Gösteriyorum yatak felan oda yapcaz diye kendi görünce getirip gösteriyo anne ne ne ne yapcazmı diyoYa işte o tür hamleleri daha önce yapmak gerekiyor. He öncesinde odaya yada kreşe gitmiş olsa da kardeş gelince geriye dönüş olabiliyor .sepet almak ek masraf olur yatak alsan park yatağı bırakmak istemeyedebilir. . Ama şimdiden en azından yeni evimizde yeni yatağında olacak hangi model alsak ki diye görsel bakın. En azından yeni ev yeni yatak mesajı verilmiş olur yeni kardeş yeni yatak yerine
Çok şükür çok iyi geçti evet bize ikinci erkek Bebiş geliyorKontrol nasıl gecti ögrenebildiniz mi
Teşekkür ediyorumBize doktorumuz granül beyaz sabun önermişti, en doğal ve alerji riski düşük olan , ben onu kullanıyorum oğluma duru kullanıyorum
Aaa onu bebek kıyafetleri içinde kullanabiliyormuyuz. Ben iki yıldır hem renkli hem de beyazlar için kullanıyorum.büyüyorız artık canımarada olacak böyle sertlikler ağrılar ilerleyen haftalarda da artabilir tabi kasılmayla karışıyor arada Allah göstermesin
güzel haberlerle bekliyoruz canım inşallah öğrenirsin cinsiyeti
maşallah ne güzel alışverişler yapılıyorgüle güle kullansın şimdiden minnoşun
Kötü diyemem diğerleri için ama benim kaç yıldır kullandığım bitkisel bi marka var ersağ adı,çok memnunum,her şeye alerjim olduğu için beni en rahatsız etmeyen bitkisel toz ersağda buldum memnunum,çocuklarda ve nevresimlerimde özellikle kullanıyorum
Tabi ki canım hatta özellikle bebek ve çocuklarda daha hassaslar yaTeşekkür ediyorum
Aaa onu bebek kıyafetleri içinde kullanabiliyormuyuz. Ben iki yıldır hem renkli hem de beyazlar için kullanıyorum.
Super yaaa çok iyi oldu bu. Teşekkür ediyorumTabi ki canım hatta özellikle bebek ve çocuklarda daha hassaslar ya
Sağlıklı olsunda yeterki hepimiz için ikinci plandaa cinsiyet sevindim benimde erkekÇok şükür çok iyi geçti evet bize ikinci erkek Bebiş geliyor
Ben bebek düşününce ayırdım. Ama şuanda ya babasıyla ya benle yatıyor yatağında gene. Tek odasında kalmıyor. Bence 5 ayımız var şimdi ayırabilirsin.Hamişler benim kızım 2 yaşında bizimle aynı odada park yatagında yatıyor şimdi yeni bebek gelicek kızıma oda yapsam taşınıcam bir kaç aya şuan yapamam taşınınca olabilir bu seferde bebek geldiginde oda yapsam çocugum içlenir dışlandıgını düşünür çıkamadım İşin içinden
Ben de 32 yasindayim. Ne ikili uclu testim var ne de kan testi yaptirdim. Ben de endiseleniyorum elbette. Acaba diyorum. Cok onemli bir karar, insan her acidan her seyi düşünüyor. Sonra düşündüm. Down sendromu tespit edilse de tedavi edilebilecek bir durum degil. Sonuc korktugum gibi cikarsa ben bu cocugu aldirir miyim diye. Ne esim ne ben aldirma konusundan bahsetmek bile istemedik. Ne olursa olsun bixim cocugumuz, onu her sekilde sevicez deyip hicbir seyi ogrenmemeye karar verdik. Down sendromu kalp akciger gibi farkli organlari da etkileyebiliyor. Su an icin girdigimiz ultrasonlarda bir anormallik tespit edilmedi sukurler olsun ama belli olmaz. Her 700 cocuktan biri bu sendromla dogabiliyor. Down sendromlular hakkinda belgeseller programlar izlemeye basladim. Iyi bir egitim, destek ve sevgiyle saglikli bir şekilde aktif bir durumda yasayabiliyorlar. Esime hazirlikli olmamiz gerektigini ileride olabilecekleri anlattigimda icime su serpti. Endiselenme dedi. Cocugumuza her seyi ogreticez. Hep bahsettigi cok sevdigi bir ev arkadasi varmis ve down sendromluymus. Ben eskiden bahsettiginde dikkt etmemisim. Beraber Amerikan futbolu oynamislar. Yani demem o ki, herkes covugunun saglikli olmasi icin cani gonulden dua eder. Bu en dogal durtumuz. Ama down sendromlu olmasi durumunda da cocuk sevgisini yasayacaksiniz cok guzel bir aile olacaksiniz. Bu degismeyecek. Aklima endiselerim geldigi her anda benim oglum down sendromlu olur mu diye dusundugumde biraksana diyorum, benim bir oglum olacak, asil onemli olan nokta bu. Allah kismet ederse bir oglum olacak. Var mi dahasiEşime hissettirmemeye çalışıyorum ama amniyosenteze hayır deyip yapmadım buna pişman degilim ama endişem gitmiyo ikili testim 1\277 yaşım 32 riskli denilmişti
Doğuma kadar bu endişeyle sabredicem galiba
Ben de 32 yasindayim. Ne ikili uclu testim var ne de kan testi yaptirdim. Ben de endiseleniyorum elbette. Acaba diyorum. Cok onemli bir karar, insan her acidan her seyi düşünüyor. Sonra düşündüm. Down sendromu tespit edilse de tedavi edilebilecek bir durum degil. Sonuc korktugum gibi cikarsa ben bu cocugu aldirir miyim diye. Ne esim ne ben aldirma konusundan bahsetmek bile istemedik. Ne olursa olsun bixim cocugumuz, onu her sekilde sevicez deyip hicbir seyi ogrenmemeye karar verdik. Down sendromu kalp akciger gibi farkli organlari da etkileyebiliyor. Su an icin girdigimiz ultrasonlarda bir anormallik tespit edilmedi sukurler olsun ama belli olmaz. Her 700 cocuktan biri bu sendromla dogabiliyor. Down sendromlular hakkinda belgeseller programlar izlemeye basladim. Iyi bir egitim, destek ve sevgiyle saglikli bir şekilde aktif bir durumda yasayabiliyorlar. Esime hazirlikli olmamiz gerektigini ileride olabilecekleri anlattigimda icime su serpti. Endiselenme dedi. Cocugumuza her seyi ogreticez. Hep bahsettigi cok sevdigi bir ev arkadasi varmis ve down sendromluymus. Ben eskiden bahsettiginde dikkt etmemisim. Beraber Amerikan futbolu oynamislar. Yani demem o ki, herkes covugunun saglikli olmasi icin cani gonulden dua eder. Bu en dogal durtumuz. Ama down sendromlu olmasi durumunda da cocuk sevgisini yasayacaksiniz cok guzel bir aile olacaksiniz. Bu degismeyecek. Aklima endiselerim geldigi her anda benim oglum down sendromlu olur mu diye dusundugumde biraksana diyorum, benim bir oglum olacak, asil onemli olan nokta bu. Allah kismet ederse bir oglum olacak. Var mi dahasi
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evde babam ve benim dışım da pek memnun olmadılar ama yapacak bir şey yok hepsi kız bekliyordu şok etkisi yarattı galibaSaglıklı
Sağlıklı olsunda yeterki hepimiz için ikinci plandaa cinsiyet sevindim benimde erkekRabbim hayırlısıyla kucagımza almak nasip etsin inşallah
Çok şükür çok iyi geçti evet bize ikinci erkek Bebiş geliyor
Eşime hissettirmemeye çalışıyorum ama amniyosenteze hayır deyip yapmadım buna pişman degilim ama endişem gitmiyo ikili testim 1\277 yaşım 32 riskli denilmişti
Doğuma kadar bu endişeyle sabredicem galiba
Ben de 32 yasindayim. Ne ikili uclu testim var ne de kan testi yaptirdim. Ben de endiseleniyorum elbette. Acaba diyorum. Cok onemli bir karar, insan her acidan her seyi düşünüyor. Sonra düşündüm. Down sendromu tespit edilse de tedavi edilebilecek bir durum degil. Sonuc korktugum gibi cikarsa ben bu cocugu aldirir miyim diye. Ne esim ne ben aldirma konusundan bahsetmek bile istemedik. Ne olursa olsun bixim cocugumuz, onu her sekilde sevicez deyip hicbir seyi ogrenmemeye karar verdik. Down sendromu kalp akciger gibi farkli organlari da etkileyebiliyor. Su an icin girdigimiz ultrasonlarda bir anormallik tespit edilmedi sukurler olsun ama belli olmaz. Her 700 cocuktan biri bu sendromla dogabiliyor. Down sendromlular hakkinda belgeseller programlar izlemeye basladim. Iyi bir egitim, destek ve sevgiyle saglikli bir şekilde aktif bir durumda yasayabiliyorlar. Esime hazirlikli olmamiz gerektigini ileride olabilecekleri anlattigimda icime su serpti. Endiselenme dedi. Cocugumuza her seyi ogreticez. Hep bahsettigi cok sevdigi bir ev arkadasi varmis ve down sendromluymus. Ben eskiden bahsettiginde dikkt etmemisim. Beraber Amerikan futbolu oynamislar. Yani demem o ki, herkes covugunun saglikli olmasi icin cani gonulden dua eder. Bu en dogal durtumuz. Ama down sendromlu olmasi durumunda da cocuk sevgisini yasayacaksiniz cok guzel bir aile olDaha önce yaptırdım bi sorun görülmedi ama 20 haftalıkken yapılcakmış tekrarYastan dolayi riskli cikmasi normal kafaniza takmayin bence allahin izniyle bir sorun yoktur detayli yaptircanizmi orda daha cok iciniz rahatlar
Benim yok ama oldukta elma yiyorum aç karna sabah öğlen ne zaman istersem sabahları daha güzel oluyor ve su içiyorum o zamanlarda hemen normalleşiyor ,bişey daha bar ama türkçe ismini hatırlayamadım siyah bizlerde gavalı kurusu diyorlar onu duda bekletin akşamdan sabah aç karna suyunu ve kendisini yiyorsunKızlar selam bisey sorucam kabizlik problemi yasayan var mi? Normalde hic yasamazdim ama simdi bikac zamandir var. Ne önerirsiniz?
Ayırıcamda işte nereye ayırıp koyucam oda yok sonra ayırırsam buyuk sıkıntı yaşarız gibiBen bebek düşününce ayırdım. Ama şuanda ya babasıyla ya benle yatıyor yatağında gene. Tek odasında kalmıyor. Bence 5 ayımız var şimdi ayırabilirsin.
Çok güzel yazmışssınız. Kalbinize sağlıkBen de 32 yasindayim. Ne ikili uclu testim var ne de kan testi yaptirdim. Ben de endiseleniyorum elbette. Acaba diyorum. Cok onemli bir karar, insan her acidan her seyi düşünüyor. Sonra düşündüm. Down sendromu tespit edilse de tedavi edilebilecek bir durum degil. Sonuc korktugum gibi cikarsa ben bu cocugu aldirir miyim diye. Ne esim ne ben aldirma konusundan bahsetmek bile istemedik. Ne olursa olsun bixim cocugumuz, onu her sekilde sevicez deyip hicbir seyi ogrenmemeye karar verdik. Down sendromu kalp akciger gibi farkli organlari da etkileyebiliyor. Su an icin girdigimiz ultrasonlarda bir anormallik tespit edilmedi sukurler olsun ama belli olmaz. Her 700 cocuktan biri bu sendromla dogabiliyor. Down sendromlular hakkinda belgeseller programlar izlemeye basladim. Iyi bir egitim, destek ve sevgiyle saglikli bir şekilde aktif bir durumda yasayabiliyorlar. Esime hazirlikli olmamiz gerektigini ileride olabilecekleri anlattigimda icime su serpti. Endiselenme dedi. Cocugumuza her seyi ogreticez. Hep bahsettigi cok sevdigi bir ev arkadasi varmis ve down sendromluymus. Ben eskiden bahsettiginde dikkt etmemisim. Beraber Amerikan futbolu oynamislar. Yani demem o ki, herkes covugunun saglikli olmasi icin cani gonulden dua eder. Bu en dogal durtumuz. Ama down sendromlu olmasi durumunda da cocuk sevgisini yasayacaksiniz cok guzel bir aile olacaksiniz. Bu degismeyecek. Aklima endiselerim geldigi her anda benim oglum down sendromlu olur mu diye dusundugumde biraksana diyorum, benim bir oglum olacak, asil onemli olan nokta bu. Allah kismet ederse bir oglum olacak. Var mi dahasi
Suyu ve meyve bol yiyin bn olmadım hiçç ,sulu yemekler yiyorum pilav makarna iki kaşık kadar yiyorum favorim sulu yemek corbaKızlar selam bisey sorucam kabizlik problemi yasayan var mi? Normalde hic yasamazdim ama simdi bikac zamandir var. Ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?