2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok şanslısın canım ya boyunun uzun olması çok büyük avantaj
Tekrar okurken farkettim eşinmiş uzun olan hahah o kadar uykusuzum ki tuvalete kalkmaktan
Erkeğe göre normal boylu Ben ne yazık ki orta boyluyum

Memnun değilseniz aile hekiminizi değiştirebilirsiniz ben değiştirmiştim, hekim seçme hakkınız var kimden memnunsanız o hekime gidebilirsiniz

ayy o kadar üşeniyorum ki
e nabızdan da oluyormuş, olmadı gerçekten değiştiriceğim

Göğüslerimde oluşan dolgunluk azaldı gibi hissetmeye başladım. Artık hissettirse kendisinide rahatlasam

Bu arada benim ayrıntılı tam 21.haftamıza denk geliyor.21-22 ideal
İki üç gün önce bende sabah kalktım ki göğüslerim o kadar yumuşamış ki bide bende hala hissetmiyorum nerdeyse çok sıkıldım kontrolü öne çektim .bugün farkettim ki göğüsler eski haline gelmiş hatta daha beter .günlük değişimler oluyor demekki.bide arada mide bulantim gitse süper olacak

Ay evet işte yumuşamış gibi bir garip olmuşlar.
4 nisan ayrıntılıya kadar dayanayım diyordum ama dayanamayacağım. Haftaya gideceğim.

Ay evet işte yumuşamış gibi bir garip olmuşlar.
4 nisan ayrıntılıya kadar dayanayım diyordum ama dayanamayacağım. Haftaya gideceğim.
Benimde göğüs hassasiyeti yok ben 5 haftalıkken 71 çıkmıştım hala 71 kiloyum hiç almamışım insan neden panik yapıyor bilmiyorum bende haftaya gidicem bakalım bi hareketlerini hissetmeye başlasak böyle sıkıntılar olmck

Katılıyorum canım. Ufak bir kıpırtı yapsalar bizi rahatlasalar

Ay oyle vallahi. Biraz kıpırdansa mutlu olucam ama yok tembel benim kız anasına cekmis
Ya kizlar ben hiç hamile gibi hissetmiyorum mide bulantısı falan da geçti hareket te yok korku sardı iki gün dur bı şey mi oldu diye sizin de mi böyle

Bu ara ayrıntılı yaklaşıyor diye panik hallerimiz başladı sanırım
Daha 29şubatta gittim kontrole ama yinede içim rahat değil.

Ben de detayli icin randevu aldim. 6 nisan da. Hafta olarak 21+4 gibi olucam. Gec olur mu dedim, yok dediler.
Geç olmaz canım seninle günlerimiz aynıymış ben 14 nisan gibi gideceğim 22+4 oluyorum. Doktorum bana 22. Hafta en ideali dedi yoksa bende 7sini düşünüyordum
Gerçi bakalım çalışma durumuma göre de değişebilir net değil pek
Bende detayliya ilk devlete gidicem sonra ozel hastanede 250 tl dediler renkli si 400 tl imiş baktım.begenmedim devleti oraya gidicem. Çünkü bazen devletteki doktorlar özel doktorlardan daha iyi inceliyor.
Evet araştırma hastanelerinde, devlette doktorlar daha tecrübeli oluyorlar buna katılıyorum ve deneyimledim. Fakat ayrıntılı ultrason için yeterli imkan ve zamanları yok maalesef ki

torro benim ikili temiz geldi üçlüyü doktorum yaptırmaya gerek görmedi.
İstese de ben yaptırmayacaktım zaten o ayrı

ay detaylı için o kadar heyecanlıyım ki
bu haftasonu yıldönümümüz var açıkçası ona bile heyecanlanamıyorum bir türlü
elbise falan aldım bi atraksiyon olsun diye daha 3 haftasonu var : (

sana kim önerdi canım bu arada bu doktoru
bana da kendi doktorum önerdi çok araştıramadım çok bir yorum yok

Canım bakırköy de dimi bu doktor. Benim kuzenim gitmişti o memnun kalmıştı. Ben başka doktora gitmiştim yine gittigim doktora alacaktım ama eşim aynı hastanenin doktoru olsun dediği için dış doktor durumu kalktı bende

Ya kizlar ben hiç hamile gibi hissetmiyorum mide bulantısı falan da geçti hareket te yok korku sardı iki gün dur bı şey mi oldu diye sizin de mi böyle
Ben en başından beri hissetmiyorum
Ne kasık ağrısı ne göğüs şişmesi ne ağız tadı değişmesi hiçbir şey olmadı. Dümdüzdü herşey
Bulantım bir ara çok yoğun oldu bulantım da olmasa hamileliğimi hiç anlamayacaktım
Hareket hissediyorum ama hala hamile gibi hissetmiyorum
O korkularda Allah’ın emri bende en başından beri var

ay detaylı için o kadar heyecanlıyım ki
bu haftasonu yıldönümümüz var açıkçası ona bile heyecanlanamıyorum bir türlü
elbise falan aldım bi atraksiyon olsun diye daha 3 haftasonu var : (
Az kalmış senin
Hepimiz güzel sonuçlarla gelelim inşallahhh Önümüzde ki kritik ayıda atlatırsak tamamdır

yok canım cevizlibağda ama sanırım öncesinde bakırköydeymiş muayenehanesi

Az kalmış senin
Hepimiz güzel sonuçlarla gelelim inşallahhh Önümüzde ki kritik ayıda atlatırsak tamamdır

valla ben hiç ama hiç rahat edebileceğimi sanmıyorum sonuna kadar.
hani 8. ayda artık her yeri belli olur da erken gelse de sıkıntı olmayacktır falan bellki o zaman.
eskiden rüyalarımda sınavlardan kaldığımı görürdüm kabus olarak, ilerleyen 10 sene boyunca hamile olduğumu görebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…