2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Gösteriyorum yatak felan oda yapcaz diye kendi görünce getirip gösteriyo anne ne ne ne yapcazmı diyo

Bize doktorumuz granül beyaz sabun önermişti, en doğal ve alerji riski düşük olan , ben onu kullanıyorum oğluma duru kullanıyorum
Teşekkür ediyorum Aaa onu bebek kıyafetleri içinde kullanabiliyormuyuz. Ben iki yıldır hem renkli hem de beyazlar için kullanıyorum.

Tabi ki canım hatta özellikle bebek ve çocuklarda daha hassaslar ya
Super yaaa çok iyi oldu bu. Teşekkür ediyorum Zaten kullandığım bir üründü. İki yıl önce indirimli ürün almak için üye yapmışlardı. O günden beri kullanıyorum. Ama seminerlerine falan gitmiyorum o yüzden detayı çok fazla bilmiyorum. Bebek kıyafetleri içinde hiç düşünmemiştim ersağı.

Ben bebek düşününce ayırdım. Ama şuanda ya babasıyla ya benle yatıyor yatağında gene. Tek odasında kalmıyor. Bence 5 ayımız var şimdi ayırabilirsin.

Eşime hissettirmemeye çalışıyorum ama amniyosenteze hayır deyip yapmadım buna pişman degilim ama endişem gitmiyo ikili testim 1\277 yaşım 32 riskli denilmişti
Doğuma kadar bu endişeyle sabredicem galiba

Eşime hissettirmemeye çalışıyorum ama amniyosenteze hayır deyip yapmadım buna pişman degilim ama endişem gitmiyo ikili testim 1\277 yaşım 32 riskli denilmişti
Ben de 32 yasindayim. Ne ikili uclu testim var ne de kan testi yaptirdim. Ben de endiseleniyorum elbette. Acaba diyorum. Cok onemli bir karar, insan her acidan her seyi düşünüyor. Sonra düşündüm. Down sendromu tespit edilse de tedavi edilebilecek bir durum degil. Sonuc korktugum gibi cikarsa ben bu cocugu aldirir miyim diye. Ne esim ne ben aldirma konusundan bahsetmek bile istemedik. Ne olursa olsun bixim cocugumuz, onu her sekilde sevicez deyip hicbir seyi ogrenmemeye karar verdik. Down sendromu kalp akciger gibi farkli organlari da etkileyebiliyor. Su an icin girdigimiz ultrasonlarda bir anormallik tespit edilmedi sukurler olsun ama belli olmaz. Her 700 cocuktan biri bu sendromla dogabiliyor. Down sendromlular hakkinda belgeseller programlar izlemeye basladim. Iyi bir egitim, destek ve sevgiyle saglikli bir şekilde aktif bir durumda yasayabiliyorlar. Esime hazirlikli olmamiz gerektigini ileride olabilecekleri anlattigimda icime su serpti. Endiselenme dedi. Cocugumuza her seyi ogreticez. Hep bahsettigi cok sevdigi bir ev arkadasi varmis ve down sendromluymus. Ben eskiden bahsettiginde dikkt etmemisim. Beraber Amerikan futbolu oynamislar. Yani demem o ki, herkes covugunun saglikli olmasi icin cani gonulden dua eder. Bu en dogal durtumuz. Ama down sendromlu olmasi durumunda da cocuk sevgisini yasayacaksiniz cok guzel bir aile olacaksiniz. Bu degismeyecek. Aklima endiselerim geldigi her anda benim oglum down sendromlu olur mu diye dusundugumde biraksana diyorum, benim bir oglum olacak, asil onemli olan nokta bu. Allah kismet ederse bir oglum olacak. Var mi dahasi

Yastan dolayi riskli cikmasi normal kafaniza takmayin bence allahin izniyle bir sorun yoktur detayli yaptircanizmi orda daha cok iciniz rahatlar

Kızlar selam bisey sorucam kabizlik problemi yasayan var mi? Normalde hic yasamazdim ama simdi bikac zamandir var. Ne önerirsiniz?

Kızlar selam bisey sorucam kabizlik problemi yasayan var mi? Normalde hic yasamazdim ama simdi bikac zamandir var. Ne önerirsiniz?
Benim yok ama oldukta elma yiyorum aç karna sabah öğlen ne zaman istersem sabahları daha güzel oluyor ve su içiyorum o zamanlarda hemen normalleşiyor ,bişey daha bar ama türkçe ismini hatırlayamadım siyah bizlerde gavalı kurusu diyorlar onu duda bekletin akşamdan sabah aç karna suyunu ve kendisini yiyorsun
Geçmiş olsun canım benim
Oğluşun nasıl oldu bu arada ?daha iyidir inşallah

Ben bebek düşününce ayırdım. Ama şuanda ya babasıyla ya benle yatıyor yatağında gene. Tek odasında kalmıyor. Bence 5 ayımız var şimdi ayırabilirsin.
Ayırıcamda işte nereye ayırıp koyucam oda yok sonra ayırırsam buyuk sıkıntı yaşarız gibi çıkamıyorum içinden hadı kızım bizimle uyusun bebek beşikde bu seferde bizimle ıyumaya alışacak bir de uykusu öyle hafif sese kalkıyor eşimi ikna edip mayısa kadar taşınırsam hemen oda yapıp ayırcam yoksa yandık

Çok güzel yazmışssınız. Kalbinize sağlık

İyi akşamlar
Sallanan beşik öneren var mı uygun olsun istiyorum küçük olması uygun olur odam küçük oldugundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…