2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sizin ikili sonucunuz nasıldı? Bir riskli de bendenizim.

Kiz sen mi dombilisin??yok artik
Fıstık gibi kızsın +20haftalık hamile
Kaç kilo aldın??

kızlar yemekten bir 10 dakika sonra iş yerinin çevresini dolaştım
12 dakika sürdü ama bu kız deli deli neden yürüyor demesinler diye 2. turu atamadım
4 te bir daha atmayı planlıyorum
iyi gibi ama değil mi?

Bosver kimseyi takma kafana. He yok yapamam diyorsan, tak kulakligi, hem biriyle konus hem turla.

Gogusleride kramliyormusuzun siz kizlar? ben aksamdan aksama göbeği zor kremliyorum acikcasi

Evet canim. Gogus, gobek ve yanlar. Evde zilyon cesit yag var. Su aralar esimin favorisi hindistan cevizi yagi. Bir de gul yagi. Digerlerini sevemedi. Hindistan cevizi kullaninca beni pastaya benzetiyormus.

Canimin ici, annenin hissiyatini ben de 2. Yegenim olacagini ogrendigimde yasamistim. İnsan sankiilkine haksizlik yapacak, sevgisi bolunecek gibi dusunuyor. Ama dogduktan sonra, sevginin katmerlendigini, cogaldigini ve ikisi de baska baska sevdigini goruyorsun. Hele bi dogsun, bak bakalim nasil olacak. ☺

Duştan cıkınca Hindistan cevizi yagıyla pehlivan gibi yaglanıom kuzu. Gögüs göbek yanlarım falan bıraz öle oturup gynıom

İkinci yegenimin adi da İpek. ☺ Hani su sevgiyi cogaltan zilli. Rabbim bahtlarini da guzel etsin insallah.

Son düzenleme:
kızlar yemekten bir 10 dakika sonra iş yerinin çevresini dolaştım
12 dakika sürdü ama bu kız deli deli neden yürüyor demesinler diye 2. turu atamadım
4 te bir daha atmayı planlıyorum
iyi gibi ama değil mi?
Ben de her gün fabrikanın etrafında yaklaşık 45-50 dk yürüyorum. Adamlar garip garip bana bakıyor. Ay aman baksınlar.

maalesef arayan soran olmadı beni, sistemden sağlık ocağımı değişirmiştim taşınma dolayısıyla.. ama dediğim gibi kimse aramadı

Belkide canim ya da kanda bakilmadan once idrardaki sekere mi bakilir dusunuyorum ,cunkü benim annem,teyzem,kv seker hastasi

Idrardan şeker bakılıyor mu onu bilmiyorum da . Genelde ilk idrarda protein çıkarsa o zaman 24 saatlik idrar istiyorlar diye biliyorum. Protein içinseo da tansiyon eşlik ederse gebelik zehirlenmesi oluyor . Yani ben ondan biliyorum 24 saat idrarı. Başka bisi için de olabilir

A bilmiyordum onu belkide odur ay yarından başlıycam inşallah normal geçer herşey zaten dün ve bugün kızımı hissedemiyorum
Benim annemden biliyordum Hastanede yattıkta tüm günün idrarını istiyorlardı
Tansiyon sorunum yok ama

maalesef arayan soran olmadı beni, sistemden sağlık ocağımı değişirmiştim taşınma dolayısıyla.. ama dediğim gibi kimse aramadı
Anladım yapacak bir şey yok ama dediğim gibi randevu almanıza gerek yok bana hemşire geldiğinde randevu almana gerek yok gebelere öncelik tanıyoruz dedi ben Mart 20 gideceğim tetanoz aşı için randevu almadan gel dedi

Amin canım hepimizinkini inşallah

Bazı yerlerde aramıyorlar sanırım. Ama arayıp bildirmek gerekiyor. Benim hemşire tanıdığım vardı o bildirdi. Ondan sonra aradılar.

Bende dünden beri hissetmemiştim, az önce burdayım dedi tatlı bir şeyler yiyip uzandın mı canım, ufak oldukları için hissetmesi daha zor...

Selam canlar dilerim hepiniz çok iyisinizdir.
Ben iş çıkışı hem çok yorgun oluyorum hem eve gelince çok uyuyorum ara ara sizleri okuyarak kendime gelmeye çalışıyorum.
Bu uyuma beni baydı sizlerde de sürekli uyuma isteği var mı?
Bir de Demir hapı kullanabiliyor musunuz?
Dün aldığım gibi çıkardım çok dokundu bana
Gidince doktoruma söyleyeceğim ama başka nasıl çözüm bulacağım.Kan değerlerim çok düşük maalesef

Bende dünden beri hissetmemiştim, az önce burdayım dedi tatlı bir şeyler yiyip uzandın mı canım, ufak oldukları için hissetmesi daha zor...
Evet canım dün çok tatlı yedim ama yoktu sadece 1kere kalp atışı gibi bişey hissettim bugün daha Uzanmaya fırsat olmadı

İlacını değiştirir daha rahat bir hap verebilir. Geçmiş olsun.

Doğru diyorsun canım normalden fazla çıkmış ocak Ve şubat ayı idrarımda protein

canım sen kaç haftalıktın aşağıda da yazmıyor
gerçi bende hiç uyku ve mide bulantısı olmadı yaa
demir hapı zamanında içmişliğim var o bende mide bulantısı yapmamıştı.
yine de 15 haftaya kadar daha uykuluydum sanırım, giderek uykum açıldı benim.
şu an normal düzeydeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…