2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim esimin kiyafetlerinin bana olmasi mumkun degil :) Aramizda rahat 35 kilo vardir belki daha fazla

Bizimki de cok zayif alt kismi giyemem ztn tuaf takıntılarım var ust te ×s giyiyor genelde rahat edemem doktora gondersim cok zayif kilo almiyor diye tum tahlulleri temiz cikmis doktor bile soyle karina sende hata aramasin demis

Şöyle bir nine batılı var ayak donarsa kız yanarsa erkek benim donardı ikiz kızlarım oldu

Ena bnm normalde ayaklrm isinmazdi burdada gecen konusu oldu yazn bile yatamam ayaklarim disarda diye ama 3 4 gundur oyle bir ayak yanmam varki resmen buzlu suya sokmak istiyorum bnm oglan herseyi gec yasatiyor bana haraketler disinda

Bizimki de cok zayif alt kismi giyemem ztn tuaf takıntılarım var ust te ×s giyiyor genelde rahat edemem doktora gondersim cok zayif kilo almiyor diye tum tahlulleri temiz cikmis doktor bile soyle karina sende hata aramasin demis
Haha buda farkliymis :)) bizde tam tersi esim 95 kilo falan vardir

Günaydın canım,neyseki 15gün kalmışbu arada maşallah bebişler bayaca büyümüşbanada erkek dedi ama hala kız hissediyorum cuma randevum var bakalım ne diyecek tekrardan
Ya değişiyor diye korktum ha . Kaç kişinin değişmiş cinsiyet. Ne bilim ben mavileri aldım bol bol filiz erkek dedi die.
Sonuçta o kesin emin olmadan tahmin yapmıyor ya . Kızımda göstermiyor kız gbi ama hazırlık yapma demişti iyice emin olana kadar 18 haftalıkta bile yüzde 80 diyebilirim demişti .
Bundan şimdi erkek dedi direk kesin mi dedim. Evet bak dedi beyaz parlayan bişey gösterdi durdurup.
Burda arkadaşların paylaştığı gbi değil di ama benimki ufak pipili heralde

Benim adam da 65 kilo ile 68 arasında gidip geliyor , boyda 177
Ama omuzlardan falan heralde , onun tshirtleri gebeliklerde çok rahat giyiyorum nasıl oluyorsa ,
Altları giyemem zaten , kuru götün teki bendr maşallah bir popo var girmez ordan

Günaydın ay deme ya valla en korktuğum şey benimde ınş böyle birşey gelmez başımıza çünkü insan çok alışıyor ben pembe pembe aldım bile
[/QUOTE]

evettt. sağlıklı olsun ilk bebek zaten asla farketmez tabi ama ben isim bile bulmuştum oğlum oğlum konuşuyodum dün başladım ağlamaya millet de kız istemiyorum sandı bakalım ne çıkacak detaylıda

Kızlar detaylı ultrason yaptıranlar var mı ? Ben 15 nisan Dr.Altan Cebeci'ye randevu aldım. Forumda da ona gidip memnun kalmış çok kişi var düşünürseniz detaylı ultrason fiyatı 600 ₺ .

Çok şanslısın canım ya boyunun uzun olması çok büyük avantaj
Tekrar okurken farkettim eşinmiş uzun olan hahah o kadar uykusuzum ki tuvalete kalkmaktan

Benim doktorum kendisi yapacak sanırım. 16. haftada bir problem görünmüyor. O yüzden yönlendirmiyorum perinatolog a dedi. 20. hafta detaylıyı da kendim yapacağım dedi. O yüzden başka bir doktora gitmeyeceğim ben. Zaten özel muayeneye gidiyorum. 2 saat falan bakıyor.

Hay allahim nasil güldürdun beni evet ya ciddi kuru got oluyorlar erkeklere zayiflik yakismiyor spora git bari vücudun diri dursun diyorum he her aksam kavga edelim sonra diyor bizde bide vaya boy farki ven 1.56 o 1.80

Kızlar detaylı ultrason yaptıranlar var mı ? Ben 15 nisan Dr.Altan Cebeci'ye randevu aldım. Forumda da ona gidip memnun kalmış çok kişi var düşünürseniz detaylı ultrason fiyatı 600 ₺ .

Ehhe bende yazdim gecen gun bn senden once gidicem haber veririm sana 26martta bnm

Kızlar bu arada ayrıntılı ultrason devlet hastanelerinde yapılmıyormuş. Fakat araştırma hastanelerinde yapılıyor.
Ben hem özele hem devlete gidiyorum normalde. Özelde (medicalpark) ayrıntılı ultrason 450 lira. Araştırma hastanesinde özel muayenede ayrıntılı usg 88 lira. Normal ücretsizde yapılıyormuş ama sıra olmuyormuş genelde. Bilginiz olsun. Yani çkalede bu sekılde. Yine de benzerdir herhalde şartlar =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…