Araştırmada özel muayene mi oluyor ,her araştırmada olur mu kiKızlar bu arada ayrıntılı ultrason devlet hastanelerinde yapılmıyormuş. Fakat araştırma hastanelerinde yapılıyor.
Ben hem özele hem devlete gidiyorum normalde. Özelde (medicalpark) ayrıntılı ultrason 450 lira. Araştırma hastanesinde özel muayenede ayrıntılı usg 88 lira. Normal ücretsizde yapılıyormuş ama sıra olmuyormuş genelde. Bilginiz olsun. Yani çkalede bu sekılde. Yine de benzerdir herhalde şartlar =)
ay süper valla inşallah sağlıkla alırız kucağımıza :)Hahahahbeni çok uyardılar alma erken diye. Dedim ben böyleyim. Şimdiden tamamlamam lazım ki detayları ilerleyen süreçte halledeyim. birde hepsini bir anda alacak durumum zor olabilir diye ay ay böldüm. Örneğin önümüzdeki ay bebek arabasında sıra.
Saat 4 ten sonra özel ücretli muayene oluyor. 7ye kadar falan.Araştırmada özel muayene mi oluyor ,her araştırmada olur mu ki
ooo siz baya tecrübelisiniz benim ilk o yüzden hiç bişeyim yok şuantakvime göre aynıyız☺Benim 3.çocuk olacak inşallah 5yaşında ki oğlumdan bir çok şey kaldı mesela bebek arabalrı puset mama sandalyesi oyun halısı,bazı kıyafetler(kimisini vermiştim) ama yavaştan başlanılabilir hepsi aynı anda alınırken insanı yoruyor,cuma günü randevum var erkek olduğu kesin ama tekrar emin olayım bir şeyler alırım galiba çarşıya çıktıkça
Hiç bilmiyordumSaat 4 ten sonra özel ücretli muayene oluyor. 7ye kadar falan.
bu arada bugün sağlık ocağına gittim
tiroide bakmamışsınız diye
ben sağlık ocağının tiroid testine güvenmiyorum, zaten yakında kaldırılacak dedi
aldıramadım kanı mecbur özele gidicem uğraşamıycam daha fazla
belki senin arkadaşına da ondan bakmamışlardıriilay
Olur olur zamanla ilk bebekte bende annem sağolsun yardım etti hadi şunu alalım bunu yapalım diye yoksa son haftaya bile bırakabilirdimooo siz baya tecrübelisiniz benim ilk o yüzden hiç bişeyim yok şuan
Olabilir canım.
Boşver özelde ya da devlet hastanesinde sıra bulabilirsen orada yaptır. Keşke baştan söyleseymiş 2 kere kan vermezdin
Haftaya 1 aýim doluyor gideceğim inşallah.Evet ya eski tadı yok.
İnsallah bebeklerimiz iyi olsundane zaman kontrolun canim?
Aslında tam zamanında gidiyorsunuz 22-23 civarı her şeyi görebiliyorlar.Ben de detayli icin randevu aldim. 6 nisan da. Hafta olarak 21+4 gibi olucam. Gec olur mu dedim, yok dediler.
Canım bana da doktorum bir liste verdi. O listede ilk sırada. En iyiler arasında yer alıyor sanırım çünkü 5-6 isim vermiş ve hepsi de işinde iyi doktorlarsana kim önerdi canım bu arada bu doktoru
bana da kendi doktorum önerdi çok araştıramadım çok bir yorum yok
Benim doktorum da istersen her şeyi devlette yaptır ama detaylıya mutlaka özel bir yere git. Bazı durumlarda 2liden bile önemli bu usg dedi. Ben de normalde hep devlete gidiyorum hatta 2liyi de devlette yaptırdım ama bunda özele gideceğimBende detayliya ilk devlete gidicem sonra ozel hastanede 250 tl dediler renkli si 400 tl imiş baktım.begenmedim devleti oraya gidicem. Çünkü bazen devletteki doktorlar özel doktorlardan daha iyi inceliyor.
Kesin ogrenirsin canim benceHaftaya 1 aýim doluyor gideceğim inşallah.
Cinsiyeti umarım öğrenirim
Ben decaviti bıraktım mesela. Mideme çok dokunduKızlar benim randevum da 11 nisanda, Ankara'da Mustafa Salih. Cuma günü doktorum sordu, ona da söyledim. Bundan sonraki muayeneye ayrıntılı ultrason raporu ile gideceğim kendi doktoruma, randevusuz gel dedi hem de, pek hoşuma gitti
Bu arada kalçamda zaman zaman yürürken durmamı gerektirecek şiddette ağrılar olmaya başlamıştı, bunun için magnezyum takviyesine başladım, her gün bir tablet.
Balık yiyemediğimi söyledim bir de, omega-3 geldi ordan da. Decavite de devam.
E her sabah da tiroid hapı, resmen yıldım şu iki günde ilaç içmekten
Ek olarak da, ikili test sonucunu çok iyi buldu 3lüye gerek yok dedi. Sizler sonuç iyi olmasına rağmen yaptırdınız mı?
Memnun değilseniz aile hekiminizi değiştirebilirsiniz ben değiştirmiştim, hekim seçme hakkınız var kimden memnunsanız o hekime gidebilirsinizyok ikinciye verdirmedi allahtan
çok çok umursamaz şımarık bir doktor yaa
zaten tüm aile hekimleri geldi bi kendisi geç geldi ki ilk de değil.
işte önceki doktorumuz şeker gibiydi ben hamile kaldım gitti kadın yaa
Yaa, ben de ağrımdan bahsedince hemen magnezyum dedi işte. Ama siz bi doktorunuza sorun yine de :)Ben decaviti bıraktım mesela. Mideme çok dokunduOmega 3 devam. Benim de kalça ağrıları başladı bu hafta. Böyle iğne vurarlar da ağrır ya... Aynen öyle.Magnezyum alayım bakalım işe yarayacak mı.
Bana da 3lüye gerek yok dedi. Ben detaylı ultrasona gireceğim 21. haftamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?