• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar selam, yoğunluğum çok, okuyamıyorum ama öğlen baktım Sobede feci indirim vardı..
Çok güzel kışlık montlar 40 TL ye düşmüş.. Birazdan almak için gideceğim yine (6-9 ay alacağım)..

Bugün oğluşu hiç hissetmedim bu arada... Tatlı yiyip uzanmak dışında önerisi olan? Akşam deneyeyim... :KK43:
Teşekkürler 40 tl iyiymiş bakalım bizde 🥰

Bende dermatolojiden geldim mantar çıktı allah beterinden saklasin sprey verdi bebeğe sakıncalı olmayan cinsmis ama yine kedi yüzünden kedilere dikkat etmek lazım hamileyken gerçekten

Agustos sonu gelen bebeleri nasıl giydircez hanımlar hastanede battanıye felan sarcazmı😂

Merhaba kızlar 3 gündür hastayım mesajları okuyamadım kusura bakmayın dün acile gittik şiddetli baş ağrısı bide kusma vardı tansiyonum 145 90 çıktı doktor yüksek olduğunu hamilelikte iyi olmadığını soyledi normalde 10 a 6 Çıkardı hep tansiyonum hamileliğinde tansiyon problemi yaşayan var mı aranızda 😔

Merhaba kızlar 3 gündür hastayım mesajları okuyamadım kusura bakmayın dün acile gittik şiddetli baş ağrısı bide kusma vardı tansiyonum 145 90 çıktı doktor yüksek olduğunu hamilelikte iyi olmadığını soyledi normalde 10 a 6 Çıkardı hep tansiyonum hamileliğinde tansiyon problemi yaşayan var mı aranızda 😔
Geçmiş olsun canım ❤️

Çok geçmiş olsun artık sürekli takip edeceksin yükseklik sıkıntılı ınş dediğiniz gibi 1 seferloktir.

Bende 2 oglanda subatloydi kıs iyiydi şimdi yaz insan arada kalıyor.
Evet kışda sar sarmala iki kat giydir felan şimdi yaz ama agıstos sonu gibi akşamları soguk oluyor arada kaldım valla hastanede bir zıbın tulum çorap yeter herhalde üstede ince battaniye😂 çok tatlı konular

ay valla şu an yazlık alalım diye düşünüyoruz
inan oraya buraya bakarak işte aklımı dağıtıyorum, sahibinden bağımlısı oldum :KK70:
mesela ödeme günü bugün
oh diyorum iyi ki yoğunum
evde olsam var yaaaaa düşünmekten kafayı yerdim
Trendyoldan aldım bende bez cok uygun 240 adet 2 ıslak mendil hediyeli 103 tl şampuan filen aldım güvenilir bi bak istersen

Evet kışda sar sarmala iki kat giydir felan şimdi yaz ama agıstos sonu gibi akşamları soguk oluyor arada kaldım valla hastanede bir zıbın tulum çorap yeter herhalde üstede ince battaniye😂 çok tatlı konular
Kesinlikle özellikle cinsiyet ogrenildikten sonra şimdiki hedefimiz hazırlıklar 😍
Evet ya değil mii :)) İçten içe kız istiyormuşum bir de onu fark ettim, çok sevindik ya :)
Allah sağlıkla gelmelerini nasip etsin 💖
Kesinlikle kız Bebek duygusu başka rabbim her iki duygudanda herkese tatdirsin.💖

Evde ölçüyorum normal çıkıyor 12 8 ama dahiliyeye gidip kontrol ettirmem gerekiyormuş erken doğuma bide bebekte gelişim geriliğine neden oluyormus o yüzden korktum biraz 😔
Bence de gidin dahiliye allah korusun hamileligin ilerleyen zamanlarında görmeyide engelliyor sen önlemini al rabbim korur kollar allahın izniyle.

Back
X