• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Blackkcat Blackkcat kuzum dikkat et benim yaptığım çok büyük hataydı eşimin teyzesi bizim alt dairede oturuyor 18 tane evde kedisi var ben gittim oraya kedileri çok sevdiğimden seviyordum tabi ama doktorum kızıp kendi evinde bile kalma diyince anneme yerleştik ama mantarı da çoktan kapmışım kedilerden ondan evime gidemiyorum maalesef 😔

Haftanız diş tedavileri için uygun fakat gömülü ve sinirle ilişkili bir dişe müdahele normal zamanda bile zor, hamilelikte röntgen vs çekilemez. Ama enfeksiyon gelişmişse belki ilaç tedavisi olabilir, zor bir durum ama diş hekimine gitmek için uygun dönemdesiniz, elinizde eski röntgeniniz varsa giderken yanınızda götürün geçmiş olsun

Gitcem yerde rontgenim almamistim daha once cekmislerdi orda kaldi cok tesekkur ederim yarin ilk firsatta gidiyim 😣

Kizlar demirim daha once 128 cikmisti dun rahlil verdim 149 cikmis az bisi siniri gecmisiz doktora attm tahlilleri ama bunun icin bi yorum yapmadı icin bende sormadim yukselmesinin bi zarari varmi ?? Idrarda enfeksiyon cikti tekrar idrar birde kultur istedi sadece bi sorun olsa soylerdi heralde dimi 😣

Eklentiler

• Screenshot_20200306-183222.webp
    Screenshot_20200306-183222.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20200306-183303.webp
    Screenshot_20200306-183303.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 47
Yoksa bim heyacanından mı😁boşver pilavı üstten al ıspanağın altını aç tekrardan😊
😂aynen ıspanağı pişirdim de pilav nohutluydu nohutlar üstte kalıyor ya üstünden sıyırıp alıncada pilavlı nohut oldu🤪
Blackkcat Blackkcat kuzum dikkat et benim yaptığım çok büyük hataydı eşimin teyzesi bizim alt dairede oturuyor 18 tane evde kedisi var ben gittim oraya kedileri çok sevdiğimden seviyordum tabi ama doktorum kızıp kendi evinde bile kalma diyince anneme yerleştik ama mantarı da çoktan kapmışım kedilerden ondan evime gidemiyorum maalesef 😔
alerjim beni zorlayınca arka bahçemizde kuruluk var ya da bahçede bakıyorum yediriyorum ve uzaktan seviyorum malesef😔ama çok seviyorum çok alıştım hepsine 12-13yıllık bile kedilerim var ve yavruları yaklaşık 20taneler🙈balkona çıkınca hepsi bana bakıyor uzaktan sevip nazlıyorum evlatlarımı😻

Kizlar demirim daha once 128 cikmisti dun rahlil verdim 149 cikmis az bisi siniri gecmisiz doktora attm tahlilleri ama bunun icin bi yorum yapmadı icin bende sormadim yukselmesinin bi zarari varmi ?? Idrarda enfeksiyon cikti tekrar idrar birde kultur istedi sadece bi sorun olsa soylerdi heralde dimi 😣
Sınırda canım demek ki sorun olmuyor yoksa doktorun muhakkak söylerdi,bende haftaya genel tahlillerimi tekrardan yaptırıcam en son 5.haftamda yaptırmıştım

Kızlar selamm, iilay iilay listeye bir pipili değil kukulu ekleyebilir miyiiiz :halay::KK200:

Kız geliyormuş bizee :)

Hayirli, ugurlu olsun. Masallah ona. 😍😍😍

Merhaba kızlar 3 gündür hastayım mesajları okuyamadım kusura bakmayın dün acile gittik şiddetli baş ağrısı bide kusma vardı tansiyonum 145 90 çıktı doktor yüksek olduğunu hamilelikte iyi olmadığını soyledi normalde 10 a 6 Çıkardı hep tansiyonum hamileliğinde tansiyon problemi yaşayan var mı aranızda 😔

Gecmis olsun canim, Allah sifalar versin.

Canım doktor eger sknti görse zaten direkt söyler benimde folikasit yuksek çıkmıştı ama sınırı az geçmişti doktor görmesine rağmen üstünde durmadı ama mesela tsh değerim için uyarmisti

Sınırda canım demek ki sorun olmuyor yoksa doktorun muhakkak söylerdi,bende haftaya genel tahlillerimi tekrardan yaptırıcam en son 5.haftamda yaptırmıştım

Bende dun yaptırdım ama niye bise demdi bilmem ama simdi kullandimiz demir hapi degilmi o dahada yukseltmicek mi

Canım doktor eger sknti görse zaten direkt söyler benimde folikasit yuksek çıkmıştı ama sınırı az geçmişti doktor görmesine rağmen üstünde durmadı ama mesela tsh değerim için uyarmisti

Tsh duzene girdi kendiliğinden de anlamadim geyneferon kullanmaya basladim demir.ilacimi kan ilacimi. O dahada yukseltmicek mi

Bime gittim hiçbir şey kalmamış resmen sadece beyaz üstüne pembe fiyonklu patik vardı bende o teyzeler gibi acaba fiyonku koparsam işe yarar mı diye düşündüm😂oğluma hikaye kitaplarından aldım,şişme yeleklerin yaşı kalmamıştı ve pembeydi çoğu,bizim buralarda hep kız bebek var sanırım😅kalanlar pembeydi
Kiz bu saate bim mi kalır bizde sabah 9.30 hiçbirşey kalmamıştı düşün yani 😂

Kızım Nisan doğumlu sanırım en güzel dönem bahar çocukları yaza birazda serpiliyor.Allah nasip ederse bakalım yaz sonu bebeği nasıl oluyor onuda tadalım😌
Aynen benim iki oğlum da nisan doğumlu yaza da şöyle güneşlenmek icin parka çıkardık hey gidi günler:) şimdi yaz sonu sayılır..

Bir diş hekimi olarak söyleyeyim augmentin gebelik kategorisi B dir, zaten A grubu bir antibiyotik de yoktur, yapılan araştırmalarda embriyoya fetusa herhangi bir olumsuzluğu yoktur, hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde bu şekildedir, yani gebelikte hekiminiz de uygun görürse güvenle kullanılabilen bir ilaçtır. Ama lütfen hekiminize danışmadan antibiyotik kullanmayın sadece gebelik için değil hiçbir zaman, belki ufak bir müdaheleyle diş ağrınız geçirilebilir bir diş hekimine görünün, sevgiler
Öncelikle çok teşekkür ediyorum bilginiz için inanın çok mutlu oldum. Ama şunu belirtmek isterim Kibrista Lefkoşa da ikamet ediyorum ve Türklere sadece özel hastaneler bakıyor ve orası da 1 nisana gün verdi bi kaç gebe arkadaşıma danıştim araştırma yaptım dayanılmaz bi hâl aldığı için 2 tane attım. Eczacı bi zararı yok dedi ona güvenerek aldım ama sakincaliysa artık atmam. Çok teşekkür ediyorum çok sagolun😊

ben 12 de gittim her şey vardı, Reflü yatağı, babynest, zıbın yelek patik vs kimse bir şey almamıştı ihtiyacım olanları aldım, cinsiyeti bilsem daha da alırdım da henüz belli değil.hatta akşam üstü 4 gibi eşim gidip beşik aldı, bizim burda hep emekliler yaşlılar var şanslıyız🤣🤣

Öncelikle çok teşekkür ediyorum bilginiz için inanın çok mutlu oldum. Ama şunu belirtmek isterim Kibrista Lefkoşa da ikamet ediyorum ve Türklere sadece özel hastaneler bakıyor ve orası da 1 nisana gün verdi bi kaç gebe arkadaşıma danıştim araştırma yaptım dayanılmaz bi hâl aldığı için 2 tane attım. Eczacı bi zararı yok dedi ona güvenerek aldım ama sakincaliysa artık atmam. Çok teşekkür ediyorum çok sagolun😊
Kullanacaksanız 12 saatte bir alın mutlaka , sakıncalı değil içiniz rahat olsun. ağrı kesici olarak da parol alabilirsiniz, geçmiş olsun tekrardan😊

Back
X