2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
tabi ki de yazacaksın, insan o an o kadar doluyor ki, birden patlıyor. zaten çocuk olunca çok vakit de kalmıyor arkadaşa uzunca bir süre, bir iki arkadaş anca
Çok tesekkurler tatlım göz kapakları kaldiramamaktan başka bi hasar yok bende daha iyi kalktım az insan çok huzur

Bende trendyolda indirim varken 3 paket yenidoğan mustela şampuan aldım, ebebek indirimindende baby me yenidoğan 3 paket aldım
3 kutu sıvı deterjan 2 kutu yumuşatıcı, 2 yüxey temizleyici aldım . Evde kutu kutu duruuorlar . Eşimde depo tutayım istersen diyor her kenara köşeye bişey sıkıştırdım

[/QUOTE]

Kuzenim direk sleepy baslamis pisik yapmamış prima molfix fiyatlsri fazla gibi geliyor bende sleeppy yada ebebegin beziyle baslamyi planlıyorum tabiki pisik yaparsa el mecbur diger bezleri denicem ama belki başladığım bezle gidersem olmaz diye düşünüyorm düşündüğüm gibi olurmu onu bilmiyorum
[/QUOTE]
Çok mantıklı. Bana da böle dedıler uygun fiyatlıdan baslayıp pahalıya dogru gıt pişik yapmayandan devam et dedıler. Tabi ben daha hangısı pahalı hangısı ucuz blmıom bıle

Bide arkadaşına sorsana. Gece alt değiştirme yapıyor mu ? O şekilde geçmeden duruuor mu 2 aydan sonra fln gece kaka yapmadığı sürece bez değiştirilmeyeceği için sordum. Geceden sabaha 10 -6 gbi oluyor genelde o dönem bebekler ıslanmadan altı kuru kalıyor mu o mühim. Onu öğrenmek lazım. Gündüz zaten sık değişiyor ne olursa gece oluyor.

Kuzenim direk sleepy baslamis pisik yapmamış prima molfix fiyatlsri fazla gibi geliyor bende sleeppy yada ebebegin beziyle baslamyi planlıyorum tabiki pisik yaparsa el mecbur diger bezleri denicem ama belki başladığım bezle gidersem olmaz diye düşünüyorm düşündüğüm gibi olurmu onu bilmiyorum
[/QUOTE]
Ben de sleppy düşünüyorum. Bakalım inşallah pişik yapmaz. İçeriği güzel, temiz.

Güle güle pisletsin

Aslında şampuan deterjanda stok yapmak riskli riskli benim çocuğum dermatit cildi hemen alerji olup kabarıyor şampuanı ayrı deterjani ayrı bi kullandığımız bez bi ay iyiyken diğer aya alerji yapabiliyor beyaz tenli olma ihtimali varsa anne yada baba beyaz tenliyse stok yapmayın çünkü beyaz tenli çocuklarda alerji çok oluyor doktor öyle demişti bize

Merhaba arkadaşlar. Malum alınan tüm bebek kıyafetleri önce yıkanması ütülenmesi gerekiyor. Piyasada o kadar çok deterjan var ki doğal diye satılan. Güvenemiyorum her markaya. Daha önce deneyimli olan doğum yapan anneler yada bu konuda bilgisi olan varsa hangi markalara iyi hangilerine çok kötü diyorsunuz

Günaydın güzel annelerim
Işe gitmedim dişim ağrıyor ağrısı başıma vuruyor inat ettim ağrı kesicide almıyorum bakalim kimin inadi daha ağır basacak kalkayimda uşağımı doyurayım alttan alttan vuruyor xanini
Bu ay detaylı vs var bu ay bise alamam pek ama bidaki ay baslarim artik bi odam depo o yonden rahatim ikitanede seyyar dolap alcam toplu dursun diye cocuk demek masraf demek valla

Ben ondan alerjik çocuklar için olan mustela ürününden aldım
Deterjanda işe yaramaz ise kendi çamaşırlarıma kullanırım artık.

[/QUOTE]
Çok mantıklı. Bana da böle dedıler uygun fiyatlıdan baslayıp pahalıya dogru gıt pişik yapmayandan devam et dedıler. Tabi ben daha hangısı pahalı hangısı ucuz blmıom bıle
[/QUOTE]

Prima cok pahali geliyor bana ee molfixte ondan 10 tl felan agsasi oda pahali en iyisi baby&me veya sleppy bana daha avntajli geldi e bebek surekli indirim yapiyor ztn suan 50tensi 22.90 yenidogani seleppy henuz bakmadm ama sleppy le baslamayi dusunuyrm

Ben ondan alerjik çocuklar için olan mustela ürününden aldım
Deterjanda işe yaramaz ise kendi çamaşırlarıma kullanırım artık.
Bizde o şampuanı kullanıyoruz memnunuz evet kendi çamaşırlarınıza kullanmak çok mantıklı boşa gitmemiş olur

[/QUOTE]

Prima cok pahali geliyor bana ee molfixte ondan 10 tl felan agsasi oda pahali en iyisi baby&me veya sleppy bana daha avntajli geldi e bebek surekli indirim yapiyor ztn suan 50tensi 22.90 yenidogani seleppy henuz bakmadm ama sleppy le baslamayi dusunuyrm
[/QUOTE]
Sleepy kendi internet sitesinde sürekli indirim oluyor bizde şimdi sleepy kullanıyoruz toplu alınca uyguna geliyor

İyi geceler kızlar göbeğimin hemen altı sertleşti ve çok acıyor niye böyle büyüdü mü sıpa ne oldu acaba 16artı 5 olduk bugün.. ciddi manada ağrıyor varmı aranızda yaşayan
Soruma cevap alamadım

Bize doktorumuz granül beyaz sabun önermişti, en doğal ve alerji riski düşük olan , ben onu kullanıyorum oğluma duru kullanıyorum

Sorulara cevap alınmadığında bence okuyanlar içinde yaşayan ya da yaşasada nedenini bilmeyen olduğu içindir.
Geçen gün bende değişen vitamin hapımla ilgili ( innate) soru sordum. Dönüş olmadı kimseden demek ki kimse kullanmıyormuş diye düşündüm.

Sordum cnm simdi beyaz paket olanindan kullaniyormus diger paketleri sıkıntılı diyor gece hic degistirmiyormus yatmadan once degistiriyormus sizma hic yapmamis bu zamana kadar 10 aylik kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…