- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.090
- 258
Selam kızlar,
Benim gibi hem ilkokula giden çocuğu olan ve aynı zamanda çalışmak zorunda olan var mı aranızda?
Zaten 20 katlı, 1000 kişilik bir kurumda çalışıyorum, oldukça tedirginim... Dr.uma sordum kullandığım c vitaminini 4 katına çıkarttı.. Başka da bir şey demedi... Şu an öyle bir psikolojideyim ki idare edebileceğimizi bilsem memuriyetimden vazgeçicem...
Sıcaklarda bile hamilelere idari izin verip şu durumda kronik hasta ve hamilelere bir şey yapmamaları çok tuhaf geliyor... Evde olan arkadaşlarım cidden kıymetini bilin... hele ki şu günlerde...
Ayy banada doktor kesin dedi . Bende aldım maviş maviş ciciler ama ya değişirse var içimde hala. Sanırım detaylıya kadar emin olamayacağım.
Hayirlisi olsun canim. Biz simdiden ikinciyi de su zaman yapalim diyoruz. Allah hayirlisini nasip etsin, saglikla gelsinler insallah.
Radikal bir kararla Tuzla Marina civarina tasinma aldik. Bir nevi yazlik gibi olacak bizim icin. Daha once hic gitmemistim o taraflara. Gorunce kesinlikle burasi dedim.Bildigin emekli hayati yasayacagim insallah.
Rabbim hepimize guzellikler nasip etsin, sen de gonlune gore yazlik bulursun insallah.
Kizlar icimde bir huzur var, surekli hepimiz icin dua ediyorum. Allah basta bizim grubun hamilelerine ve butun hamilelere hayirli, saglikli bir dogum nasip etsin. Herkese sarilip opesim var, ama aklima Aydin Aydin’in guzide Korona isimli sarkisinda dedigi gibi “don’t kiss meeeeee” cumleleri geliyor.
Ablacım hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
enn güzeli, bence çok doğru bir karar.
bundan 6 sene önce "insanlar nasıl uzağa yerleşiyorlar, nasıl tiyatroya, etkinliğe gidiyorlar, merkezden uzakta asla yaşayamam" derken artık kalabalık beni basıyor.
Bahçeşehirdeki o akbatının karşısındaki yapıları gördükçe ruhum daralıyor.
Yüzüklerin efendisi Mordor sanki ayy ruh boğucu.
hele böyle Tekirdağ, Çanakkale kısmındaki yazlık yerlerdeki huzur
Evet kabul ediyorum hep bir prenses haberi bekliyordum, öyle hissediyordum. Şaşırmadım değilAmin canim insallah. ORAYA BİR PİPİLİ EKLEMENİ RİCA EDECEGİİİİMMM. Ay en cok da senden cekiniyordum niyeyse. Ozellikle etiketleyemedim simdiye kadar seni cicegim.
Amin hepimizin gönlüne göre olsun.. istinasız sanırım hepsi düşkün sağlıklı olsunlarAllah gonlune gore versin canim. Erkek bebek fikrine de alistim. Anaya duskun olacagini dusununce sevimli gelmeye basladi. ☺
Bencede oralardan almak lazım. Yakın olmalı accık hoş çanakkalede uzak ama. Bizim yazlık balıkesir güzelyalıda gidemiyoruz edemiyoruz her zman . Boşa duruyor gbi oluyor yakın olsa hafta sonu git gez bi havan değişsin olur.enn güzeli, bence çok doğru bir karar.
bundan 6 sene önce "insanlar nasıl uzağa yerleşiyorlar, nasıl tiyatroya, etkinliğe gidiyorlar, merkezden uzakta asla yaşayamam" derken artık kalabalık beni basıyor.
Bahçeşehirdeki o akbatının karşısındaki yapıları gördükçe ruhum daralıyor.
Yüzüklerin efendisi Mordor sanki ayy ruh boğucu.
hele böyle Tekirdağ, Çanakkale kısmındaki yazlık yerlerdeki huzur
Bencede oralardan almak lazım. Yakın olmalı accık hoş çanakkalede uzak ama. Bizim yazlık balıkesir güzelyalıda gidemiyoruz edemiyoruz her zman . Boşa duruyor gbi oluyor yakın olsa hafta sonu git gez bi havan değişsin olur.
Belki annemler emekli olunca gider kalırlar değerlenmiş kullanılmış olur.
Şarköy güzel ama evet deniz yosunlu havuzlu site mantıklı. Bizim memlekette güzeldir kırklareli iğneada ya da bakya ben şimdi şarköye bakıyorum
havuzlu siteler var denizi her zaman güzel değil
ya da gelibolu tarafları
geçen şarköye günübirlik gidip gelebildik mesela, mecbur çünkü ikimiz de çalışyoruz ve en az 10 yıl daha full çalışacağız.
annemler emekli onları çocukla götürürüz yazın ne yapacak çocuk derdi olmasın.
Hayırlı olsun canımMerhaba kızlar 15+1 de kontrolüm vardı 3.kez kesin kiz dedi doktorumiilay yani kiz olaral kaydedebiliriz sanırım gerçi ben ayrıntıliya girene kadar tam emin olamıcam hayırlısı allahtan ❤
Şarköy güzel ama evet deniz yosunlu havuzlu site mantıklı. Bizim memlekette güzeldir kırklareli iğneada ya da bak
Çok teşekkür ederim hepimize hayırlı olsun insallah evet bir ogluşum vardı ❤Hayırlı olsun canım
Bir oğluşun vardı sanırım, prensesinde hayırlı olsun inşallah.
Evet kabul ediyorum hep bir prenses haberi bekliyordum, öyle hissediyordum. Şaşırmadım değil
Ama insan alışıp yine mutlu oluyor değil mii?. Şöyle en tatlısından bir prens geliyor
Benim çalıştığım kurum idari izin verdi 2 gündür evdeyim iş yeri insiyatifinde ya inşallah bütün hamilelere verilir
Bende o yüzden cinsiyet partisi yapamadım eğer mavi çıksaydı bizim ki başka balon var mı bu bir saka derdi eminim ben bunu saymıyorum bi daha patlatalım yanlış koymuşlar pembe olacaktı derdi ondan vazgeçtim korktum kız çıktı ama yine de iyi ki yapmamışım diyorum
Pazartesi sabahı gideceğim canım, inşallah dr.um oradadır..Canim benim, aile hekiminden 10 gun rapor istesen nasil olur? Ben oylesine bir sey sormaya gittigimde bile kendisini riske atmamak icin rapor veriyordu. Aile hekimlerinin onceligi gebe kadinlar ve cocuklar, bunun icin gebe kadinlarin bir dedigini ikiletmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?