2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Canim benim, aile hekiminden 10 gun rapor istesen nasil olur? Ben oylesine bir sey sormaya gittigimde bile kendisini riske atmamak icin rapor veriyordu. Aile hekimlerinin onceligi gebe kadinlar ve cocuklar, bunun icin gebe kadinlarin bir dedigini ikiletmiyorlar.

Ayy banada doktor kesin dedi . Bende aldım maviş maviş ciciler ama ya değişirse var içimde hala. Sanırım detaylıya kadar emin olamayacağım.

Bana dun hemsire mavileri almaya baslayabirsiniz dedi. Ben de degisme ihtimali de var belki degisir dedim. Hocamiz bu hafta cinsiyet soyler, bugune kadar degisen de olmamistir. O siz kiz istiyorsunuz diye oyle dedi, tecrubesine guvenin bu haftaya kadar coktan belli olurdu dedi.

Bir yandan da guzel oldu diyorum, giyecek kiyafetleri haric oyuncaklari bile var bu durumda.Kucuk yegenimin klozet aparati dahil her seyini kardesim saklamis. Bana bir masraf cikmiyor neredeyse. Sevinmedim de degil, ev alirken butce ister istemez asiliyor.

enn güzeli, bence çok doğru bir karar.
bundan 6 sene önce "insanlar nasıl uzağa yerleşiyorlar, nasıl tiyatroya, etkinliğe gidiyorlar, merkezden uzakta asla yaşayamam" derken artık kalabalık beni basıyor.
Bahçeşehirdeki o akbatının karşısındaki yapıları gördükçe ruhum daralıyor.
Yüzüklerin efendisi Mordor sanki ayy ruh boğucu.
hele böyle Tekirdağ, Çanakkale kısmındaki yazlık yerlerdeki huzur

Ablacım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Amin canim insallah. ORAYA BİR PİPİLİ EKLEMENİ RİCA EDECEGİİİİMMM. Ay en cok da senden cekiniyordum niyeyse. Ozellikle etiketleyemedim simdiye kadar seni cicegim.

O kadar doydum ki o kaabaliga, bina yiginlarina. 20 kusur yil oldu. Sureyya Operasi bana 2 dakika, en sevdigim sanat dali mesela. Ama zaten ayda bir gidiyorsun. Haldun Taner 10 dk, ama calisirken ayda bir yine tiyatro. İnsanin vakti ve huzuru olsun, yine bu taraflara gelirim. Metro ile 40 dk, 1 saate yine buralardayim ama orada acan badem, erik, kiraz agaclarinin kokusu yeter be! Mest oluyor insan. Allah’im su iskan isi sorun olmasa da alsak su evi hayirlisiyla.

Canakkale, Balikesir civari beni de cezbediyor. Gokceada niyetimiz var bir yandan ama o sonra. Simdi esim calismak zorunda, bebis azicik buyusun kacar gideriz o taraflara insallah.

Amin canim insallah. ORAYA BİR PİPİLİ EKLEMENİ RİCA EDECEGİİİİMMM. Ay en cok da senden cekiniyordum niyeyse. Ozellikle etiketleyemedim simdiye kadar seni cicegim.
Evet kabul ediyorum hep bir prenses haberi bekliyordum, öyle hissediyordum. Şaşırmadım değil
Ama insan alışıp yine mutlu oluyor değil mii?. Şöyle en tatlısından bir prens geliyor

Bencede oralardan almak lazım. Yakın olmalı accık hoş çanakkalede uzak ama. Bizim yazlık balıkesir güzelyalıda gidemiyoruz edemiyoruz her zman . Boşa duruyor gbi oluyor yakın olsa hafta sonu git gez bi havan değişsin olur.
Belki annemler emekli olunca gider kalırlar değerlenmiş kullanılmış olur.

ya ben şimdi şarköye bakıyorum
havuzlu siteler var denizi her zaman güzel değil
ya da gelibolu tarafları
geçen şarköye günübirlik gidip gelebildik mesela, mecbur çünkü ikimiz de çalışyoruz ve en az 10 yıl daha full çalışacağız.
annemler emekli onları çocukla götürürüz yazın ne yapacak çocuk derdi olmasın.

Şarköy güzel ama evet deniz yosunlu havuzlu site mantıklı. Bizim memlekette güzeldir kırklareli iğneada ya da bak

Merhaba kızlar 15+1 de kontrolüm vardı 3.kez kesin kiz dedi doktorum iilay yani kiz olaral kaydedebiliriz sanırım gerçi ben ayrıntıliya girene kadar tam emin olamıcam hayırlısı allahtan ❤
Hayırlı olsun canım
Bir oğluşun vardı sanırım, prensesinde hayırlı olsun inşallah.

Evet kabul ediyorum hep bir prenses haberi bekliyordum, öyle hissediyordum. Şaşırmadım değil
Ama insan alışıp yine mutlu oluyor değil mii?. Şöyle en tatlısından bir prens geliyor

Gercekten alisiyormus insan. Su an esimle tek dusundugumuz sey, kirazli dantelli corabi ne yapacagiz. Ben giydirir hevesimi alirim diyorum.

Ben sana yazmistim yollamamışım bizim en bastan beri erkek istiyorduk ismi felan belliydi ama cinsiyet ogrenince bide kiz istiyormus

Pazartesi sabahı gideceğim canım, inşallah dr.um oradadır..
hayır her gören de ayrı moralimi bozuyor senin ne işin var burada diye.. sanki keyfimden geliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…