2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben kakao yağı susam yağı hindistan cevizi yağı sürüyordum. Ama eşim kakao ile susam yağının kokusundan hoşlanmıyor.
O yüzden bir süredir sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum.

Ben torun bakmak değil torun sevmek istiyorum diyor.

ama allah aşkına haklı değiller mi
ben bunu diyene kızmıyorum, kendi hiç ilgilenmediği halde ille 2.yi yap diyene kızıyorum ama bak.

vicik vicik geliyor ya hiç icimden sürmek gelmiyor acikcasi
ayy aynen benim de

Ben kakao yağı susam yağı hindistan cevizi yağı sürüyordum. Ama eşim kakao ile susam yağının kokusundan hoşlanmıyor.
O yüzden bir süredir sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum.
valla eşim tiksiniyor hatta
odada bile kalıyor kokusu 2 saat
bildigimiz hindistan cevizi yağı mi ? yani oyle çatlak kremi falan degil?
evet canım yenilebilir yemeklere de konan yağ

Hadi ya?’ onun tek faydası oluyor mu öyle ?

Kızlar kızımın ismi İpek, oğlum için de Atlas düşünüyorum.. Bu senenin şanslı erkek isimlerindenmiş hem de anlamca İpek'e yakın..
Bir de ben isimlerin kaderi ve kişiliği çok etkilediğini düşünüyorum. Şimdi bu konuda Şira Mercan'ın Bebeğin İsmi kitabını okuyorum.. Sizlere de tavsiye ederim, tespitleri çok güzel...
Youtube da videoları falan da var...

2 soru sizlere:

1- gunde ortalama ne kadar su iciyorsunuz???
2- arada menapozlu gibi butun vücudunuza yanma gelip cibil cibil dolasasiniz geliyor mu?

1- 4,5-5litre. Fakat bu uyandiktan uyuyana kadar olan surecte degil. 24 saat. Doktorum geceleri 2’ser saat araliklarla su icmem gerektigini soylemisti. Gebelik oncesi de 3 litre ictigim icin zorlanmadim. Sanirim icimde bir ordek var.

2- Arada oluyor. Cibil cibil dolasirken usuyorum hemen giyiniyorum.

AHAH çine hiç gitmedim ama emindim buradaki gibi olmadıklarına
ayy ben burada gerçek bir tayland mutfağına gittim
taksimde
hayatımda ilk kez parasını verdiğim yemeği yemeden kalkmıştım.
Çok çok thai miydi neydi. Benim eşim yedi orda bir kere yeminle evi havalandırmaktan içim şişti. Ev baharat yolu gibi koktu iki gün

Çok çok thai miydi neydi. Benim eşim yedi orda bir kere yeminle evi havalandırmaktan içim şişti. Ev baharat yolu gibi koktu iki gün

aha işte orası
ya şimdi mekanın kötü reklamını da yapmıyım
belki de gerçekten çok iyidir tam thai mutfağıdır ama
kesinlikle hiç benlik değil.

Ayni benden bahsetmişsin

Ya onu zaten her ay veriyorum hem idrar ,hem kan ama bu baya 3ltye yakin bir bidon

2 soru sizlere:

1- gunde ortalama ne kadar su iciyorsunuz???
2- arada menapozlu gibi butun vücudunuza yanma gelip cibil cibil dolasasiniz geliyor mu?

1sorunun cevabi max 2lt yanimda hep su gezdirirsen yoksa 0,5lt anca biliyorum cok kotu ama napiim
2.valla hava 3derece oldukta bile mutfakta kombi yanmiyor yani acmadim kisa kollu geziyorum evide benim yuzumden cok sicak edemiyoruz ama boyle guzel -7oldukta bile ev cok sicak degildi ve hic hastalanmadik bu kisi cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…