seni düşüneceği için içi rahat değil.
Dili bakmam diyor da içi nasıl endişeleniyor senin ve ilk çocuğun için.
bir de bak böyle bir durum yaşamışsın, üzülüyordur eminim yine zorluk çekeceğin için.
Ya özeldekine en basından beri gidiyorum zaten. 2 haftada Bi oradayız. Tanıdık bide yanında calıstıgım doktordu. Ama biraz kendisi tutuktur. Hemen 2 dk da muayeneyi tamamlar. mıy mıy çok konusmaz. Bi ton para verirsin bebeği 1 dk göremezsine git bakalım
ama yine de muhakkak bir doktorun kontrolünde olmanı tavsiye ederim
ben bile 12. haftada doktor değiştirdim, aynı tahlili 2 kere yaptırdım düşün
ilaçlar vitaminler dengeler hep karışıyor
bi doktorun olsun takipte, sen yine de başka fikir al.
Gogusleride kramliyormusuzun siz kizlar? ben aksamdan aksama göbeği zor kremliyorum acikcasi
Duştan cıkınca Hindistan cevizi yagıyla pehlivan gibi yaglanıom kuzu. Gögüs göbek yanlarım falanGogusleride kramliyormusuzun siz kizlar? ben aksamdan aksama göbeği zor kremliyorum acikcasi
Benim uçları çok acıyor ve kuruyup resmen derisi dökülüyor..Gogusleride kramliyormusuzun siz kizlar? ben aksamdan aksama göbeği zor kremliyorum acikcasi
Benimki kaşınıp kendini haturlatiyor.Gogusleride kramliyormusuzun siz kizlar? ben aksamdan aksama göbeği zor kremliyorum acikcasi
Kesinlikle canım.. Tam da öyle ama ben tek çocuğum, zorlukları bunun da çok, özellikle 30 dan sonra eksikliğini yaşadım ben.. Tek isteğim kızım da benim gibi yalnız kalmasındı...
Yaşayıp göreceğiz bakalım..
Destekleriniz için teşekkür ediyorum...
Duştan cıkınca Hindistan cevizi yagıyla pehlivan gibi yaglanıom kuzu. Gögüs göbek yanlarım falanbıraz öle oturup gynıom
Hicbisey yapmıyorum valla sülalem rahatGogusleride kramliyormusuzun siz kizlar? ben aksamdan aksama göbeği zor kremliyorum acikcasi
Kendileri baktıkları içindirde. Ben işten çıktım kendim bakıyorum kızıma zaten bakacak kimsem yoktu bu şehirde eşimle tekiz. Annem sevindi ikinciye. Ablamında oğlu 2 yaşında ablam kardeş yapsam mı diyince asla yapmayacaksın diyorbir de tek çocuksan tek çocuk anneleri 2.yi biraz gereksiz görüyorlar
annem de öyle mesela ben tekim
gerçi ben de tek çocukta kalmayı planlıyorum
arkadaşımın eşi de tek çocuk, arkadaşımın ilk oğluna kendi çocuğu gibi baktı.
2.sini öğrendiği anda asla ben bakmam dedi direk düşün, hayırlı olsundan önce
neyse şimdi alıştı ama 2 çocuğa birden bakamayacağı için bakıcı tuttular.
oluyor yani bu tepki tek çocuklu kadınlarda çok genel görülen bir tepki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?