Çok tesekkurler tatlım göz kapakları kaldiramamaktan başka bi hasar yok bende daha iyi kalktım az insan çok huzurtabi ki de yazacaksın, insan o an o kadar doluyor ki, birden patlıyor. zaten çocuk olunca çok vakit de kalmıyor arkadaşa uzunca bir süre, bir iki arkadaş anca
Bende trendyolda indirim varken 3 paket yenidoğan mustela şampuan aldım, ebebek indirimindende baby me yenidoğan 3 paket aldımIlk bebek mibizimkidr oyle bizim burda hersey yakin değil belirli zamanlar gideriz şok var yakın sadcee orayada oyuncak gomlek vs geliyor gecen baktim oyuncak almis gelmis dedim daha bir seneden fazla vakit var bunla oynamasi icin olsun kalsin diyor dunde gomlek aldi cinsiyeti öğrendik artık magazalarda benden daha cok alışveriş yapar o bez stogunu bende istiyorum aslinda 1 n 2n 3n stok yapayim diyorum ama pisik olayı durdurtuyor beni onun yerine islak mendik ve deterjan sampuan stogu yapmaya karar verdim
Bide arkadaşına sorsana. Gece alt değiştirme yapıyor mu ? O şekilde geçmeden duruuor mu 2 aydan sonra fln gece kaka yapmadığı sürece bez değiştirilmeyeceği için sordum. Geceden sabaha 10 -6 gbi oluyor genelde o dönem bebekler ıslanmadan altı kuru kalıyor mu o mühim. Onu öğrenmek lazım. Gündüz zaten sık değişiyor ne olursa gece oluyor.Ilk bebek mibizimkidr oyle bizim burda hersey yakin değil belirli zamanlar gideriz şok var yakın sadcee orayada oyuncak gomlek vs geliyor gecen baktim oyuncak almis gelmis dedim daha bir seneden fazla vakit var bunla oynamasi icin olsun kalsin diyor dunde gomlek aldi cinsiyeti öğrendik artık magazalarda benden daha cok alışveriş yapar o bez stogunu bende istiyorum aslinda 1 n 2n 3n stok yapayim diyorum ama pisik olayı durdurtuyor beni onun yerine islak mendik ve deterjan sampuan stogu yapmaya karar verdim
Kızıma sadece prima kulşanabilmiştim 15 sya kadar sonra molfix. Şimdi molfix le başlıcam bakalım kızarıklık ya da bişey yaparsa prima pure a geçerim.
Sleepy natural merak ediyorum aslında ama daha önce ilk pişik deneyimi 1 bucuk yıl sonra sleepy mor pakette olmuştu biraz çekiniyorum. Belki bu bebeğe iyi gelir ama bakıcaz artık toto neyi severse
Güle güle pisletsin
Trendyoldan verdiğim siparişim dün geldi
Hediye ıslak mendilide 2 tane yanındasadece eksiklerim hastane çıkışı,banyo kuvet seti havlusu,yedek kıyafet alt üst ,zıbın ,battaniye,
Aldıklarımda oltribebe burun aspiratörü damlası
Bez 1\2 numara
3 zıbın
5 altlık
Kapşonlu birtakım
Şampuan ,yag ,vazelin o kadar daha alcak cok eksik varrrolsun zamanla tamamlanır
Aslında şampuan deterjanda stok yapmak riskli riskli benim çocuğum dermatit cildi hemen alerji olup kabarıyor şampuanı ayrı deterjani ayrı bi kullandığımız bez bi ay iyiyken diğer aya alerji yapabiliyor beyaz tenli olma ihtimali varsa anne yada baba beyaz tenliyse stok yapmayın çünkü beyaz tenli çocuklarda alerji çok oluyor doktor öyle demişti bizeIlk bebek mibizimkidr oyle bizim burda hersey yakin değil belirli zamanlar gideriz şok var yakın sadcee orayada oyuncak gomlek vs geliyor gecen baktim oyuncak almis gelmis dedim daha bir seneden fazla vakit var bunla oynamasi icin olsun kalsin diyor dunde gomlek aldi cinsiyeti öğrendik artık magazalarda benden daha cok alışveriş yapar o bez stogunu bende istiyorum aslinda 1 n 2n 3n stok yapayim diyorum ama pisik olayı durdurtuyor beni onun yerine islak mendik ve deterjan sampuan stogu yapmaya karar verdim
Bende trendyolda indirim varken 3 paket yenidoğan mustela şampuan aldım, ebebek indirimindende baby me yenidoğan 3 paket aldım
3 kutu sıvı deterjan 2 kutu yumuşatıcı, 2 yüxey temizleyici aldım . Evde kutu kutu duruuorlar . Eşimde depo tutayım istersen diyorher kenara köşeye bişey sıkıştırdım
Ben ondan alerjik çocuklar için olan mustela ürününden aldımAslında şampuan deterjanda stok yapmak riskli riskli benim çocuğum dermatit cildi hemen alerji olup kabarıyor şampuanı ayrı deterjani ayrı bi kullandığımız bez bi ay iyiyken diğer aya alerji yapabiliyor beyaz tenli olma ihtimali varsa anne yada baba beyaz tenliyse stok yapmayın çünkü beyaz tenli çocuklarda alerji çok oluyor doktor öyle demişti bize
Bizde o şampuanı kullanıyoruz memnunuz evet kendi çamaşırlarınıza kullanmak çok mantıklı boşa gitmemiş olurBen ondan alerjik çocuklar için olan mustela ürününden aldım
Deterjanda işe yaramaz ise kendi çamaşırlarıma kullanırım artık.
Çok mantıklı. Bana da böle dedıler uygun fiyatlıdan baslayıp pahalıya dogru gıt pişik yapmayandan devam et dedıler. Tabi ben daha hangısı pahalı hangısı ucuz blmıom bıleKuzenim direk sleepy baslamis pisik yapmamış prima molfix fiyatlsri fazla gibi geliyor bende sleeppy yada ebebegin beziyle baslamyi planlıyorum tabiki pisik yaparsa el mecbur diger bezleri denicem ama belki başladığım bezle gidersem olmaz diye düşünüyorm düşündüğüm gibi olurmu onu bilmiyorum
Soruma cevap alamadımİyi gecelerkızlar göbeğimin hemen altı sertleşti ve çok acıyor niye böyle büyüdü mü sıpa ne oldu acaba 16artı 5 olduk bugün.. ciddi manada ağrıyor varmı aranızda yaşayan
Bize doktorumuz granül beyaz sabun önermişti, en doğal ve alerji riski düşük olan , ben onu kullanıyorum oğluma duru kullanıyorumMerhaba arkadaşlar. Malum alınan tüm bebek kıyafetleri önce yıkanması ütülenmesi gerekiyor. Piyasada o kadar çok deterjan var ki doğal diye satılan. Güvenemiyorum her markaya. Daha önce deneyimli olan doğum yapan anneler yada bu konuda bilgisi olan varsa hangi markalara iyi hangilerine çok kötü diyorsunuz
Yaşamadım.Soruma cevap alamadım
Bide arkadaşına sorsana. Gece alt değiştirme yapıyor mu ? O şekilde geçmeden duruuor mu 2 aydan sonra fln gece kaka yapmadığı sürece bez değiştirilmeyeceği için sordum. Geceden sabaha 10 -6 gbi oluyor genelde o dönem bebekler ıslanmadan altı kuru kalıyor mu o mühim. Onu öğrenmek lazım. Gündüz zaten sık değişiyor ne olursa gece oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?