- 15 Temmuz 2013
- 4.620
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.860
- 358
Sizin ikili sonucunuz nasıldı? Bir riskli de bendenizim.Yok kuzum ya cok şükür hiç biseyim yok bütün test sonuçları normal geldi kan değerleri öyle. Yastan dolayı bu down sendromuna cok üzülüyorum sıkılıyorum iste insallah hersey iyi olur, bugünde adam baba dombilisin dedi resmen bide o yoksa Allah’a şükür başka sıkıntım yok bildiğimiz kadarıyla.
Kiz sen mi dombilisin??yok artikYok kuzum ya cok şükür hiç biseyim yok bütün test sonuçları normal geldi kan değerleri öyle. Yastan dolayı bu down sendromuna cok üzülüyorum sıkılıyorum iste insallah hersey iyi olur, bugünde adam baba dombilisin dedi resmen bide o yoksa Allah’a şükür başka sıkıntım yok bildiğimiz kadarıyla.
kızlar yemekten bir 10 dakika sonra iş yerinin çevresini dolaştım
12 dakika sürdü ama bu kız deli deli neden yürüyor demesinler diye 2. turu atamadım
4 te bir daha atmayı planlıyorum
iyi gibi ama değil mi?
Gogusleride kramliyormusuzun siz kizlar? ben aksamdan aksama göbeği zor kremliyorum acikcasi
Kesinlikle canım.. Tam da öyle ama ben tek çocuğum, zorlukları bunun da çok, özellikle 30 dan sonra eksikliğini yaşadım ben.. Tek isteğim kızım da benim gibi yalnız kalmasındı...
Yaşayıp göreceğiz bakalım..
Destekleriniz için teşekkür ediyorum...
Duştan cıkınca Hindistan cevizi yagıyla pehlivan gibi yaglanıom kuzu. Gögüs göbek yanlarım falanbıraz öle oturup gynıom
Kızlar kızımın ismi İpek, oğlum için de Atlas düşünüyorum.. Bu senenin şanslı erkek isimlerindenmiş hem de anlamca İpek'e yakın..
Bir de ben isimlerin kaderi ve kişiliği çok etkilediğini düşünüyorum. Şimdi bu konuda Şira Mercan'ın Bebeğin İsmi kitabını okuyorum.. Sizlere de tavsiye ederim, tespitleri çok güzel...
Youtube da videoları falan da var...
Belkide canim ya da kanda bakilmadan once idrardaki sekere mi bakilir dusunuyorum ,cunkü benim annem,teyzem,kv seker hastasi
Ben de her gün fabrikanın etrafında yaklaşık 45-50 dk yürüyorum. Adamlar garip garip bana bakıyor. Ay aman baksınlar.kızlar yemekten bir 10 dakika sonra iş yerinin çevresini dolaştım
12 dakika sürdü ama bu kız deli deli neden yürüyor demesinler diye 2. turu atamadım
4 te bir daha atmayı planlıyorum
iyi gibi ama değil mi?
maalesef arayan soran olmadı beni, sistemden sağlık ocağımı değişirmiştim taşınma dolayısıyla.. ama dediğim gibi kimse aramadıSabah 11 kadar kan alınıyor sağlık ocakların da gebelik önceliği var randevu almanıza gerek yok bunun için anlamadığım şimdiye kadar sizi sağlık ocağının aramadı gerekirdi beni 6 haftalıkken aradılar
Belkide canim ya da kanda bakilmadan once idrardaki sekere mi bakilir dusunuyorum ,cunkü benim annem,teyzem,kv seker hastasi
Sağol canım Allah razı olsunGecmis olsun canim, insallah sonuclarin temiz cikar.
A bilmiyordum onu belkide odur ay yarından başlıycam inşallah normal geçer herşey zaten dün ve bugün kızımı hissedemiyorumIdrardan şeker bakılıyor mu onu bilmiyorum da . Genelde ilk idrarda protein çıkarsa o zaman 24 saatlik idrar istiyorlar diye biliyorum. Protein içinseo da tansiyon eşlik ederse gebelik zehirlenmesi oluyor . Yani ben ondan biliyorum 24 saat idrarı. Başka bisi için de olabilir
Anladım yapacak bir şey yok ama dediğim gibi randevu almanıza gerek yok bana hemşire geldiğinde randevu almana gerek yok gebelere öncelik tanıyoruz dedi ben Mart 20 gideceğim tetanoz aşı için randevu almadan gel dedimaalesef arayan soran olmadı beni, sistemden sağlık ocağımı değişirmiştim taşınma dolayısıyla.. ama dediğim gibi kimse aramadı
Amin canım hepimizinkini inşallahCanimin ici, annenin hissiyatini ben de 2. Yegenim olacagini ogrendigimde yasamistim. İnsan sankiilkine haksizlik yapacak, sevgisi bolunecek gibi dusunuyor. Ama dogduktan sonra, sevginin katmerlendigini, cogaldigini ve ikisi de baska baska sevdigini goruyorsun. Hele bi dogsun, bak bakalim nasil olacak. ☺
İkinci yegenimin adi da İpek. ☺ Hani su sevgiyi cogaltan zilli. Rabbim bahtlarini da guzel etsin insallah.
Bazı yerlerde aramıyorlar sanırım. Ama arayıp bildirmek gerekiyor. Benim hemşire tanıdığım vardı o bildirdi. Ondan sonra aradılar.maalesef arayan soran olmadı beni, sistemden sağlık ocağımı değişirmiştim taşınma dolayısıyla.. ama dediğim gibi kimse aramadı
Bende dünden beri hissetmemiştim, az önce burdayım dediA bilmiyordum onu belkide odur ay yarından başlıycam inşallah normal geçer herşey zaten dün ve bugün kızımı hissedemiyorum
Benim annemden biliyordum Hastanede yattıkta tüm günün idrarını istiyorlardı
Tansiyon sorunum yok ama
Evet canım dün çok tatlı yedim ama yoktu sadece 1kere kalp atışı gibi bişey hissettim bugün daha Uzanmaya fırsat olmadıBende dünden beri hissetmemiştim, az önce burdayım deditatlı bir şeyler yiyip uzandın mı canım, ufak oldukları için hissetmesi daha zor...
İlacını değiştirir daha rahat bir hap verebilir. Geçmiş olsun.Selam canlar dilerim hepiniz çok iyisinizdir.
Ben iş çıkışı hem çok yorgun oluyorum hem eve gelince çok uyuyorum ara ara sizleri okuyarak kendime gelmeye çalışıyorum.
Bu uyuma beni baydı sizlerde de sürekli uyuma isteği var mı?
Bir de Demir hapı kullanabiliyor musunuz?
Dün aldığım gibi çıkardım çok dokundu bana
Gidince doktoruma söyleyeceğim ama başka nasıl çözüm bulacağım.Kan değerlerim çok düşük maalesef
Doğru diyorsun canım normalden fazla çıkmış ocak Ve şubat ayı idrarımda proteinIdrardan şeker bakılıyor mu onu bilmiyorum da . Genelde ilk idrarda protein çıkarsa o zaman 24 saatlik idrar istiyorlar diye biliyorum. Protein içinseo da tansiyon eşlik ederse gebelik zehirlenmesi oluyor . Yani ben ondan biliyorum 24 saat idrarı. Başka bisi için de olabilir
Selam canlar dilerim hepiniz çok iyisinizdir.
Ben iş çıkışı hem çok yorgun oluyorum hem eve gelince çok uyuyorum ara ara sizleri okuyarak kendime gelmeye çalışıyorum.
Bu uyuma beni baydı sizlerde de sürekli uyuma isteği var mı?
Bir de Demir hapı kullanabiliyor musunuz?
Dün aldığım gibi çıkardım çok dokundu bana
Gidince doktoruma söyleyeceğim ama başka nasıl çözüm bulacağım.Kan değerlerim çok düşük maalesef
Doğru diyorsun canım normalden fazla çıkmış ocak Ve şubat ayı idrarımda protein
Evet canım dün çok tatlı yedim ama yoktu sadece 1kere kalp atışı gibi bişey hissettim bugün daha Uzanmaya fırsat olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?