vicik vicik geliyor ya hiç icimden sürmek gelmiyor acikcasiay evet
2. trimesterde her gün 2 kere yapmak gerekiyormuş
ben 2 günde bir yapıyordum
şimdi her akşam her yerimi yapıyorum, artık gündüz de başlayacağım.
bildigimiz hindistan cevizi yağı mi ? yani oyle çatlak kremi falan degil?Duştan cıkınca Hindistan cevizi yagıyla pehlivan gibi yaglanıom kuzu. Gögüs göbek yanlarım falanbıraz öle oturup gynıom
Ben torun bakmak değil torun sevmek istiyorum diyor.
ayy aynen benim devicik vicik geliyor ya hiç icimden sürmek gelmiyor acikcasi
valla eşim tiksiniyor hattaBen kakao yağı susam yağı hindistan cevizi yağı sürüyordum. Ama eşim kakao ile susam yağının kokusundan hoşlanmıyor.
O yüzden bir süredir sadece hindistan cevizi yağı sürüyorum.
evet canım yenilebilir yemeklere de konan yağbildigimiz hindistan cevizi yağı mi ? yani oyle çatlak kremi falan degil?
Aynen canım Bi kavanoz almıştım. Onu sürüyorum. Çatlak kremi falan almadım hiçbildigimiz hindistan cevizi yağı mi ? yani oyle çatlak kremi falan degil?
Hadi ya?’ama allah aşkına haklı değiller mi
ben bunu diyene kızmıyorum, kendi hiç ilgilenmediği halde ille 2.yi yap diyene kızıyorum ama bak.
ayy aynen benim de
valla eşim tiksiniyor hatta
odada bile kalıyor kokusu 2 saat
evet canım yenilebilir yemeklere de konan yağ
Tek faydası var mi peki?Aynen canım Bi kavanoz almıştım. Onu sürüyorum. Çatlak kremi falan almadım hiç
Ben de suan hindistan cevizi yagi kullaniyorum sadece. Banyo sonralari da bebe yagi.Tek faydası var mi peki?
Ben daha catlamadım ama zaten önemli olan içten ve dıştan vucudu nemlendırmek. Bütün mantık bu. Bol su içip içi nemlendoreceksın. Duştan cıkınca da vucut kurıdıgu için vucudu nemlendoreceksın. Hındıstan cevizi yagı zaten yapısı gereği fazlaca yağlı.Tek faydası var mi peki?
Tek faydası var mi peki?
Merhaba. Benimde ikili tarama fbeta hcg 3.87 geldi risk varmış amniyosentez yapılacakmış dua edin lütfenSelam kızlar nasılsınız. İkili tarama testimiz iyi sonuçlandı free beta hcg değerimiz 40.80 çıktı sizin nasıl durumlar insan bir ürkmüyor değil
1- 4,5-5litre. Fakat bu uyandiktan uyuyana kadar olan surecte degil. 24 saat. Doktorum geceleri 2’ser saat araliklarla su icmem gerektigini soylemisti. Gebelik oncesi de 3 litre ictigim icin zorlanmadim. Sanirim icimde bir ordek var.2 soru sizlere:
1- gunde ortalama ne kadar su iciyorsunuz???
2- arada menapozlu gibi butun vücudunuza yanma gelip cibil cibil dolasasiniz geliyor mu?
Çok çok thai miydi neydi. Benim eşim yedi orda bir kere yeminle evi havalandırmaktan içim şişti. Ev baharat yolu gibi koktu iki günAHAH çine hiç gitmedim ama emindim buradaki gibi olmadıklarına
ayy ben burada gerçek bir tayland mutfağına gittim
taksimde
hayatımda ilk kez parasını verdiğim yemeği yemeden kalkmıştım.
Çok çok thai miydi neydi. Benim eşim yedi orda bir kere yeminle evi havalandırmaktan içim şişti. Ev baharat yolu gibi koktu iki gün
Ayni benden bahsetmişsin1- 4,5-5litre. Fakat bu uyandiktan uyuyana kadar olan surecte degil. 24 saat. Doktorum geceleri 2’ser saat araliklarla su icmem gerektigini soylemisti. Gebelik oncesi de 3 litre ictigim icin zorlanmadim. Sanirim icimde bir ordek var.
2- Arada oluyor. Cibil cibil dolasirken usuyorum hemen giyiniyorum.
Ya onu zaten her ay veriyorum hem idrar ,hem kan ama bu baya 3ltye yakin bir bidonMehaba canim, iyiyiz laflıyoruz, genel olarak benim doktor deneyimimi inceledi kizlar sağolsun moralimi düzelttiler. Bende bugun idrar ornegi verdim, valla ne icin diye sormak aklıma gelmedi acikcasi , doktorun ofisine geç vardi arabada sikismistim zaten lavaboya gidebilirmiyim check in yapmadan dedim hatun hazirlamis zaten randevu icin elime kutuyu tutuşturdu , iyi denk geldi
Belkide canim ya da kanda bakilmadan once idrardaki sekere mi bakilir dusunuyorum ,cunkü benim annem,teyzem,kv seker hastasiIdrar da protein için mi ki. Çünkü o öyle bakılıyor
1sorunun cevabi max 2lt yanimda hep su gezdirirsen yoksa 0,5lt anca biliyorum cok kotu ama napiim2 soru sizlere:
1- gunde ortalama ne kadar su iciyorsunuz???
2- arada menapozlu gibi butun vücudunuza yanma gelip cibil cibil dolasasiniz geliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?